Победобесіе.

Archer

Re: Победобесіе.

Повідомлення Archer » 26 квітня 2018, 19:29

DSMechanic писав:
Archer писав: А почему до 2002р. от рождества Христова эта тема никого особо не волновала, кроме как демографов? Десять лет независмости ж какгбе прошло..
Питання до Кучми, чому не підняв тему раніше. Десь до перших "Україна без Кучми" держава взагалі була політично мертва, займались виживанням. Томі всі питання шли ще з радянського союзу і навіть Чорновіл не зміг зламати тенденцію.
Те що Ющ і примазавшиєся освоїли грошенят не відмітає що тема була зовсім не вивчена і приховувалась від загалу. Інколи навіть в сім'ях потстраджалих могли не знати - старші просто психологічно не були готові щось розказувати - ужас подій, страх перед владою.
От дружина знала що її бабуся - одна виживша з семи дітей в сім'ї. А тільки недавно узнав що моя бабуся вижила тільки з одним братом з 10-ти дітей.
Ті події - найбільша трагедія України, можливо за сотні років, і інститути які вивчають документи, і свічки раз на рік - ніякого відношення до "...бесія" не мають.
Вы ошибаетесь про "приховування". Документы утекли на Запад и стали известны в 50х. Практически многие архивы ( в тч партийные и нквд и не городские а уровня обкома и республикитд и тп) были захвачены германцами и после разгрома оказались в большинстве своем на Западе. Были прекрасно известны и изучены. Запад как обычно "не переймався". Даже и не дипконсьорнив. Для нас формально были раскрыты в конце 80х. Полная перепись 1939 открыта в 1991. Гласность и перестройка. На Западе от них отмахивались опять как обычно "не переймалися". Собственно много чего уже было написано в 90х, но никому не было дела. До тех пор пока решили не удавить коммунистов Симоненка, чего впрочем они давно заслужили. Тута Дима Табачник и выскочил.

С памятью по семьям - согласен, все перемешано и ужас, страх, нежелание помнить кошмары.

Институт истории который что-то изучает в том числе и документы, это Інститут історії України НАН України http://history.org.ua/uk/page/pro-institut. В том числе и голод 21-23, 46-47 и трагедию 1932-33.

"Институт" памяти http://www.memory.gov.ua/-циничная афера Ющенко, Юхновского и прочей дрыщешвали. В настоящий время голимый пеар коньюктурщика Вятровича, который то сам себе бьет окна и то дрочит то евреев то поляков. Это хрень он делает недорого за каких=то 70 млн гривен в год. Масштаб поменьше, пожиже но чем это отличается от... бесия ???

На счет "наибольшей трагедии" - трагедия, не могу согласится лишь что наибольшая ВВ2 масштабнее и страшнее.

И к сожалению не в прошлом. Медреформа, тарифы землечудие и тд и тп. Текущая оценка депопуляции в Украине до 8 млн. человек. Коммунистам далеко до современных достойникив.

VVV_VVV
Разгильдяй

Повідомлення VVV_VVV » 26 квітня 2018, 19:58

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 26 квітня 2018, 20:24

Vollmer писав: Не піднімали тему, бо страшно піднімати. Коли зрозуміли, що далі тягти неможливо - організували справу таким чином, щоб всіх тою темою занудило насмерть, і в той самий час - не було зроблено суттєвих кроків. В сухому залишку залишається нудота. Я вже писав, що колись давно запостив на "Медіапорталі" Аласанії мамину розповідь, зі слів бабусі, про те, як "комсомольці з наганами" забирали всю їжу, теплу одіж, горщик свіжозвареної каші, домоткані рядна зі скринь, а коли вже нічого було забирати - зняли хатні двері, і порубали сокирою одвірок. На дворі зима, в хаті - п'ятеро дітей. За десять - двадцять хвилин мене було забанено по ІР, і всі пости витерто. Хто і де Аласанія зараз - відомо.

В сім'ї діда було 10 синів, я знаю лише про одного дідового брата. В бабиній - п'ятеро, і я не чув про жодного з її братів чи сестер. Це було планове, масове вбивство мілліонів людей. Тому страшно ще й досьогодні.
А як Ви хотіли? На Вашу розповідь ніяк не налазить офіційна кошерна легенда про те, що мраксисти-комсомольці тут і не при чому, а винен виключно Сталін.
Пахне онтісємітізьмом...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

costashu
князь

Повідомлення costashu » 26 квітня 2018, 20:39

Sintez писав: винен виключно Сталін
кто говорит?
ХЖВСУ

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 26 квітня 2018, 20:44

costashu писав:
Sintez писав: винен виключно Сталін
кто говорит?
Ти.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

costashu
князь

Повідомлення costashu » 26 квітня 2018, 20:45

Sintez писав:
costashu писав: кто говорит?
Ти.
брешешь
ХЖВСУ

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 26 квітня 2018, 21:21

costashu писав:
Sintez писав: Ти.
брешешь
Може я брешу й про те, що Сталін розквитався з організаторами Голодомору?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 26 квітня 2018, 21:26

Sintez писав: Може я брешу й про те, що Сталін розквитався з організаторами Голодомору?
а він з ними розквитався саме як з організаторами Голодомору?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 26 квітня 2018, 21:36

