Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Sintez
Єретик

Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Повідомлення Sintez » 08 листопада 2023, 17:55

Якщо ти маєш що своє сказати чи зацитувати, хоча б із того ж Лєніна/Бланка - давай, обсудимо. А репліки про те, що я чогось там не читав - в сад. Слідом за Санею.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Повідомлення Sintez » 08 листопада 2023, 18:10

Нечай писав: Навіщо придумувати щось нове, коли є добре себе зарекомендоване старе? Чим погані слова "нація" чи "народ"? Я розумію. про що ви хочете сказати-що зараз буржуазія пробує розділяти людей за національною ознакою і видає свої особисті інтереси за національні. Але це не означає, що націй чи народів не існує.
А що у них хорошого? Що хорошого взагалі може бути у фікції? Саме фікції, не плутати із абстракцією. Єсть кордони, єсть держава, єсть її холопи/раби/громадяни. А "національності" немає! "Українець", поїхавши у Росію, стає "росіянином", тобто ГРОМАДЯНИНОМ, себто міняє СТАТУС. Всьо! Це вільна воля, або ж примус, якщо скажімо кацапи примушують окупованих брати свої паспорти. Це реальність, і про неї можна й треба говорити. А коли мені кажуть про "канадських українців", пардон, я не згоден. Це канадці, по факту. Те, що вони ведуть клубне дозвілля під вивіскою "українці" - ну буває. Мало хто що придумає.

Ось нещодавно у Ізраїлі цахалівці виловили палестинця-терорюгу. Знаєш як вони його "розпізнали/відрізнили" від єврея? На ньому були черевики військового зразка. Офігенний "критерій національності"!
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Саня

Повідомлення Саня » 08 листопада 2023, 18:23

Sintez писав: в сад. Слідом за Санею.
Кацапчику, ти уху їв чи так о%%їв?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Нечай

Повідомлення Нечай » 08 листопада 2023, 20:57

Sintez писав: Якщо ти маєш що своє сказати чи зацитувати, хоча б із того ж Лєніна/Бланка - давай, обсудимо. А репліки про те, що я чогось там не читав - в сад. Слідом за Санею.
Для того, щоб щось обсуждать, треба хоч щось знать. У вас немає саме базових знань. А якщо їх немає, то все подальше втрачає сенс. Якщо у будинку немає фундаменту, то які б прекрасні не були стіни та криша, дім все одно розвалиться. Якщо, к приміру, я знаю, як працювала СЕС в СРСР, то мені похер скільки фальшивок про розстріл поляків совєтами намалюють путінські холуї. Бо жодна СЕС ніколи б не дала дозвіл на поховання поляків на території ДІЮЧОГО піонерського табору та будинку відпочинку НКВС. а саме там вони були закопані. Я вже в тому віці, що мені не потрібно здаватись комусь розумнішим, ніж я є, річ іде про виживаня країни та її населення, а для цього треба досконально розуміти те, що відбувається.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 09 листопада 2023, 11:19

Нечай писав:
Sintez писав: Якщо ти маєш що своє сказати чи зацитувати, хоча б із того ж Лєніна/Бланка - давай, обсудимо. А репліки про те, що я чогось там не читав - в сад. Слідом за Санею.
Для того, щоб щось обсуждать, треба хоч щось знать. У вас немає саме базових знань. А якщо їх немає, то все подальше втрачає сенс. Якщо у будинку немає фундаменту, то які б прекрасні не були стіни та криша, дім все одно розвалиться. Якщо, к приміру, я знаю, як працювала СЕС в СРСР, то мені похер скільки фальшивок про розстріл поляків совєтами намалюють путінські холуї. Бо жодна СЕС ніколи б не дала дозвіл на поховання поляків на території ДІЮЧОГО піонерського табору та будинку відпочинку НКВС. а саме там вони були закопані. Я вже в тому віці, що мені не потрібно здаватись комусь розумнішим, ніж я є, річ іде про виживаня країни та її населення, а для цього треба досконально розуміти те, що відбувається.
Твої пропозиції? Виходячи із реальності, а не твоїх уявлень про блакитних сферичних поні у вакуумі.

