Тримайся Херсонщіна!
Re: Тримайся Херсонщіна!
жилпоселок
суворова подпольная
Востаннє редагувалось 26 вересня 2023, 00:34 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.
Рашисти вгатили по ринку в Херсоні.
Знищено торговельні точки, пошкоджено аптеку, у навколишніх будинках вибито вікна
У лікарні перебуває 45-річна продавчиня.
Знищено торговельні точки, пошкоджено аптеку, у навколишніх будинках вибито вікна
У лікарні перебуває 45-річна продавчиня.
бузковый парк
Берислав – прямое попадание в больницу.
Уничтожен четвертый этаж, еще один – частично, повреждены машины "скорой".
Пострадали два медработника. У водителя "скорой" — перелом ноги и ранение головы, фельдшер получил контузию.
взрыв
Уничтожен четвертый этаж, еще один – частично, повреждены машины "скорой".
Пострадали два медработника. У водителя "скорой" — перелом ноги и ранение головы, фельдшер получил контузию.
взрыв
лб острова
лб
Востаннє редагувалось 25 жовтня 2023, 18:03 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.
Знищення країни триває цілодобово.
Зранку руські тварюки вдарила по Дніпровському району Херсона
Вони поцілили у територію одного з підприємств. Свідки говорять, що вибухівку могли скинути з дрона.
твари.. я знаю что это,одно из предприятий что давало работу оставшимся жителям.
Зранку руські тварюки вдарила по Дніпровському району Херсона
Вони поцілили у територію одного з підприємств. Свідки говорять, що вибухівку могли скинути з дрона.
твари.. я знаю что это,одно из предприятий что давало работу оставшимся жителям.
библ Гончара
каб в центр
момент взрыва
Балістичною ракетою р#сня розвалила легендарну пиріжкову біля центрального ринку в Херсоні. Ну, і пів кварталу заразом.
Якщо не помиляюсь, це перший такий потужний удар по центру саме ракетою.
Балістичною ракетою р#сня розвалила легендарну пиріжкову біля центрального ринку в Херсоні. Ну, і пів кварталу заразом.
Якщо не помиляюсь, це перший такий потужний удар по центру саме ракетою.
Востаннє редагувалось 28 жовтня 2023, 00:49 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.