Якщо тобі пурга горбатого про консенсус і мЫшлєніє - слова, то й говлрити нема про що.Саня писав: ↑У даному випадку пургу метеш ти. Бо поплутав Брежнєва з Горбачовим. Брежнєв все читав по "бамажці" і саме про нього можно сказати, що він не міг двох слів зв'язати, Горбачов же відрізнявся, від інших тим, що вмів говорити без "бамажки", що для радянських людей було справжнім дивом. Тож перфокартами ти міг хіба що у дитинстві бавитись.
Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
А звідки візьмуцця інші? Їм не звикати. Їх з училища дресирують на таку поведінку. Згадай, як порох відправив корвети прямо у лапи хуйлу. Хоч один капітан заперечив? Совіцька воєнна простигосподи "освіта" таких виховує. Іншої нема.Нечай писав: ↑ А що стосується звільнення Хоренка, то Залужний ще раз доказав, що можна бути хорошим військовим і не мати поняття, що таке військова честь і обов'язок перед підлеглими. Бо в іншій країні в такій ситуації начальник штабу разом з усім штабом написав би заяву про відставку, бо не може цивільна людина знімати військового без погодження з його командиром. Навіть Хуйло такого собі не дозволяє, зате блазень-нарік льогко і всі мовчать. Дивився західні пабліки, там знаючі люди в шоці від дії клоуна і мовчання військового Залужного. Це Україна, дєтка, тут свої закони. Зєля просто вийобнувся, перевірив Залужного на вшивість і той тест не пройшов. А завтра по такій же схемі зніуть самого Залужного і всі офіцери теж мовчатимуть.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Тобто, працювати головою не треба, головне - всі на фронт? А може, якби голови працювали, й фронту ніякого б не було - не розглядав такий варіант?
Використання слова "арестович" у якості лайки у моїх очах ознака обмеженості й недалекості. І політичної незрілості як окремих персон, так і суспільства у цілому.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
До речі, про Зєлю Залужного й Арестовича.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Краще - може й ні. Але по фвкту і його визначення - барахло.
Як це "не головне"?!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Принаймі, той, хто жив у часи Брежнева і Горбачова, у свідомому віці, аж ніяк не міг ляпнути, що Горбачов двох слів зв'язати не міг.Sintez писав: ↑Якщо тобі пурга горбатого про консенсус і мЫшлєніє - слова, то й говлрити нема про що.Саня писав: ↑ У даному випадку пургу метеш ти. Бо поплутав Брежнєва з Горбачовим. Брежнєв все читав по "бамажці" і саме про нього можно сказати, що він не міг двох слів зв'язати, Горбачов же відрізнявся, від інших тим, що вмів говорити без "бамажки", що для радянських людей було справжнім дивом. Тож перфокартами ти міг хіба що у дитинстві бавитись.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Приємно бачити, що хтось вірить у мою молодість більше за мене самого. Це добре.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Головне під час війни-це виробництво зброї, а саме цього зараз і не робиться! Ми навіть міномети свої не робимо, я вже не кажу про ракети. І це при одному з найкращих в світі ВПК, отриманих від СРСР. Я спеціально знайшов інформацію. що робив колись і може робити зараз "Південмаш". Він, к приміру, може аипускати ракети середньої дальності з радіусом дії до 2000 км і крилаті ракети з практично таким же радіусом дії. І це все можна робити хоч завтра в підземних цехах "Південмашу", розрахованих на тактичний ядерний удар. Росія надто велика, щоб вони могли закрити своє небо і Україна може знищити практично всі військові заводи Рашки і закінчити війну перемогою. Розумієте, що Рашкою правлять такі самі бариги, як і в Україні. Чому вони за війну? Бо вона їм вигідна з уіх точек зору-на оборонних заказах заробляються мільярди, утилізується "зайве" населення, знищується опозиція. Але коли почнуть знищувати їхню власність, їхні заводи, електростанції, коли збитки будуть перевищувати доходи-вони самі задавлять Хуйла подушкою, закінчать війну та підуть з України. Але ж цього якраз і не робиться! І жодна медійна блять про це не каже, всі оці псевдопатріоти лапіни, буткевичі, соколови ті інші наче води в рот набрали! Людям дурять голову, щоб вони не бачили, що головна ціль цієї війни-це знищення корінного населення України перед дерибаном українських черноземів у наступному році. І люди, які могли виступити проти цього, зараз утилізуються в цій війні, де московський фюрер і київський блазень діють фактично в одному тандемі. А ви про нацональність...
Це той самий генерал-начальник ССО, котрого намагаєцця прибрати Зєля в обхід Залужного. Дуже схоже, шо його захотіли прибрати саме після цього інтерв'ю.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
До чого тут лайка? Якщо ви не бачите, що Арестович-це самозакоханий нарцис і пистобол,, який несе суцільну маячню. то хто вам лікар? Я особисто його не дивлюсь десь року з 2020-го. Власне, я його і не дивився, мені його брат порекомендував. Подивився пару відео і зрозуімів, що Арестович-то звичайний троль, який навчився жонглювати словами і ліпити зовні логічні конструкції. які не мають жодного відношення до реальності. І якщо для вас Сталін барахло, а Арестович-розумна людина, то я б а вашому місці задумався, чи все у мене в порядку з психікою?