Іще раз. Питання моєї компетентності, петеушності, неначитаності етк нараховує уже кілька десят літ, особисто мені абсолютно нецікаве. Інтернет колосальний, якщо моя писанина не влаштовує, можеш знайти іншу, котра б відповідала твоїм високим критеріям, і там насолоджуватися. Я не ставлю собі задачу комусь подобатися. As is.

До чого тут совкова СЕС - взагалі не зрозумів.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 09 листопада 2023, 11:31

Нечай писав: Я вже в тому віці, що мені не потрібно здаватись комусь розумнішим, ніж я є, річ мова іде про виживаня країни та її населення, а для цього треба досконально розуміти те, що відбувається.
Я підписуюся під кожним словом, особливо під останнім реченням. Але з чого ти взяв, що МЛФ - єдино вірний інструмент для цього? Чи хоча б просто вірний? Про продразвьорстки, продналоги й інше ти можеш мені писати скільки завгодно, але моя бабуся, навідміну від Ульянова/Бланка, пережила реальні події на своїй шкурі, і все це мені розповіла. Тому я НЕ ПРИЙМАЮ лєнінську термінологію, і замість неї вживаю "грабунок", "державний розбій", "голод", "злидні". І все - о чудо! - стає на свої місця. У свій час я ЧЕСНО намагався у совєцькій школі вивчати "гуманітарну частину" свокової освіти, аж доки не зрозумів, що це просто брехня, як і весь совок майже вцілому, за винятком ентузіастів, для котрих нині придумали слово "полєзний ідіот".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Нечай

Повідомлення Нечай » 09 листопада 2023, 14:36

Sintez писав: підписуюся під кожним словом, особливо під останнім реченням. Але з чого ти взяв, що МЛФ - єдино вірний інструмент для цього? Чи хоча б просто вірний? Про продразвьорстки, продналоги й інше ти можеш мені писати скільки завгодно, але моя бабуся, навідміну від Ульянова/Бланка, пережила реальні події на своїй шкурі, і все це мені розповіла. Тому я НЕ ПРИЙМАЮ лєнінську термінологію, і замість неї вживаю "грабунок", "державний розбій", "голод", "злидні". І все - о чудо! - стає на свої місця. У свій час я ЧЕСНО намагався у совєцькій школі вивчати "гуманітарну частину" свокової освіти, аж доки не зрозумів, що це просто брехня, як і весь совок майже вцілому, за винятком ентузіастів, для котрих нині придумали слово "полєзний ідіот".
Ну воспомінанія бабушкі-це, конєшно, головний аргумент, з цим не посперечаєшся. Схоже, ви і країну будували по цим "воспомінаніям", тому й збудували в черговий раз чергову Руїну. Тим більше, що з вашими оцінками радянської епохи абсолютно згодні всі наші керманичі, від покійного Кравчука до Зеленського, бо і вони всі ці тридцять з гаком років нам доводили, що більшовики грабували країну, що ми жили в окупації, а тепер йдемо в світле майбутнє, під їхнім керівництвом, єстєствєнно. Черговий етап цього світлого майбутнього наступить в наступному році, коли ізраїльскі та американські жидки цілком легально стануть власниками українських чорноземів, тим більше, що колишні власники вже будуть утилізовані по різним Бахмутам та Авдєєвкам. От тоді заживемо!Тому, дійсно, немає сенсу з вами сперечатися, бо всю вашу філософію кожного дня українцям впарюють олігархічні канали. Тільки в них це виходить краще, бо вони все-таки професіонали, а ви аматор.

