Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Стопаньки, ти пишеш
а це потребує чіткого формулювання з посиланням на нормативні документи. А тепер ти пишеш, що:
Ти вважаєш, що "війна" і "стан війни" це рівнозначні юридичні терміни? Ну що ж давай їх юридичні формулювання. А щодо пропозиції мені гуглити, то "у ніщіх слуг нєт", ти вніс тезу, ти її і доводь.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Sintez писав: ↑ Стаття 102 Конституції передбачає, що Президент:
... 19) вносить до Верховної Ради України подання про оголошення СТАНУ ВІЙНИ та у разі збройної агресії проти України приймає рішення про використання Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань;
20) приймає відповідно до закону рішення про загальну або часткову мобілізацію та введення ВОЄННОГО СТАНУ в Україні або в окремих її місцевостях у разі загрози нападу, небезпеки державній незалежності України;
https://bastion.tv/kudi-znik-zakonoproy ... ini_n58082
!????Стаття 102. Президент України є главою держави і виступає від її імені.
Президент України є гарантом державного суверенітету, територіальної цілісності України, додержання Конституції України, прав і свобод людини і громадянина.
Президент України є гарантом реалізації стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору. https://www.president.gov.ua/documents/ ... 0%BD%D0%B0.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Якщо недостатньо декількох роз'яснень, останнє з яких було учора на ICTV, то почнемо прискіпливо з'ясовувати позиції.
По-перше, не "стан війни", а застосування пункту 40 Алеф, По-друге, не Нетаняху, а військово-політичний кабінет Ізраїлю, проголосувавши за застосування того пункту.
Подвійна брехня.
По-перше, не "стан війни", а застосування пункту 40 Алеф, По-друге, не Нетаняху, а військово-політичний кабінет Ізраїлю, проголосувавши за застосування того пункту.
106.Саня писав: ↑Sintez писав: ↑ Стаття 102 Конституції передбачає, що Президент:
... 19) вносить до Верховної Ради України подання про оголошення СТАНУ ВІЙНИ та у разі збройної агресії проти України приймає рішення про використання Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань;
20) приймає відповідно до закону рішення про загальну або часткову мобілізацію та введення ВОЄННОГО СТАНУ в Україні або в окремих її місцевостях у разі загрози нападу, небезпеки державній незалежності України;
https://bastion.tv/kudi-znik-zakonoproy ... ini_n58082!????Стаття 102. Президент України є главою держави і виступає від її імені.
Президент України є гарантом державного суверенітету, територіальної цілісності України, додержання Конституції України, прав і свобод людини і громадянина.
Президент України є гарантом реалізації стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору. https://www.president.gov.ua/documents/ ... 0%BD%D0%B0.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну і де визначення терміну "стан війни" та перелік випадків у яких він повинен оголошуватись і що саме повинно означати те оголошення? Однієї величної червневої ночі про це не подумали?
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Тому мабуть і зник цей законопроект, бо не пройшов науково-юридичну експертизу.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Це ти мене питаєш? Я не знаю. Просто констатую що війни на сьогодні де-юре у нас нема. Чому - хз. Можу лише здогадуватися.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Може. Одна біда - не можна експертизою скасувати орків.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А варто? Як показує практика, позиції депутати (місцевих поки що) рад уже з'ясовують за допомогою гранат. І у мене, чесно каюучи, особливо уже немає бажання шукати істину у ревучому брудному потоці наіпалова. Часу шкода, не виключено що його зовсім мало.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Є таке формулюваня: "законодавець це не визначив", тобто не існує ніякого "де-юре" для цього факту в українському законодавстві.
PS Це велика "дірка" у законодавстві.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Де-юре, кажете? То почитайте міжнародні визначення. Бо, наприклад, по кацапським законам ніякої війни нема, про що мова взагалі?
Військовий стан визначає зміну правових відносин у зв'язку з війною чи навіть загрозою війни. Так званий "стан війни" ніяких юридичних змін не передбачає. Це просто констатація очевидного. Гинуть люди. Оголошення війни - ознака агресора, з відповідними санціями. Тому війну останнім часом не оголошують, а маскують усілякими еСВеО, рейдами, профілактичними діями... А для того, щоб позбутись усіляких юридичних проблем з боку ООН та інших циркових інституцій, встановлюють пріоритет внутрішніх законів над міжнародними. Далі - про хвіст та сіль.