Тетяна_Д писав:
Sintez писав: Може я брешу й про те, що Сталін розквитався з організаторами Голодомору?
Обратите серьёзнейшее внимание на Украину. Чубарь своей разложенностью и оппортунистическим нутром и Косиор своей гнилой дипломатией (в отношении ЦК ВКП) и преступно-легкомысленным отношением к делу — загубят в конец Украину. Руководить нынешней Украиной не по плечу этим товарищам. У меня создалось впечатление (пожалуй, даже убеждение), что придется снять с Украины обоих, — и Чубаря и Косиора.
— Сталин в шифровке Кагановичу и Молотову 2.7.1932
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

costashu
князь

Повідомлення costashu » 26 квітня 2018, 21:37

Тетяна_Д писав:
ХЖВСУ

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 26 квітня 2018, 21:39

ага, зрозуміло
трохи перегнули палицю, полегше треба було

Нечай

Повідомлення Нечай » 26 квітня 2018, 22:11

Vollmer писав: Не піднімали тему, бо страшно піднімати. Коли зрозуміли, що далі тягти неможливо - організували справу таким чином, щоб всіх тою темою занудило насмерть, і в той самий час - не було зроблено суттєвих кроків. В сухому залишку залишається нудота. Я вже писав, що колись давно запостив на "Медіапорталі" Аласанії мамину розповідь, зі слів бабусі, про те, як "комсомольці з наганами" забирали всю їжу, теплу одіж, горщик свіжозвареної каші, домоткані рядна зі скринь, а коли вже нічого було забирати - зняли хатні двері, і порубали сокирою одвірок. На дворі зима, в хаті - п'ятеро дітей. За десять - двадцять хвилин мене було забанено по ІР, і всі пости витерто. Хто і де Аласанія зараз - відомо.

В сім'ї діда було 10 синів, я знаю лише про одного дідового брата. В бабиній - п'ятеро, і я не чув про жодного з її братів чи сестер. Це було планове, масове вбивство мілліонів людей. Тому страшно ще й досьогодні.
Так і зараз йде планове масове вбивство мільйонів людей. Щоправда, іншими методами, але в таких масштабах, що в 33-му і не снилось. Це вас не лякає?

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 26 квітня 2018, 22:20

Нечай писав: Так і зараз йде планове масове вбивство мільйонів людей. Щоправда, іншими методами, але в таких масштабах, що в 33-му і не снилось.
блюзнірство
я не кажу, що зараз добре
ще й як складно, відчуття безвиході
але порівнювати з тим цинічним вбивством мільйонів людей совєцьким режимом - це блюзнірство

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 26 квітня 2018, 22:34

Тетяна_Д писав:
Нечай писав: Так і зараз йде планове масове вбивство мільйонів людей. Щоправда, іншими методами, але в таких масштабах, що в 33-му і не снилось.
блюзнірство
я не кажу, що зараз добре
ще й як складно, відчуття безвиході
але порівнювати з тим цинічним вбивством мільйонів людей совєцьким режимом - це блюзнірство
Чому?

Ситуація до крику схожа. Жидвська банда, (тоді - Бланк-Бронштейн, тепер - самі в курсі), задуривши голови толпи кретинською ідеологією (тоді мраксизм, зараз мраксизм помножений на "ліберальний ринок") довела толпу до злиднів і вимирання. Тоді з"явився Сталін, котрий ту банду запустив у нею ж створнену м"ясорубку Гулагу. Зараз нема такого Сталіна, тому геноцид українців продовжуєцця, грунт звільняєцця для інших, б-гообраніших.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 26 квітня 2018, 22:38

Тетяна_Д писав: ага, зрозуміло
трохи перегнули палицю, полегше треба було
А "мором" називають якісь події через якийсь період часу. Як думаєте, як назвуть потомки нинішній МОР?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

costashu
князь

Повідомлення costashu » 26 квітня 2018, 22:53

Sintez писав: Сталін
так что, бояре плохие, царь хороший?
ХЖВСУ

Нечай

Повідомлення Нечай » 26 квітня 2018, 22:54

Sintez писав: Чому?

Ситуація до крику схожа. Жидвська банда, (тоді - Бланк-Бронштейн, тепер - самі в курсі), задуривши голови толпи кретинською ідеологією (тоді мраксизм, зараз мраксизм помножений на "ліберальний ринок") довела толпу до злиднів і вимирання. Тоді з"явився Сталін, котрий ту банду запустив у нею ж створнену м"ясорубку Гулагу. Зараз нема такого Сталіна, тому геноцид українців продовжуєцця, грунт звільняєцця для інших, б-гообраніших.
Правильно, а "патріоти" тіпа Тані все зробили і роблять для того, щоб такий Сталін знову не з'явився і не зупинив геноцид. Випадково? Не думаю. До речі, а ви помітили, що і Гройсман, і його кабінет практично демонстративно перейшли на російську мову? А Фаріон і Тягнибок щось мовчать і тіпа "не бачать". Коли треба було створити хоч якийсь привід кацапам для захвату Криму-то Фаріон була тут як тут. Та й член "Свободи" Тенюх в якості командувача тоді прославивився прямо таки толстовським міролюбієм. Як говориться, розумному достатньо.

costashu
князь

Повідомлення costashu » 26 квітня 2018, 22:58

Нечай писав: Сталін
который уничтожил миллионы украинцев?
ХЖВСУ

Нечай

Повідомлення Нечай » 26 квітня 2018, 23:04

costashu писав:
Нечай писав: Сталін
который уничтожил миллионы украинцев?
Ну да, причём лично. Из именного маузера, подаренного товарищем Дзержинским.

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 26 квітня 2018, 23:07

Нечай писав:
costashu писав: который уничтожил миллионы украинцев?
Ну да, причём лично. Из именного маузера, подаренного товарищем Дзержинским.
просто як Гітлер

Відповісти