Olga

Повідомлення Olga » 10 листопада 2023, 08:35

Нечай писав: Черговий етап цього світлого майбутнього наступить в наступному році, коли ізраїльскі та американські жидки цілком легально стануть власниками українських чорноземів, тим більше, що колишні власники вже будуть утилізовані по різним Бахмутам та Авдєєвкам. От тоді заживемо!Тому, дійсно, немає сенсу з вами сперечатися, бо всю вашу філософію кожного дня українцям впарюють олігархічні канали. Тільки в них це виходить краще, бо вони все-таки професіонали, а ви аматор.
А що, у інших бувших соціалістичних республік та країн - у жодної немає хороших чорноземів? Пустка, а не країни?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 10 листопада 2023, 10:57

Нечай писав:
Sintez писав: підписуюся під кожним словом, особливо під останнім реченням. Але з чого ти взяв, що МЛФ - єдино вірний інструмент для цього? Чи хоча б просто вірний? Про продразвьорстки, продналоги й інше ти можеш мені писати скільки завгодно, але моя бабуся, навідміну від Ульянова/Бланка, пережила реальні події на своїй шкурі, і все це мені розповіла. Тому я НЕ ПРИЙМАЮ лєнінську термінологію, і замість неї вживаю "грабунок", "державний розбій", "голод", "злидні". І все - о чудо! - стає на свої місця. У свій час я ЧЕСНО намагався у совєцькій школі вивчати "гуманітарну частину" свокової освіти, аж доки не зрозумів, що це просто брехня, як і весь совок майже вцілому, за винятком ентузіастів, для котрих нині придумали слово "полєзний ідіот".
Ну воспомінанія бабушкі-це, конєшно, головний аргумент, з цим не посперечаєшся. Схоже, ви і країну будували по цим "воспомінаніям", тому й збудували в черговий раз чергову Руїну. Тим більше, що з вашими оцінками радянської епохи абсолютно згодні всі наші керманичі, від покійного Кравчука до Зеленського, бо і вони всі ці тридцять з гаком років нам доводили, що більшовики грабували країну, що ми жили в окупації, а тепер йдемо в світле майбутнє, під їхнім керівництвом, єстєствєнно. Черговий етап цього світлого майбутнього наступить в наступному році, коли ізраїльскі та американські жидки цілком легально стануть власниками українських чорноземів, тим більше, що колишні власники вже будуть утилізовані по різним Бахмутам та Авдєєвкам. От тоді заживемо!Тому, дійсно, немає сенсу з вами сперечатися, бо всю вашу філософію кожного дня українцям впарюють олігархічні канали. Тільки в них це виходить краще, бо вони все-таки професіонали, а ви аматор.
Мало того що аматор, ще й дилетант.

Я аж сльозу пустив від твого пафосу. От тільки...

А шо ти так переймаєшся за українські справи, житель кацапії? Мені б було байдуже, якби саме ти особисто по факту не допомагав сьогодні хуйлу, виколупуючи з кацапок мальків, котрі через 18-20 років будуть готові вбивати українців й інших.

Окремо доставляє твоя шизофренічна любов до Ульянова/Бланка й ненависть до таких собі "жидків". А ким по-твоєму був Ульянов/Бланк, Троцький/Бронштейн, Маркс, Енгельс, купа інших видатних борців і борциць за щастя ПРОЛЕТаріїв?

Серйозно? Зкуплять? Чому ж не закупили всю Польщу, не підкажеш? Чи не тому, що пОляки самі не дурні?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 10 листопада 2023, 11:40

Нечай писав: Ну воспомінанія бабушкі-це, конєшно, головний аргумент, з цим не посперечаєшся.
Саме так. Вони, ці воспомінанія, перебивають разом ВСІХ "істориків", "філософів" і "політологів" із "соціологами". Як "лівих", так і "правих", як "комуністів", так і "націоналістів", етк. Бо вони не за гроші.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Нечай

Повідомлення Нечай » 10 листопада 2023, 12:58

Sintez писав: Мало того що аматор, ще й дилетант.

Я аж сльозу пустив від твого пафосу. От тільки...

А шо ти так переймаєшся за українські справи, житель кацапії? Мені б було байдуже, якби саме ти особисто по факту не допомагав сьогодні хуйлу, виколупуючи з кацапок мальків, котрі через 18-20 років будуть готові вбивати українців й інших.

