- Как Вы похудели!!!? Что за диета??? .
- Картофель, свекла, морковь , кабачки.!!!
- Варить или жарить? ....
- Сажать! Полоть !!!!
свято наближається
Re: свято наближається
про травичку абсолютно правильно написано. те, шо більшість людей відкидає, як сорняк, може бути дуже корисним для організму після зими. раніше ж не було ніяких синтетичних вітамінів, чи ліків. ото все брали з природи, з рослин, в основному. аж поки хіміки формулами не описали.
так шо можна собі аптечку і з природи брати, не тіки фарміндустрії гроші носити. були б знання в людей!
так шо можна собі аптечку і з природи брати, не тіки фарміндустрії гроші носити. були б знання в людей!
в мене крапиви - повно! спеку якихось млинців з неї. на майські. 

Тю! Тільки супчик! Із свининою!
Але перед тим - обов'язково понюхати, в пакетику, бо запах не сильний. Свіжа кропива пахне спілим виноградом, з цитриновим відтінком. Задоволення має бути повним !!!
Участь в голосуванні - є формою колаборації
та я в курсі про супчик! моя бабуся навесні завжди варила. смачний був, не знаю, як вона його готувала. ще яйце варене різала туди вже в готовий. пальчики оближеш!
свинини в ньому не було точно. мняса тому шо було дефіцитом, та вона його і не їла часто. овочі, каши, фрукти - то все майже було зі свого города в неї.
і всі лікарські трави в неї теж росли, які тільки можливо було посадити. ото була її аптека.
свинини в ньому не було точно. мняса тому шо було дефіцитом, та вона його і не їла часто. овочі, каши, фрукти - то все майже було зі свого города в неї.
і всі лікарські трави в неї теж росли, які тільки можливо було посадити. ото була її аптека.
я з мнясом теж не люблю возитися.
як рідко захочеться, так куплю вже готове, наїмся, і забуду на півроку.
літом частіше припадаємо до нього, бо гріль тут як закон. хоча я все одне овочі кладу на гріль, чи сир.
як рідко захочеться, так куплю вже готове, наїмся, і забуду на півроку.
літом частіше припадаємо до нього, бо гріль тут як закон. хоча я все одне овочі кладу на гріль, чи сир.