Є знання (книги) котрі людям знати заборонено!

antik

Re: Є знання (книги) котрі людям знати заборонено!

Повідомлення antik » 14 жовтня 2024, 20:31

У пятницю закінчив роботу й сів за кермо повертатись до хати. Вечоріло. Лив дощ. Не працює кондиціонер отож лобове скло стало запотівати. Я протирав його час від часу але то мало допомагало. Як же допхатись до хати? Вихід єдиний - став молитися. Просив Бога щастя в дорозі. Їхав і ще й в дорозі молився. Потрібно було повернути ліворуч. Назустріч їхало біле авто з ближнім світлом фар.. До нього було метрів 50. Проскочу - вирішив я. А ж тут в голові владна думка: "Не поспішай! Пропусти!" (А й спрпавді, як народжуються думки в голові людини?)
Натиснув на гальма. В цей момент зліва прошмигнула темно синя іномарка із вимкненими фарами! (!)
Боже мій, слава Тобі, що напоумив мене зупинитись. Я тупо не помітив ту темно синю іномарку із не увімкненими габаритними вогнями! Якби повернув то... то не уник би аварії! Наші авто на автошрот а я та той безтолковий дебіл опинилися б в реанімації!
Їхав далі й дякував Богу за допомогу. Що не кажіть а Бог є й Він вислуховує молитви! :good:

antik

Повідомлення antik » 16 жовтня 2024, 09:26

Є досить багато успішних людей, котрим цей стан речей вигідний. Вигідний тому, що війна, корупція та хаос їх й збагатили! Це можновладці, котрі призначили собі високі зарплати, пільги плюс наживаються на корупційних оборудках. Це лікарі, котрі виписують "ухилянтам" "білі квитки". Це ТЦКашники, котрі і зарплати отримують і відпускають "ухилянтів" за чималі гроші. Прикордонники туди ж. Це усі причетні до розподілу фінансових надходжень та гуманітарної допомоги. Це продажні прокурори, судді, поліцейські усіх рангів. А митниця то така кормушка що ні словами описати ні в казці розповісти. Сюди ж варто причислити лікарську та аптечну мафію. "Кришування" наркотиків та проституції туди ж. А що в армії твориться – то жах. Сюди й продажні журналісти та пропогандони котрі за гроші возвеличують політику кожної чинної влади. Перераховувати можна довго. Самі знаєте – без блату ти ніхто. Не підмажеш – не поїдеш.
Кум мого знайомого офіцер на полігоні. Признався, що із усього до них направленого із іноземної допомоги доходить ... 30%!
(Вони ж ще до отримання знають що і скільки до них відправлено тому що.)
Митниця то здавна неабияк корумпована. Не підмажеш – не проїдеш. Навіть якщо у тебе усі документи в порядку. Загонять на спец майданчик й ретельно перевірять усе що везеш. Знайдуть до чого доколупатись. Другий раз вже навчений сам тицьнеш митнику "таксу".
А що робити простим громадянам? А виживати як вже звикли. Кожен викручується як може. Сиди й сопи в дві дірки а то ще гірше буде.
А мо дочекаємося виборів та оберемо справжнього реформатора? От і не оберемо! Чому? Справжнього патріота ніхто не профінансує й на трибуни та в ЗМІ не пустить. Пам'ятаєте долю В.М.Чорновола? Так отож...
Мафія профінансує та випустить на сцену свого перевіреного ставленика. Ах, вам не подобається наш Кравчук? Нате вам нашого Кучму. Зганьбився Кучма – вибирайте між Кучмою та Ющенком. Зганьбився "Нікчема" Ющенко – вибирайте між ним та нашим ставлеником В.Ф.Януковичем. Втік з грошима та гетьманською булавою Янік – ось вам "шоколадний" Порошенко. Зганьбився барига Порох – нате вам на стадіоні солодкого в обіцянках вродливого єврейчика.
Зганьбився "членограй" – іншого свого підберемо й випустимо на броньовик, трибуну, бульдозер, сцену вішати лохторату солодку вермішель на вуха.. Кого? А того хто надасть чинній корумпованій владі гарантії недоторканості. Себто, що при твоїй владі не буде "розбору польотів" та серйозних перемін. Ти все залиш як є а ми тобі в кабінет "кеш" чемоданими носити будемо. І костюм гарний купимо і тексти виступів напишемо. Твоя справа лише читати із телесуфлера та їздити за моря-океани канючити гроші та зброю. А реформ, перемін не тра. Нам й так добре. А добре нам то й ти будеш купатися в грошах, почестях, розкошах як вареник у сметані. Десь так...
А народ? А що народ? Народ розпорошений, зомбований та заляканий. Он 21 травня закінчилися повноваження Зе а ніхто з народу навіть не писнув. Навіть в ЗМІ ніхто не назвав його в/о (тимчасово виконучим обов"язки керманича України)
Отакеє то воно от... Сумно... :secret:

antik

Повідомлення antik » 31 жовтня 2024, 22:47

Ісуса Христа у нас сьогодні б теж «бусифікували». :facepalm2:
Та знаю я: Ви людина освічена та порядна. І Біблію читаєте, і в церкву ходите (будь-якого патріархату), відвідуєте молитовні зібрання… А втім, не суть. Головне в цій темі – Вам болить коли віруючі в Єдиного Бога воюють один проти одного. Братовбивча війна набирає обертів і це вас жахає. І от Ви вирішили вийти на центральну площу міста й зачитати людям «Нагірну проповідь». Одягнули білі шати, стали на підвищення й розпочали:
3 “Блаженні вбогі духом, бо їхнє Царство Небесне.
4 Блаженні тихі, бо вони успадкують землю.
5 Блаженні засмучені, бо будуть утішені.
6 Блаженні голодні та спраглі справедливості, бо вони наситяться.
7 Блаженні милосердні, бо вони зазнають милосердя.
8 Блаженні чисті серцем, бо вони побачать Бога.
9 Блаженні миротворці, бо вони синами Божими назвуться.
10 Блаженні переслідувані за правду, бо їхнє Царство Небесне.
11 Блаженні ви, коли вас будуть зневажати, гонити та виговорювати всяке лихо на вас, обмовляючи мене ради.
12 Радійте й веселіться, бо нагорода ваша велика на небі; так бо переслідували пророків, які були перед вами.
13 Ви – сіль землі. Коли ж сіль звітріє, чим її солоною зробити? Ні на що не придатна більше, хіба – викинути її геть, щоб топтали люди.
14, Ви - світло світу. Не може сховатись місто, що лежить на верху гори.
15 І не запалюють світла та й не ставлять його під посудиною, лише на свічник, і воно світить усім у хаті.
16 Так нехай світить перед людьми ваше світло, щоб вони, бачивши ваші добрі вчинки, прославляли вашого Отця, що на небі.
17 Не думайте, що я прийшов усунути закон чи пророків: я прийшов їх не усунути, а доповнити.
18 Істинно бо кажу вам: Доки перейде небо й земля, ні одна йота, ні одна риска з закону не перейде, поки все не здійсниться.
19 Хто, отже, порушить одну з оцих найменших заповідей і навчить інших так робити, той буде найменшим у Небеснім Царстві. А хто виконає їх і навчить, той буде великим у Небеснім Царстві.
20 Кажу бо вам, що коли ви своєю праведністю не перевищите книжників та фарасеїв, не ввійдете в Царство Небесне.
21 Ви чули, що було сказано давнім: Не вбивай; і коли хтось уб'є, той підпаде судові.
22 А я кажу вам, що кожний, хто гнівається на брата свого, підпаде судові. Хто ж скаже братові: Нікчема! - той підпаде Верховному Судові. А хто скаже: Дурень! – той підпаде під вогонь пекельний.
Мо пощастить дочитати до цього місця. Скоріше всього що ні.
Ясна річ, біля Вас вмить збереться чималий гурт перехожих. Слухають. Аж тут сердиті голоси: «Так це ж ворожий провокатор, агент ФСБ! Закликає, гад, брататися із москалями! Не забудемо! Не вибачимо москалів довіку! На гілляку провокатора!
Натовп наелектризований. Знаходяться активісти готові розірвати провокатора (Вас) на шматки.
Аж тут голос сивочолого діда: «Навіжені, схаменіться! Так цей же християнин зачитує нам знамениту Ісусову «Нагірну проповідь»! Її ж щодня в церквах та на молитовних зібраннях проголошують! Невже Біблії не маєте чи лінь прочитати!?