Окремо доставляє твоя шизофренічна любов до Ульянова/Бланка й ненависть до таких собі "жидків". А ким по-твоєму був Ульянов/Бланк, Троцький/Бронштейн, Маркс, Енгельс, купа інших видатних борців і борциць за щастя ПРОЛЕТаріїв?
От ви вже й на особистості перейшли, на звичне для вас хамство. Всьо, як обично, я ж пам'ятаю вашу модерацію, після якої форум досі майже безлюдний. Недарма ж кажуть, що можна виселити людину з села, але не можна виселити село з людини. Бо коли не маєш що сказати по суті, зостається тільки хамити. А чому я та й інші люди світу переймаються Україною-я вже писав вище, али ж ви бачите тільки те, що хочете бачити. І навіщо мені приписувати ваші власні думки , ту ж ненависть до жидків? Я просто озвучив те, що є приблизно 80% тих, що продає українське зерно-такі да, це в Інтернеті можна знайти. До того ж, для мене поняття жид-не національність, а визначення шахрая та афериста, незалежно від національності і про це я теж не раз писав. Відносно того, що я там виколупую-то мушу вас розчарувати, я вже два роки як на пенсії. До того ж невідомо, кого я більше виколупував-кацапів чи українців. Ясен перець, на українського патріота я не тягну, бо справжні українські патріоти зараз тирять мільярдами бабло в МО, як Рєзніков і К, або вагонами "гуманітарку", як в Запоріжжі. А я за все своє життя ні копійки не вкрав, лошара, в общєм. Що стосується Леніна, то Сталін, якого ви так розхвалюєте-був його учнем і проводив індустріалізацію фактично по лєнінському плану. Але звідки ж вам про це знати, вам же про це бабуся не розповідала...
Востаннє редагувалось 10 листопада 2023, 19:51 користувачем Нечай, всього редагувалось 2 разів.

Нечай

Повідомлення Нечай » 10 листопада 2023, 13:23

Sintez писав:
Нечай писав: Ну воспомінанія бабушкі-це, конєшно, головний аргумент, з цим не посперечаєшся.
Саме так. Вони, ці воспомінанія, перебивають разом ВСІХ "істориків", "філософів" і "політологів" із "соціологами". Як "лівих", так і "правих", як "комуністів", так і "націоналістів", етк. Бо вони не за гроші.
Та я вже зрозумів вашу "методу". Вангую, що про Другу світову вам відомо виключно з розповідей вашого діда-фронтовика, як ми перемогли Вермахт без тактики та стратегії, без мобілізації промисловості та евакуації більш ніж півтори тисячі заводів, а фактично закидавши трупами. Як воювали з однією гвинтівкою на трьох, як комісари тупо гнали людей на кулемети та інші страшні речі. У нас же тих людей було як гною, на одного німця десять а то й більше наших! Але коли починаєш хоч щось читати, то виявляється, що через Вермахт за роки війни пройшло 22 мільйони чоловік, а через ЧА-34 мільйони, тобто рівно в півтора рази більше. І якби на кожного вбитого німця приходилось хоча б двоє-троє наших бійців-то Німеччина перемогла б ще в 1941-му році. Але ж ваш дід цього не знав, а ви й не збираєтесь, бо нє царскоє ето дєло щоь там читати. Тому й погляд на війну у вас буде однобокий-з окопу. Те ж саме стосується і коллективізації, і всього іншого, що відбувалось в СРСР. Ваша "метода"-це оцінювати роботу підприємства з точки зору прибиральниці або сторожа, до чого вона може привести країну-ми вже бачимо.

Саня

Повідомлення Саня » 10 листопада 2023, 13:27

Яке їхало, таке й здибало(с)
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Нечай

Повідомлення Нечай » 10 листопада 2023, 21:28

M_M писав: Яке дибало, таке й здибало.
Якщо хтось скаже, що у вас є почуття гумору, можете сміливо плюнути йому в морду.