Ну мене це не дивує. Якщо фраза "практика - критерій істини" вважаєцця мраксисським мракобєсієм, то тоді таким критерієм льогко виступають всякі міфи, глюки етк. Чудово. Нема то й нема.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Та я ж не проти. Якщо тебе це влаштовує - то що я можу зробити?M_M писав: ↑Де-юре, кажете? То почитайте міжнародні визначення. Бо, наприклад, по кацапським законам ніякої війни нема, про що мова взагалі?
Військовий стан визначає зміну правових відносин у зв'язку з війною чи навіть загрозою війни. Так званий "стан війни" ніяких юридичних змін не передбачає. Це просто констатація очевидного. Гинуть люди. Оголошення війни - ознака агресора, з відповідними санціями. Тому війну останнім часом не оголошують, а маскують усілякими еСВеО, рейдами, профілактичними діями... А для того, щоб позбутись усіляких юридичних проблем з боку ООН та інших циркових інституцій, встановлюють пріоритет внутрішніх законів над міжнародними. Далі - про хвіст та сіль.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Цікаво, справді, я лише тепер зрозумів кажись вплив на психіку життя у прифронтовій смузі. Спокійний фаталізм. Боже, ізраїльці 70 років так... пц.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ти прикалуєшся? Ти реально тупиш?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Фігня це, а не аналогія, немає жодного відношення до того, що я пишу. Просто ми з вами, схоже. в різних вимірах, які жодним чином не перетинаються. Щоб закрити тему, давайте, якщо ви не проти, на якомусь конкретному прикладі розберемо, в чому ми розходимося. От недавно хтось відкрив тему під назвою "Гідність". Там було про те, як якась українська баришня, чемпіонка світу з шахів відмовилась грати в Саудівськый Аравії. Їй, бачте, гідність не дозволила, бо там треба було грати в платті та хустинці. а на вулицю виходити тільки в супроводі чоловіка. Вона втратила гроші і була здивована тим, що керівники ФІДЕ не підтримали її волю до європейських цінностей. Проте і ви, і всі інші її підтримали. Всі, крім мене, я написав, що це не гідність, а дурість і невихованість, що модератор видалив, а я не став сперечатись. Було таке?Цікаво, спробую свою професійну аналогію. Клієнт замість запобіжників вставив у "пробки" шматки алюмінієвої катанки. По горищу, де повно соломи, лежать дроти у потрісканій ізоляції. Клієнт користуєцця несправними приладами зі згорілими вилками. Коли я йому про це все кажу, він мене посилає нафік, каже що я длбйб, жулік, хочу розвести його на бабло і взагалі сталініст.
Коли ж його хата закономірно займаєцця, Я раптом виявляюся винним, і він (або й взагалі сусід) починає волати, що то саме Я винен, і маю голими руками гасити пожежу, доки хазяїн качатимецця у спортзалі. Це десь така твоя логіка.
Принаймні десь так вона мені здаєцця. Хоча да, аналогія є аналогія.
Не дуже. Від мене кацапи у 7-8 км, у тебе вони поруч. Але фіг з ним.
Я не збираюся її закривати, пардон. А розбиратися - залюбки.
Мабуть було. І шо? Яким це боком до теми?Нечай писав: ↑ От недавно хтось відкрив тему під назвою "Гідність". Там було про те, як якась українська баришня, чемпіонка світу з шахів відмовилась грати в Саудівськый Аравії. Їй, бачте, гідність не дозволила, бо там треба було грати в платті та хустинці. а на вулицю виходити тільки в супроводі чоловіка. Вона втратила гроші і була здивована тим, що керівники ФІДЕ не підтримали її волю до європейських цінностей. Проте і ви, і всі інші її підтримали. Всі, крім мене, я написав, що це не гідність, а дурість і невихованість, що модератор видалив, а я не став сперечатись. Було таке?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Що характерно нема досі і Великого Гербу, нашій великій ВРУ, на це, так і не вистачило часу.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Не на часі. 32 роки.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!