Натовп гуде. Декотрі рвуться відлупцювати (Вас) «агента кремля».
Та от несподівано прибуває порятунок – з’являються поліціянти й «пакують» оратора (Вас) в авто й відвозять в СІЗО.
Там ситуація знайома: - Хто ти і за що?
Християнин пояснює все як на духу. До нього підходить старший «хати» (смотрящий) й авторитетно розжовує ситуйовину:
- Чоловіче, ти не вчинив кримінального злочину отож тобою буде займатися СБУ. В час війни усілякі мітинги, демонстрації, акти протесту заборонені отож тебе за це й покарають. Там дрібним переляком не відбудешся. Чим лагідніше там з тобою будуть розмовляти тим страшніше по-ієзуітськи покарають. В місцевій пресі завтра про тебе напишуть, що ти закликав брататися з москалями а небайдужі перехожі хотіли тебе розірвати на куски. І в цей момент наші доблесні полісмени врятували тебе від вірної смерті.
Через ніч по обіді (після наради на вашу тему) Вас висмикують із камери й привозять в кабінет СБУ.
Там розмова із офіцером СБУ напрочуд цікава:
- Ну що, миротворець, дивився я в Ютубі Ваш виступ – хтось із небайдужих громадян зафільмував й виклав. На Ваше щастя заблокували ми цей сюжет – є в нас і там зв’язки. Що, блаженний Ви наш, хочеш Сином Божим назватися? Бути переслідуваним за правду й отримати Царство Небесне?
І що, чоловіче, ти цим добився? Ніхто ж з твоїх друзів не вийшов з протестом за твоє звільнення. Усі бояться. Бояться «бусифікації. Одна тільки мама приходила, падала на коліна, благала відпустити тебе нерозумного. І що Ви хотіли доказати людям, котрі на виборах 1991 «прокотили» політв’язня а обрали керманичем України комуняку!?
- Я ж при всій повазі не можу Вас відпустити. Ну самі посудіть: Відпущу Вас й це стане прикладом для інших. «Его пример другим наука». Пам’ятаєте із якого це класика так сьогодні званої рашистської літератури? Ще й до того мене вранці колеги авторитетно попередили: «Якщо його відпустиш то не кесаря приятель ти!».
Немає часу з Вами довго розсусолювати. Зараз прибуде авто.
- В спецпсизлікарню повезете чи назад у камеру?
- Та ні, епоха спец психлікарень КДБ давно минула а в тюремній камері Вас маринувати нам накладно. Нари для «ухилянтів» та СЗЧешників потрібні. Вас повезуть в ТЦК, там пройдете ВЛК, далі полігон та відправка на «на нуль».
- Так я ж християнин – мені не можна порушувати заповідь Бога «Не убий».
- А вас ніхто і не примусить брати в руки зброю – Ви там капеланом будете. Будете піднімати моральний дух бійців, вселяти віру в нашу перемогу… Так то хоч якась користь із Вас буде. А, не дай Бог, потрапите у полон – на капелана у орків рука не підніметься. Вони же ж теж перед відправкою на фронт до церкви ходять, сповідаються, причащаються, беруть благословення священика, батьків та хрестики з іконками святих в одяг зашивають…
П.С. Уявіть себе в білих шатах праведника проголошуючого на майдані знамениту Ісусову «Нагірну проповідь». Так буде? Ні? До якого місця натовп та поліцаї дозволять дочитати? Наскільки я вгадав? Як думаєте? :umnik2:

antik

Повідомлення antik » 06 листопада 2024, 21:15

Основна проблема України – це моральна деградація, а все інше – наслідки. Любомир Гузар.
І це правда!
А давайте порівняємо нашу ментальність (спосіб мислення) та інших народів.
От уявімо, що вам терміново знадобилися гроші. Оббігаєте всіх знайомих але навряд чи хто позичить. Та й ви нікому не позичите – народ наш такий тому що. Ви ж знаєте нашу приказку: "Хочеш нажити ворога – позич гроші".
А тепер ця ж ситуація серед євреїв.
Якось ще при СРСРі розговорився з сусідом про наш спосіб мислення та людей інших національностей. Той розповів неймовірну для нас бувальщину: "Маю знайомого єврея. Якось їхав й побачив його на зупинці із портфелем в руках. Зупинився. Той мені довірливо: "Оце дізнався, що в меблевому магазині, котрим керує мій співвітчизник, виявлено недостачу 7000 карбованців. Скоріше всього то не його провина, а підстава підлеглих. Я не знайомий із тим чоловіком але він, як і я, є євреєм отож я зобов'язаний його врятувати. Ось привезу гроші, він внесе їх в касу й уникне найстрашнішого. Знаю: згодом співвітчизник поверне мені борг – я ж його неабияк виручив!"
Звісно поверне. Інакше його соплемінники скинуться й повернуть благодійнику гроші а негідника викинуть геть із своєї дружної спільноти. А у нас? А у нас здавна "Помри ти сьогодні а я завтра". А втім, ви самі спостерігаєте це явище щодня.
До відома: Євреї у 1948 створили державу й розбудували її майже з нуля. Армію в тому ж числі. Ми ж у 1991 отримали від розвалившогося "Союзу нерушимого" цілком нормальну економіку та могутню суперозброєну армію. І що в результаті?…
Уявіть ситуацію. Працював у Польщі й проживав з українцями в квартирі полячки. Аж тут карантин. Кодони закрили отож на наш завод не буде ?поступати сировина. Не стане роботи – доведеться повертатися. А як?
Щоб розслабитись взяли горілки й дружно випили на кухні. Далі пили каву. Аж тут хтось із колег випадково підбив мені руку й кава виплюснулася на стіну. Я взяв ганчірку, витер й пішов у свою кімнату. Через деякий час в кухню зайшла хазяйка, Помітила бризки кави на стіні за мікрохвильвкою. Запитала хто винуватець. Викликала мене й стала картати. Боляче стало не від приниження. Подумалося: хлопці, ви ж усі бачили, що я не помітив бризки кави за мікрохвильовкою. Взяв би хто ганчірку та й витер а я би пізніше віддячив. А так хазяйка картала мене а сама на хлопців поглядала: чи заступиться хоч один за соплемінника. Ніхто не заступився. І це не поодинокий випадок -це загальне серед нас явище.
Наша домовласниця якось висловилась в тему: "Я 15 років по світах гроші заробляла, щоб побудувати собі цей будинок. Ми поляки тут та на чужині завжди дружні, тримаємося один одного, відстоюємо свої права, довідуємось про проблеми кожного співвітчизника й витягуємо із всякої ями. Грузини з нами працювали. У них подібне відношення один до одного. А от у вас… "
У будинку нашої хозяйки постійно проживало 8-10 українців отож вона надивилася на поведіку нашого брата.
Якось спересердя так висловилася відносно нас: "Із усіх вас, українців варто вибрати найкращих й із них наплодити націю добропорядних людей. Усіх же інших безжально спалити. Ось тоді у вас й буде справжня європейська держава!"
Признаюсь, я був ошелешений почутим. Спалити людей! Вона що, мислить як Адольф Гітлер!?
Така добра, віруюча жінка, картини із сюжетами біблійних історій на стінах і…
І тут мене осінило: Віруюча жінка, картини із сюжетами біблійних історій… Стоп! Так вона ж мислить, як Господь Бог, Котрий переглянув перший гріховний світ й виявив праведниками лише сімейство Ноя! Грішників же винищив водами потопу й дав з неба веселку в знак заповіту між Ним та людьми, що потопу більше не буде а вдруге грішний світ буде знищений вогнем. І що Він вдруге збереже праведників, як колись сімейство Ноя.
Що не кажи а таки правий Любомир Гузар: Основна проблема України – це моральна деградація, а все інше – наслідки. :suicide_fool-edit:

antik

Повідомлення antik » 08 листопада 2024, 20:10

¹ Коли ти вийдеш на війну проти свого ворога, та побачиш коні й вози, та народ, численніший від тебе, то не будеш боятися їх, бо з тобою Господь, Бог твій, що вивів тебе з єгипетського краю.
² І станеться, коли ви приступите до бою, то підійде священик і буде промовляти до народу, ³ та й скаже до них: Слухай, Ізраїлю, ви приступаєте сьогодні до бою проти ваших ворогів. Нехай не зм'якне серце ваше, не бійтеся, і не страшіться, і не лякайтеся їх, ⁴ бо Господь, Бог ваш, Він Той, що йде з вами воювати для вас з вашими ворогами, щоб спасти вас! ⁵ А урядники будуть промовляти до народу, говорячи: Хто є тут такий, що збудував новий дім, та не справив обряду поновин? Нехай він іде й вертається до свого дому, щоб не померти на війні, і щоб інший хто не справив на ньому обряду поновин. ⁶ І хто є тут такий, що засадив виноградника та не користався ним? Нехай він іде й вертається до свого дому, щоб не померти на війні, і щоб інший хто не скористався ним. ⁷ А хто є тут такий, що засватав жінку, та не взяв її? Нехай він іде й вертається до свого дому, щоб не померти на війні, і щоб інший хто не взяв її. ⁸ І далі промовлятимуть урядники до народу та й скажуть: Хто є тут такий, що лякливий та м'якосердий? Нехай він іде й вертається до свого дому, щоб не розслабив він серця братів своїх, як є серце його. ⁹ І станеться, коли урядники закінчать промовляти до народу, то призначать зверхників для військових відділів на чоло народу. ¹⁰ Коли ти приступиш до міста, щоб воювати з ним, то запропонуй йому перше мир.
Повторення Закону 20:1-10
© Біблія Онлайн, 2003-2024.
П.С. Покажіть цей уривок із "Повторення закону" нашим можновладцям. А то самі не йдуть воювати а надали ТЦКашникам необмежені права...
Ми втрачаємо людей та території тому, що сьогодні Бог не з нами. Чому?
А тому, що ми такі як Апостол Павло пророкував: 3:1-5: "…останніми днями настануть важкі часи. Будуть бо люди тоді самолюбні, грошолюбні, зарозумілі, горді, богозневажники, батькам неслухняні, невдячні, непобожні, нелюбовні, запеклі, осудливі, нестримні, жорстокі, ненависники добра, зрадники, нахабні, бундючні, що більше люблять розкоші, аніж люблять Бога, - вони мають вигляд благочестя, але сили його відреклися…"
:facepalm2:

antik

Повідомлення antik » 09 листопада 2024, 20:34

У 29+ мене зрадив Іуда ( підісланий владою сексот-відьмак). Арешт 03.09.1982. обшук, слідство, закритий суд, 5 років україно-сибірських таборів. Повчальна сповідь дисидента одинака тут: https://libruk.com.ua/users/22/#google_vignette
І що в результаті? :dash2:
Вдруге я в подібні ігри без Господнього бласловіння не полізу. Чому? А ось послухайте древнього мудреця:

antik

Повідомлення antik » 11 листопада 2024, 10:44

https://rivnepost.rv.ua/news/prikordonn ... -z-ukraini
Найжахливіший цей сюжет: https://rivnepost.rv.ua/news/prikordonn ... ovni-video
І гроші втратили, і намокли, і штрафи отримали, і відправки "на нуль" не уникнули... :suicide_fool-edit:
А як стосовно служби в армії в цивілізованих державах? А ось як:
https://www.google.com/search?q=%D1%83% ... nmIVY,st:0
Вчіться, шановні. :smoke:

antik

Повідомлення antik » 24 листопада 2024, 15:22

Відкритий лист Дональду Трампу.
Шановний пане, Дональд.
Ви скоро станете керманичем наймогутнішої держави отож на США та союзників Україна покладає великі надії. Себто на гроші ваших (і не тільки ваших) платників податків та сучасну зброю. Усе воно так, але Ви повинні знати: у нас шалена корупція – вся іноземна допомога безжально розкрадається. Чиновникам війна вигідна – вони наживаються на гуманітарній допомозі, поставках на армію, "ухилянтах", "відкатах" і т. д...
Щоправда у перші місяці війни іноземну гуманітарну допомогу вивантажували у молитовні будинки й християни її видавали по спискам жителям кожного регіону. Пізніше наші спритники цю лавочку прикрили – стали гуманітарну допомогу розвантажувати у підконтрольні їм склади й розпродувати через супермаркети. Нерозпродане та не розкрадене псувалася на складах, з’їдалося щурами та мишами, викидалося на смітники.
Знайте: у нас офіційно визначений прожитковий мінімум 2920 гр. (70$) а мінімальна пенсія - 57$.
"Виведеним поза штат" пораненим військовим виплачують – 12 - 16$. Щомісячна виплата на дитину 20$. Виплати інвалідам усіх груп мізерні - їх навіть на ліки не вистачає.
Пропоную доплачувати кожному нужденному хоча б до рівня нашого куцого прожиткового мінімуму. Допомагайте українцям адресно. Себто допомога має йти "від серця до серця".
Затребуйте у наших чинуш списки нужденних й хай ваші добродії висилають нам грошовими переказами хоча б різницю до рівня нашого прожиткового мінімуму.
Вірно колись висловився Рональд Рейган: "СРСР – Імперія зла".
"Імперія зла" у 1991 не змінилася. Від неї лише відколовся осколок – Україна. Ті ж люди, те ж лицемірство. Партбюрократи поміняли у владних кабінетах зірки на тризуби, одягнули вишиванки. Себто вовки одягнулися у овечі шкіри – компартійна мафія лише змінила риторику. Вони ж через підконтрольні ЗМІ й свого ставленика на пост керманича розпіарили а багатолітнього політв’язня зачморили
Народ допустився фатальної помилки бо:
"Не вливають вина молодого в старі бурдюки, бо бурдюки розірвуться, і вино розіллється, і бурдюки пропадуть; а наливають вино молоде до нових бурдюків, і одне й друге збережено буде". (Матвія 9:17)
Пізніше наші мафіозі (олігархи) розпірювали через підконтрольні ЗМІ кожного свого нового ставленика. Хоча по правилах здорового глузду керманичем України завжди мав би бути етнічний українець, патріот, віруючий в Бога інтелігент, котрий страждав за волю . Але такого мафія до влади ніколи не допустить. Багатолітній політв’язень В.М.Чорновіл яскравий тому приклад.
У сусідній Росії історія аналогічна: обрати керманичем Імперії високопосадового офіцера КДБ – це все-одно, що якби німці після війни обрали своїм керманичем високопосадового офіцера Гестапо. А не було у нас та у росіян відкритого судового процесу над марксистсько-ленінською ідеологією та її виконавцями. Лавина підконтрольної мафії пропаганди таки неабияк зомбує народ.
От я за свої політичні переконання відбував покарання в україно-сибірських таборах (1982-87). Сьогодні отримую мінімальну пенсію а КДБісти, котрі мене та мені подібних продавали, вели слідство, судили закритим судом, відправляли у сибірські табори і там неабияк знущалися космічні пенсії отримують. Оприлюднення їхніх злочинів вони не бояться – при владі вони ж і залишилися. І ЗМІ та репресивні органи й сьогодні в їхніх руках…
Кожен віруючий у Бога мусить і сам жити праведно, і оточуючих до праведності закликати. Ті ж нерозумні істоти котрі в обмін на владу та гроші підписують угоду з дияволом мусять серед іншого дотримуватися обіцянки "… і обіцяю поклонятися вам (дияволу) і служити вам і заподіювати якомога більше зла, і залучати до вчинення зла всіх, кого мені буде можливо".
Не усі антихристи підписують угоду з лукавим але у вступивших в мафію бажання чинити зло виникає на рівні підсвідомості от і заподіюють якомога більше зла і залучають до вчинення зла усіх кого можливо. Ради кар’єрного росту вступив у правлячу партію – значить незримо підписав угоду із лукавим.
І брешуть та крадуть, крадуть та брешуть. Скрізь тільки й мови що про війну, гроші, корупційні схеми, зброю, руйнування, убитих та покалічених. Таке враження що можновладці зумисне могилізують народ – очищують Україну від українців.
Імпеія зла. Сатанинська держава. І немає на те ради – навіть виборами нічого не змінити. Потрібно міняти усю систему.
При владі неперевершені лицеміри-іновірці – їм вигідно, щоб ця війна тривала вічно от й кричать: "Вибори тільки після перемоги!" "Будемо воювати до останнього українця!"
А знають тому що: за відсутність реформ, допущення ворога на свою територію, злочинну некомпетентність під час війни, смерті мільйонів та жахливі руйнування сядуть на лаву підсудних. Тому що "Конституція на паузі" = державна зрада!
До речі Путіна і К це теж стосується. Злий дух колись нападав на царя Саула а сьогодні він в душі Путіна перебуває постійно.
От і одержимий бісами керманич Росії вимушений роздмухувати ворожнечі, війни, хаос, тому що в силу угоди із лукавим інакше він поступати не може. І храм сатани (мавзолей Леніна) він береже - використовує як портал спілкування із дияволом. Не стане Путіна – демонтують зіккурат і навпаки…
Наш же нелегітимний (прострочений) керманич носиться перед простроченим Парламентом то із однією, то із іншою формулою миру. Правдива же формула миру така: "Хочеш миру – примирись з Богом". "Якщо Господь не будує дому, марно працюють над ним будівничі. Якщо Господь не стереже міста, марно пильнує охорона". (Псалом 126)
Перемога же завжди від Бога. Пригадайте поєдинок молодого Давида з Голіафом.
У нас храми то є а от віри немає – скрізь та всюди суцільне лукавство, насильство, страх, байдужість та зневіра. Російський філософ колись висловився: "Внизу - власть тьми, вверху - тьма власти". І нема на те ради. Передчуваю, що по-доброму цей світ не зміниться.
Оригінально один росіянин написав на стіні: "Здесь уже ничего не исправить. Господь, жги".
Шановний пане Дональд. Вашу допомогу наші урядовці цинічно розкрадуть а зброю будуть використовувати навмисне безтолково для того, щоб ця війна тривала вічно. Тому, що можновладці знають: після війни їх чекає лава підсудних…
Сьогодні Україна перетворена на огороджений колючим дротом концтабір в котрому по наказу згори безчинствують силовики. Російсько-українські сатаністи змовилися й могилізують народ християнський. Нація вимирає.
Шановний пане Дональд, уведіть миротворчі сили на територію України й примусьте Путіна зупинитися на лінії розмежування. Далі вибори під наглядом ваших миротворців. Україна оголошується вільною економічною зоною, відкриваються кордони. "Нюрнбенг-2". Далі "План Маршала" для модернізації нашої економіки, "Ленг-ліз" тощо. Самі ми не справимося – вкрай аморальні корумповані олігархи не дадуть – втоплять Україну в крові. Це ми вже проходили у 2004.
Час грає проти нас: не втихомирите ситуацію ви – загарбають Україну орки. І це їм вдається: народ розчарований, заляканий, при владі євреї та агенти російського ФСБ. ЗМІ підконтрольні мафії плюс "п’ята колона".
Та не бійтеся – у нас звикли вмить перефарбовуватися – діяти по ситуації. Себто переревертати картуз - приєднуватися до переможця. "Визволите" Україну – станете національним улюбленцем. Будете "соплі жувати" – програємо і ми, і світова демократична спільнота...
З повагою,
В’язень сумління 1982-87 Микола Горбатюк.

"

antik

Повідомлення antik » 01 грудня 2024, 20:36

Прошу коментувати... :smoke:

antik

Повідомлення antik » 14 грудня 2024, 23:43

Зазвичай кожна людина прагне жити якомога краще. Усе то воно так але не всі бажають довго вчитися та наполегливо працювати. Та й, по-правді кажучи, не у всіх це виходить. А вихід є і він давно перевірений – це продаж душі дияволу в обмін на владу та земні блага.
Передбачаю, що зараз у вашій уяві виникає тьмяно освітлена свічками із чорного воску кімната в котрій вмить матеріалізується весь в чорному диявол, котрий лагідно пропонує вам порізати палець й поставити своєю кров’ю підпис на угоді. І тоді вам неабияк попре – обставини будуть дивним чином підтасовуватися так що все будете мати.
Насправді воно не завжди так. Частіше всього там навіть підпису не потрібно – потрібна лише твоя згода. Класика жанру:
(Євангелія від святого Луки 4: 5-8) "І він (диявол) вивів Його на гору високу, і за хвилину часу показав Йому всі царства на світі. І диявол сказав Йому: "Я дам Тобі всю оцю владу та їхню славу, бо мені це передане, і я даю, кому хочу, її. Тож коли Ти поклонишся переді мною, то все буде Твоє".
Ісус відповів: "Відійди, сатано, бо ж написано: Господові Богові своєму вклоняйся, і служи Одному Йому!"
Читаю книги та чую спогади людей. Класична ситуація: роботи немає, холодно, голодно а в квартирах комуністів горить світло, є робота, влада, продуктові пайки тощо. І класична фраза "І я вирішив поступити в партію. І тут як поперло".
Щоправда для успіху справи потрібно було заарештовувати так тоді званих "ворогів народу", судити їх, охороняти, етапувати в табори примусової праці, розстрілювати і т. п.
Там навіть підписів ніде ставити не було потрібно – написав анонімку і…
Та й сьогодні ситуація аналогічна : хто при владі той в шоколаді.
Декотрі навіть не полізши у владу отримують бажане: залелефонував по відомому номеру і передав координати військового обєкту або на радість дияволу "замінував" ту чи іншу установу.
Енергетичні вампіри теж в цій темі – посрався на політфорумі, довів опонента до нервового зриву от й підзарядився енергією.
Порушення Божих заповідей: брехня, ворожнечі, війни, добірна лайка – все це неабияк наповнює силою лукавого. Ніколи над цим не задумувалися? :secret:

antik

Повідомлення antik » 25 грудня 2024, 16:18

"Мистецтво війни" китайського стратега Сунь-дзи – світовий бестселер.
Війна – це мистецтво обману: якщо перехитриш, то виграєш.
"Той, хто знає ворога й себе, ніколи не програє війни; той, хто не знає ворога, але знає себе, інколи виграє, а інколи програє; той, хто не знає ні себе, ні ворога, програє кожну баталію", – Сунь-дзи.
Згідно Сунь-дзи ти повинен на 100% знати себе і ворога, і таким чином перемагати ще до початку бою.
Абсолютне володіння інформацією про себе і про ворога зумовлює стовідсоткову перемогу до початку битви..
"Війна – це мистецтво брехні. Тому, якщо ти вправний, придурюйся невмілим. Якщо ти діяльний – корч із себе млявого. Якщо ти близько – вдавай, що далеко, а якщо далеко – вдавай, що близько. Якщо ворог жадібний – спокуси його жаданим об’єктом. Якщо хаотичний – захопи його", – Сунь-дзи.
Сунь-дзи також наголошує, що довга війна виснажує країну. Своїх цілей досягати треба швидко, бо якщо ми щось робимо повільно – програємо, - війна витягує усі ресурси.
Ось як слід воювати:
https://www.bbc.com/ukrainian/features-48544033
Союзники доклали чимало зусиль, аби переконати німців у тому, що висадка відбуватиметься в районі Кале-Булонь, а не в Нормандії.
Для дезінформації противника використовувалися різні засоби: радіо, преса, спорудження хибних макетів районів висадки, зведення цілих містечок і спеціальних аеродромів.
Муляжі військових баз розгорнули в Кенті для введення в оману повітряної або агентурної розвідки противника.
Там встановили манекени та макети, включаючи надувні танки. Також провели цілеспрямований вкид дезінформації, і в підсумку німці дійсно повірили, що союзники планують вторгнення через Па-де-Кале і Норвегію. Доходило навіть до того, що спецслужби засилали своїх агентів у явно провалені явочні квартити на контрольованій нацистами території. Навіщо ж то? Агентам перед тим розкривали таємницю, що ми плануємо висадку десантів у Па-де-Кале і Норвегії. Нацисти там тих розвідників накачували препаратами (щось на кшталт сиворотки правди) й ті під тим гіпнотичним наркозо повідомляли правду. На що й був розрахунок.
До чого я веду?
Якось у Юлія Цезаря товариш запитав: - Який наш план наступу?
Юлій іронічно відповів: - Якби про це знала моя сорочка то я негайно спалив би її…
Весною 2023 усі наші ЗМІ кричали про скорий наш переможний контрнаступ. Звісно ворог знав про плани ЗСУ – карта контрнаступу вже лежала на столі пуйла.
В яких військових академіях проходили вишкіл наші генерали?
Наступати в лоб на глибоко ешелоновану оборону та ще й без належної розвідки та підтримки з повітря – безглуздя. Якщо цього Залужний не знав – він бездарність. Якщо ж знав але "прогнувся" перед Зе – він тютя, безвольна ганчірка. :secret:

antik

Повідомлення antik » 27 грудня 2024, 23:24

Я вам розкрию очі стосовно сьогоднішньої ментальності українців. От уявіть ситуйовину:
Ви запрошуєте в гості два десятки друзів, колег, знайомих. Озвучуєте план покращення життя вже сьогодні:
- Хлопці, тут неподалік є склад у котрому зберігається іноземна гуманітарна допомога. Два-три рази на тиждень до складу прибувають вантажівки й відвозять все те добро на реалізацію у супермаркети. Охорони немає. На дверях тільки навісні замки. Позаду складу вгорі у вікні немає шибки. Приставляємо драбину, проникаємо всередину й набираємо все що кому тра. Усе те добро там все-одно псується, його роз"їдають щурі та миші. А так то хоч нам користь буде. Хто "за"?
Усі радісно одноголосно погоджуються. :smiley16:
А тепер відмотаємо ситуацію назад - ви озвучуєте вже інший план:
- Хлопці, ситуація в державі катастрофічна - Україна перетворена на Північну Корею. Пора діяти. Пропоную написати плакати "Україна понад усе!", "Свободу не спинити!", Разом нас багато - нас не подолати!", "Геть корупцію" й дружно виходимо на Майдан...
Мертва тиша. Аж тут встає ваш друг: - Накуй нуно - зараз не 2004 рік. На Майдан миттєво прибудуть ТЦКашники й нас усіх бусифікують. А потім на передку обнулять. У владних ЗМІ повідомлять, що ми були завербованими агентами ФСБ. :facepalm2:
П.С. Отакеє то от. Вже ніхто не вийде на Майдан. Та вже й нікому - одні патріоти без ротації на фронті, інші в могилах. Реально живі стали працювати в силових структурах, відкупилися від ТЦК, виїхали за кордон, поховалися у схронах... :secret:

Відповісти