Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Те, що я казав з самого початку-робити власні ракети. Навіть дальність називав таку саму-2000 км, такі ракети робив "Південмаш" ще в СРСР. Правильно каже Чекалкін, що цим технологіям вже десятки років.
Востаннє редагувалось 01 грудня 2023, 17:33 користувачем Нечай, всього редагувалось 1 раз.
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Ого! А хто таке вигадав?
Щодо Айн Ренд, то навряд чи Трамп її насправді читав, бо його дії з дещо утопічними ідеями Айн Ренд несумісні. Трамп усе життя був пройдисвітом і в "його підставили" можуть повірити тільки ті, хто не знає про нього нічогісінько. Це людина, що сама спеціалізується на підставах та шахрайстві.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Ідіотизм форевер?
Якби парламентські вибори в Україні відбулися сьогодні, 1-е місце на них посіла б поки що не існуюча Партія Залужного
antikor.com.ua
10 годин тому
Читать на русском
Якби парламентські вибори в Україні відбулися сьогодні, 1-е місце на них посіла б поки що не існуюча Партія Залужного
Такі результати нового соцопитування групи "Рейтинг".
Партія Залужного набрала б 36%, 2-е місце посіла б також поки що не існуюча партія президента Зеленського (26,7%), а третє – партія "Притули" (7,6%).
Також п’ятивідсотковий бар’єр подолали б партія "Азов" (5,8%), "Слуга народу" (5,5%) та "Євросолідарність" Порошенка (5,4%).
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ти в цьому впевнений?
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Це було вже давно. Зараз якщо 20млн залишилося, то щастя. Програма знелюднення України йде повним ходом, і вигідна вона ВСІМ, окрім самих українців.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Кісінджер теж уже всьо.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
І що, є у кого зауваження, заперечення, пропозиції? Чи як завше "не на часі"?Sintez писав: ↑ А почати роботу над помилками можна хоча б із оцього матеріалу:
https://naurok.com.ua/prezentaciya-scho ... 00042.html
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А які можуть бути заперечення? Все по українськи-будинок починають будувати з даху, а в остальному все правильно...І що, є у кого зауваження, заперечення, пропозиції? Чи як завше "не на часі"?
зауваження мимохідьSintez писав: ↑І що, є у кого зауваження, заперечення, пропозиції? Чи як завше "не на часі"?Sintez писав: ↑ А почати роботу над помилками можна хоча б із оцього матеріалу:
На пункті
3. Чому тварини, вирощені людьми, не можуть бути людьми?
- пригадались запутінці
Так, тупо не сподобалась теза "Запам'ятай. Сім'я - це основа суспільства."Sintez писав: ↑І що, є у кого зауваження, заперечення ... ?Sintez писав: ↑ А почати роботу над помилками можна хоча б із оцього матеріалу:
Піди знай, чому. Не хороше зоставляти сиріт осторонь. Дітей з неповних сімей.
Комплекси, коротше, у мене.
Так що в освоювачі цього матеріалу не годжуся.
Бо пропущена перша ланка. Основа т.з. західного суспільства - сильна людина. Потім сильна сім'я, сильна громада, сильна держава. Східна модель - сильна держава - сильне керівництво - громада - сім'я - людина. Перші дві ланки в реалі часто міняються місцями.
? Який будинок?
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Мені теж не сподобалося.
Але дещо з інших причин, бо цей матеріал мені люб'язно запропонував друг Гугл у відповідь на запит "Навіщо потрібне суспільство" чи якось так. Чому зачепився за нього? Бо це не просто беллетристика, а цілком собі офіційний учбовий матеріал, котрий вчителі принаймні тероетично повинні втюхувати дітям у голови. А от відповідь на те саме моє улюблене запитання НАФІГА? у тому тексті нмд незадовільна. Ок, дякую, ще зауваження будуть?
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
По Арестовичу. Я розумію, звичайно, що фанатам Зєлі зараз сутужно, але радив би все ж спробувати втримати хоч залишки здорового глузду, інакше ви стрімко зкотитеся до рівня так ненавидимих вами порохососів. Чи вже зкотилися?
На оцю істерику
можу запропонувати як мінімум продивитися повне відео
(і непогано б оце)
Ну й для порівняння - оце відео зовсім сторонньої для них (Арестовича й Романенка) людини з фронту, Арті Гріна.
Проблеми є, проблеми критичні, вкотре нагадую дебілам - це вам не футбольний матч, може прилетіти так, як і не снилося. Уже могло, цього року, якби Залужний слухав придурошні вказівки.
На оцю істерику
СпойлерРозкрити
СпойлерРозкрити
Проблеми є, проблеми критичні, вкотре нагадую дебілам - це вам не футбольний матч, може прилетіти так, як і не снилося. Уже могло, цього року, якби Залужний слухав придурошні вказівки.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Як ви дожили до такого віку, не знаючи, що таке аналогія? Я мав на увазі, що те, що ви цитиуєте-то є намагання будувати будинок або державу, не має значення, не з фундаменту, а з даху.? Який будинок?
Залужний розумний, але не мудрий. Розумний-бо визнав свої помилки, зрозумівши, в яку ситуацію потрапив. А якби був мудрим-то не потрапив би. Десь прочитав, що у генерала Міллі були на очах сльози, після розмови з тими, хто повинен був йти в перших рядах українського контрнаступу. Це були молоді хлопці, патріотичні, впевнені у перемозі, але рівень їх підготовки був дуже низьким через брак часу. Міллі це побачив і зрозумів, які втрати вони понесуть.Sintez писав: ↑ По Арестовичу. Я розумію, звичайно, що фанатам Зєлі зараз сутужно, але радив би все ж спробувати втримати хоч залишки здорового глузду, інакше ви стрімко зкотитеся до рівня так ненавидимих вами порохососів. Чи вже зкотилися?
На оцю істерику
(і непогано б оце)СпойлерРозкритиНу й для порівняння - оце відео зовсім сторонньої для них (Арестовича й Романенка) людини з фронту, Арті Гріна.СпойлерРозкрити
Вибач, але якраз ЦЕ і є фундаментом. Принаймні нмд.
Ок, а що по-твоєму є фундаментом, з якого слід починати?
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
До Арестовича нарешті зрозумів, що проблему на фронті не вирішиш, і що шляху у минуле немає. Що потрібна грунтовна робота над помилками. Й багато чого іншого.
СпойлерРозкрити
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ясно, чому на нього накинувся зелений агітпроп. Ще б пак!
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!