Я твоїми ж цитатами показав, що виробництво зброї важливе й необхідне, але зовсім не головне. Ібо саме вигадка під назвою "національність" є вічним двигуном воєн, у котрих відбуааєцця та сама утилізація.
Це не єдина подібна вигадка. Є ще так звані "релігії". Теж невичерпний генератор кровопролиття.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Почну з кінця. Із психікою у мене не все в порядку, що мені задумуватися. Інша річ, що з глузду ще не з'їхав, принаймні на мій погляд. Хоча з точки зору багатьох інших - давно вже з'їхав. Один короношизіс чого вартий.Нечай писав: ↑До чого тут лайка? Якщо ви не бачите, що Арестович-це самозакоханий нарцис і пистобол,, який несе суцільну маячню. то хто вам лікар? Я особисто його не дивлюсь десь року з 2020-го. Власне, я його і не дивився, мені його брат порекомендував. Подивився пару відео і зрозуімів, що Арестович-то звичайний троль, який навчився жонглювати словами і ліпити зовні логічні конструкції. які не мають жодного відношення до реальності. І якщо для вас Сталін барахло, а Арестович-розумна людина, то я б а вашому місці задумався, чи все у мене в порядку з психікою?
З якого переляку для мене Сталін "барахло"? Нам би зараз такого "барахла" ...
Щодо Арестовича - у нього купа недоліків. Як і у всіх. Але на мій погляд їхня банда (він, Дацюк, Романенко, Фельдман і ще кілька їхніх корєфанів) - вельми непогана група із претензіями на концептуальну діяльність. Тому я аж ніяк не збираюся вважати їх пистаболами. Хоча, як завжди, нікому нічого доводити не збираюся. Ібо марно. Кожен має священне право на дурь і на відповідне отримання певної кількості ударів по голові.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Не знаю, де ви набралися такої маячні, мабуть, у Арестовича. В античності чи в середньовіччі ніяких національностей не було, а війни були, причому постійні. І релігія теж не б'ється, бо ті ж Англія та Франція були однієї релігії, а воювали між собою більше ста років і не тільки вони.. В усі епохи причинами будь-якої війни були суто економічні інтереси, а національності та релігії були вторинними, не було б них-придумали б щось інше. При Сталіні вас би назвали ревізіоністом.Sintez писав: ↑ Я твоїми ж цитатами показав, що виробництво зброї важливе й необхідне, але зовсім не головне. Ібо саме вигадка під назвою "національність" є вічним двигуном воєн, у котрих відбуааєцця та сама утилізація.
Це не єдина подібна вигадка. Є ще так звані "релігії". Теж невичерпний генератор кровопролиття.
Цей прийом у народі має назву "включати дурочку".
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
З якого дива начальник повинен узгоджувати свої рішення з підлеглим?
Верховний Головнокомандувач Збройних сил України
Головнокомандувач Збройних сил України
Ролло Мэй
Ролло Мэй

Ролло Мэй
Ролло Мэй
Порівняйте з Арестовичем і, як кажуть, почувствуйте різницю.
Читай уважніше. Я НЕ кажу, що "національний" чи "релігійний" вапрос обов'язкові. Я пишу як про один з інструментів, котрих дофіга.Нечай писав: ↑Не знаю, де ви набралися такої маячні, мабуть, у Арестовича. В античності чи в середньовіччі ніяких національностей не було, а війни були, причому постійні. І релігія теж не б'ється, бо ті ж Англія та Франція були однієї релігії, а воювали між собою більше ста років і не тільки вони.. В усі епохи причинами будь-якої війни були суто економічні інтереси, а національності та релігії були вторинними, не було б них-придумали б щось інше. При Сталіні вас би назвали ревізіоністом.Sintez писав: ↑ Я твоїми ж цитатами показав, що виробництво зброї важливе й необхідне, але зовсім не головне. Ібо саме вигадка під назвою "національність" є вічним двигуном воєн, у котрих відбуааєцця та сама утилізація.
Економічні інтереси... я б ризикнув уточнити, що ілюзія економічних інтересів. Бо мабуть з часів уже згаданої тобою "столітки" реально як правило обидві сторони великої війни ортимують розруху, а наживаєцця хтось третій, хто, як у пісні, патрони пРодає. У випадку поточної війни Штати й Китай не дуже-то й приховують, що їм і близько не потрібна ані сильна Україна, ані Росія. І справді, нафіга їм конкуренти? Причина війни, як і сто років тому, у стрімкому одебіленні й деградації правлячих банд, і їхньому намаганні, тим не менш, зберегти владу - з одного боку, і тупій телячій покірності керованого ними стада - з другого.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!