я из-за его эмоций и запостил
Україна повністю занурилася в болото
Re: Україна повністю занурилася в болото
Так, метр, відверто кажучи, мені дві години тому продавчиня в овочевому кіоску сказала те саме, з нервовим сміхом, що нам - ПЦ, і жіди добивають країну, і що далі - незрозуміло. Ще раз доводить, що Дацюк не відзначився оригінальністю.asmodey писав: ↑ высновок один. просто он побоялся написать - нам пиздец. даже если удастся забрать власть у этих недоносков, то вопос - и шо теперь делать? никуда не девается. еще пять лет назад надежда была. теперь, я честно говоря, ее не вижу.
для того, ч о б запустить экономику уже нужны сверхусилия и огромные деньги. и уже не реформы, а РЕФОРМИЩИ. но страну уже покинули миллионы не самых глупых и трудоспособных людей, развалили уже окончательно медицину, образование.. убили надежду, в конце концов.
а инновации.. боюсь, что уже рельсы кончились..![]()
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ну так эти философы всего лишь оформляют относительно внятно мысли, идеи и настроения, что УЖЕ существуют, а не придумывают от фонаря.Vollmer писав: ↑Так, метр, відверто кажучи, мені дві години тому продавчиня в овочевому кіоску сказала те саме, з нервовим сміхом, що нам - ПЦ, і жіди добивають країну, і що далі - незрозуміло. Ще раз доводить, що Дацюк не відзначився оригінальністю.asmodey писав: ↑ высновок один. просто он побоялся написать - нам пиздец. даже если удастся забрать власть у этих недоносков, то вопос - и шо теперь делать? никуда не девается. еще пять лет назад надежда была. теперь, я честно говоря, ее не вижу.
для того, ч о б запустить экономику уже нужны сверхусилия и огромные деньги. и уже не реформы, а РЕФОРМИЩИ. но страну уже покинули миллионы не самых глупых и трудоспособных людей, развалили уже окончательно медицину, образование.. убили надежду, в конце концов.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Звичайно не перешагньот. Бо зтриножений псевдо"наукою". Як і ти.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Дацюк не може не розуміти, але мовчить про навмисне заведення, в той час, як це вже торговки зеленню це зрозуміли і говорять.
так а в цьому аеліт винний?Vollmer писав: ↑Так, метр, відверто кажучи, мені дві години тому продавчиня в овочевому кіоску сказала те саме, з нервовим сміхом, що нам - ПЦ, і жіди добивають країну, і що далі - незрозуміло. Ще раз доводить, що Дацюк не відзначився оригінальністю.asmodey писав: ↑ высновок один. просто он побоялся написать - нам пиздец. даже если удастся забрать власть у этих недоносков, то вопос - и шо теперь делать? никуда не девается. еще пять лет назад надежда была. теперь, я честно говоря, ее не вижу.
вот такого ощущения хуйни навеное нет у каких-нибудь амазонских индейцев - у них ничего не было, и любое движение вперед - это успех.
а у нас.. у нас эта безысходность еще навевается тем, что у нас ВСЕ ЭТО БЫЛО. экономика, заводы, 52 миллиона, хоть какие-то образование и медицина..
и глядя на руины заводов, ларьки рошен, и вуек, крадущих кабеля на медяху, понимаешь шо это такое - проебали.
а у нас.. у нас эта безысходность еще навевается тем, что у нас ВСЕ ЭТО БЫЛО. экономика, заводы, 52 миллиона, хоть какие-то образование и медицина..
и глядя на руины заводов, ларьки рошен, и вуек, крадущих кабеля на медяху, понимаешь шо это такое - проебали.
https://forum.durdom.in.ua/viewtopic.ph ... 0#p3459530
Sintez писав: ↑19 листопада 2017, 16:21А по-Вашому, суспільство нічим не навантажене? Ну я власне не здивований. Тільки чому ж йому настає п-ц тоді?
А щодо "православного", тобто, пардон, "наукового" "суспільствознавства" - рекомендую ознайомитися з "трудами" академіка(!) Лібанової. Де вона по поличьках, цілком научьно поясює, чому ми маємо здохнути, й не отсвєчівать. Згідно законів єстєствєнного відбору, ага. Хочете - впірьод.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Луна таких як ми бачила сотні тисяч поколінь...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
на всякий случай сообщаю - по последним научным данным у нее глаз. Но для тебя-то это псевдонауки, потому на тебя смотрит
ХЖВСУ
Щодо цієї облізлої ящірки, мене завжди дивував контраст єлейного тону і посмішки - з контентом людожерських спічів.Sintez писав: ↑ ..............................................................................................................
А щодо "православного", тобто, пардон, "наукового" "суспільствознавства" - рекомендую ознайомитися з "трудами" академіка(!) Лібанової. Де вона по поличьках, цілком научьно поясює, чому ми маємо здохнути, й не отсвєчівать. Згідно законів єстєствєнного відбору, ага. Хочете - впірьод.
Фіга!!! Ото, що з шпалами поперек і насипом - зветься "тормозний тупик" !!!