доброго ранку, любі дурдомівці!
Re: доброго ранку, любі дурдомівці!
Avicii - Broken Arrows
Avicii vs Nicky Romero - I Could Be The One (Nicktim)
одмєнєсрація фупу виривається на свободу!
одмєнєсрація фупу виривається на свободу!
Це тільки від Вас залежить.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
уві і ах, це м'ягко кажучі, неправда. я бачила твоє бажання мене так стукнути, шоби я надовго замовкла. правда, цей твій допис стер пістєлєнц. ну шоби не компроментувати таку справедливу людину, як ти, мабуть.

Та ну нах, яка така "справедливість"?
Той допис стер я, але льогко можу повторити. Якщо розводитимеш срач, отримаєш цілющий пєндєль під оте саме місце. Ніякий це не секрет чи шо.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Avicii - Avicii - Speed (burn® & Lotus F1™ Team Mix) Music Video
всім гарного дня і перемог! тільки подумайте, з ким ви після них залишаєтеся.
всім гарного дня і перемог! тільки подумайте, з ким ви після них залишаєтеся.

Не "прибити", а планомірна профілактично-виховна робота. 

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
І справді, дивно. От за тебе, зокрема, радію. Вирвалася у сонячний Остеррейх!
Тільки не можу зрозуміти, чому ти, будучи зобаненою на хвапі, приходиш сюди, в клізмєнну тиранію, а не на вільну стару площядку, де вде резвицця на свободі твоя люба подружка Таміла... Загадко!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
звикла слідкувати за подіями на батьківщині тому шо. раніше ще сподівалася на якесь покаращення і може, думала, повернуся до рідних місць. мушу визнати, шо мої надії марні. 

всім, кому музика авічі подобається, пропоную зараз сюди йти, крутять сьогодні цілий день онлайн:
avicii radio ◢◤ the best music of avicii ~ rip tim bergling
avicii radio ◢◤ the best music of avicii ~ rip tim bergling
Угу. Тобто хай хтось інший вигрібає гній, чистить сараї, а коли все стане тіп-топ, тоді втікачі задумаюцця, а чи не повернутися?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
так навіщо? ви ж і не дасте, і будете бити, і зарубаєте при першому ж зручному вам випадку. я вже це проходила в україні і тепер ось на форумах. з тією тільки різницею, шо "свої" тут віртуально зі мною розправляються. така біда, не можуть реально прибити, а так хочеться.

cлідкуй за гілкою сяво-свєти, це і є _реальний_ зріз українського буття.
хто зараз править бал в україні і то бачить увесь світ.
Востаннє редагувалось 28 квітня 2018, 17:48 користувачем Vera, всього редагувалось 1 раз.
Сінтезе, вам не здається що все це не випадково?..."Розправляються", "хочеться прибити, а не можуть", правил не порушую..та інша звична маячня..ті ж самі слова, те ж саме марення про власну значимість, переконання що світ крутиться навколо тебе однієї...
А на шдд Тамилка вже ізвєлась в очікуванні..стільки закликів пролунало, стільки діфірмбів про граничну чесність і порядність проспівано у простір і все дарма..
А на шдд Тамилка вже ізвєлась в очікуванні..стільки закликів пролунало, стільки діфірмбів про граничну чесність і порядність проспівано у простір і все дарма..
о, танюша, і тобі гарного суботнього денька! як ся маєш?Тетяна_Д писав: ↑ Сінтезе, вам не здається що все це не випадково?..."Розправляються", "хочеться прибити, а не можуть", правил не порушую..та інша звична маячня..ті ж самі слова, те ж саме марення про власну значимість, переконання що світ крутиться навколо тебе однієї...