@Ostanniy_Cap
Бабіш який може стати прем'єром Чехії: З бюджету не дамо Україні на зброю ні крони, бо треба фінансувати лікування раку простати
Ініціатива з боєприпасами... президент порадив, але ми не знаємо, що це. Знаємо лише, що якась приватна структура заробила мільярди. Думаю, за рахунок українців.
Звісно, ініціатива була хороша, але треба було діяти напряму. Це мали робити країни-члени НАТО. Все мало бути прозоро. Я згоден з Трампом щодо систем продажу американської зброї.
Ми, якщо будемо в уряді, говоримо про чеські збройові заводи. Хочете експортувати зброю в Україну? Проблем немає. Але гроші з бюджету - ні.
Ми даємо 60 млрд Європі, яка допомагає Україні. З бюджету не дамо Україні на зброю ні крони. Тому що неможливо, коли врешті-решт той Motol, отже, той Pluvicto на рак простати нарешті це буде працювати. Це я теж якось вирішував.
У нас немає зайвих грошей. Ми вже допомагали Україні напряму. Тепер допомагатиме Євросоюз.
8:26 пп · 9 жовт. 2025
https://x.com/Ostanniy_Cap/status/1976338474752962761
Алладина
@DobraAntonin
А мы рашен-барбосен пропустим в Чехию , может тогда почешет простату , блядь, что ни политик , то осёл
Talisman
@Amuletalisman
'
Воно ж курва старе.
Невже не пам'ятає 1968 рік.
І зовнішність як у вампіра.
Alex Kyiv
@KyivAle
Чудик має проблеми з простатою, що у його віці річ звичайна. Проте нащо з власної простати робити державну політику