Саня

Повідомлення Саня » 11 листопада 2023, 08:52

Ищу свободные уши(с)
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 12 листопада 2023, 07:56

Арестович хто заагодно, але не пистабол. Інша справа, що у когось просто бракує ума щоб зрозуміти й/або елементарного терпіння щоб послухати - але тут уже хто кому лікар.

🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

rad

Повідомлення rad » 12 листопада 2023, 08:10

перепрошую, але він реально - п@здабол. Ще навесні минулого року я багато його слухав, хоча тоді люба інформація з війни сприймалася до відома. Поступово почали відсікатися арештовичі, у мене дружина ще навесні цього року часто цитувала його, зараз вже не сприймає.
А його претензії на президенство це пряма диверсія, до того ж його аудиторія зараз практично т.з. "ліберали" із-за порєбріка, а час війни доказав, шо там "хороші" є виключно ті, яких вже не видно у тепловізор
нєдолго мучаться старушкам...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 12 листопада 2023, 08:27

Нечай писав: От ви вже й на особистості перейшли, на звичне для вас хамство
Дешево.
Нечай писав: Я просто озвучив те, що є приблизно 80% тих, що продає українське зерно-такі да, це в Інтернеті можна знайти. До того ж, для мене поняття жид-не національність, а визначення шахрая та афериста, незалежно від національності і про це я теж не раз писав
Хто не дає "нежидам" ОБ'ЄДНАТИСЯ, навчитися й продавати? Хто може завадити мені писати, казати, робити те, що я вважаю доброю справою? Поясни.
Нечай писав: Недарма ж кажуть, що можна виселити людину з села, але не можна виселити село з людини. Бо коли не маєш що сказати по суті, зостається тільки хамити.
Ой. На мене дико повіяло совковою школою. Мушу тебе розчарувати - в Україні навіть школярі цією куйнею про розділ на "городських і селюків" вже давно не маюцця. І дітей з села реально майже неможливо відрізнити від "гороцьких". Інтернет, знаєтє лі. Ти відстав від життя, житель кацапії.
Нечай писав: Що стосується Леніна, то Сталін, якого ви так розхвалюєте-був його учнем і проводив індустріалізацію фактично по лєнінському плану.
Як я його "розхвалюю"? Спроби тверезо оцінити його діяльність і "розхвалювання" - дещо різні речі, принаймні нмд.

Щодо "ленінського плану" - тут теж як завжди у совку брехня, ці плани у загальних рисах були розроблені інженерами ще за "клятого царського режиму", й були б реалізовані як слід і набагато раніше, якби суспільство не здуріло тоді так же, як нині. А бабусь корисно слухати, якщо вони звичайно є і не здуріли від горілки..
Нечай писав: Відносно того, що я там виколупую-то мушу вас розчарувати, я вже два роки як на пенсії. До того ж невідомо, кого я більше виколупував-кацапів чи українців
На кацапській пенсії. А ті, кого ти виколупав до того, навіть останні, стануть у стрій уже через чотири роки. Для початку на накуй їм не потрібній "шкільній лінійці".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 12 листопада 2023, 08:42

Нечай писав: Але коли починаєш хоч щось читати, то виявляється
Вооот... Тут ми повертаємося до того, що є "критерієм істини"
- практика, яку тутошні знатоки відмітають як "клятий мраксизм" (що на мій погляд є чистою шизою, але то таке)
- або ж міф, котрий ти "читав".

От у тому самому селі, котре ти так зневажаєш, і з котрого родом мої батьки й діди, стоїть такий собі меморіал. Там із 1944 року брацька могила. Я не рахував, але сотню людей мабуть буде. У совку на ній влаштовували пишні свята, зараз якось уже не дуже, але "декомунізірувати" поки що рука не підіймаєцця навіть у найбезумніших. А як вона виникла, та могила, угадаєш? Ану спробуй, а я дам правильну відповідь.

А заодно поцікався, хто такі "чорносвиточники". Потім продовжимо.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти