Гадання на вибори.Початок.

Відповісти
Фрося

Гадання на вибори.Початок.

Повідомлення Фрося » 13 січня 2025, 11:25

Прибрежный(Rezerv)
@Rezerv8
"Слуги народу" як бренду може не стати, – РБК-Україна (https://rbc.ua/rus/news/usi-vibori-chog ... 16428.html)

▪️На наступні вибори команда Зеленського піде у складі умовного "Блоку Зеленського", який набирає ~ 20% підтримки.
▪️Головою оновленої партії може стати віце-прем'єр Михайло Федоров.
▪️До нового складу, попередньо, увійдуть не більше 10% чинних нардепів "Слуги народу": лише ті, хто проявив себе в Раді.
▪️Залужний ще не вирішив, чи піде він у політику. Єрмак пропонував ексголовкому очолити партію Зеленського.
▪️Тимошенко, і Порошенко запропонували Залужному об'єднатися, але він відмовився.
▪️Буданова на виборах можуть запросити до команди Зеленського.
▪️Україну можуть попросити провести вибори в рамках глобальної мирної угоди.
rbc.ua
Усі на вибори? До чого готуються Зеленський, Залужний та інші топ-політики
Подробиці читайте на сайті
10:04 дп · 13 січ. 2025

https://x.com/Rezerv8/status/1878714613031715013

Фрося

Re: Гадання на вибори.Початок.

Повідомлення Фрося » 14 січня 2025, 22:19

Леся Українка
@LesyaUA7Evropa
Патрушев
"Не исключено,что в этом году Украина прекратит свое существование"
*
Марення касапа,але не безпідставне.
Не зря так напрягли свої яйця порошенко і Ко,волаючи цілодобово про вибори та про уряд"національної єдності",щоб витіснити Президента.
Завжди шукайте кому це вигідно
9:11 пп · 14 січ. 2025

https://x.com/LesyaUA7Evropa/status/1879244876128326108

Фрося

Повідомлення Фрося » 14 січня 2025, 23:47

Звісно, #патрушев - психопат, маніяк та шизофренік.
Інші у тій системі таких висот і не здобувають.

Але ж. Не будемо поспішати називати його фантазером..

Він, звісно, намагається "взяти на понт", але заява його - не зовсім безпідставна.
Подивимось, що він має в Україні для того, щоб його погроза здійснилася.
Він має представників класу партійно - господарськ номенклатури (кдбістів), які наразі є: "бізнесменами", "банкірами", великими землевласниками.
Тобто, мають фінанс-адмінстративн ресурс і відповідний вплив.
Він має симпатії і в українських силових органах.
І у СБУ, і у МВС, і у ДПСУ, і у НГУ вистачає таких, кому соціальне та фінансове положення їх колег на рф є більш до вподоби, чим положення силовиків, приміром, у Німеччині чи Данії.

Він має цілу величезну армію тих,
які пов'язані, і з першою, і з другою категорією.

І усі вони чекають лише одного - ВИБОРІВ‼️

А далі сценарій вже є відпрацьованим.
Як у Грузії, плюс досвід від проведеної роботи над помилками у Молдові та Румунії.
І, вуаля, уряд "національної єдності", ліквідація Президента з командою, Мінськ-5,6,7... і так до стану сучасної Білорусі.

Будемо пильні, шановні мої друзі‼️
Цей рік є надважливим в історії України, можливо, за останні 400 років.
#Максим_Петренко

Фрося

Повідомлення Фрося » 16 січня 2025, 09:51

@hulyneuley
«Відкрутити голову тим політикам, які все одно продовжують опікуватись виборами, хоча їхній час минув ще 5 років тому, а в когось — 20 років тому? Відкрутити їм голову? Можу вам порадити, якщо зустрінете їх – відкрутіть», – Президент Зеленський
7:51 дп · 16 січ. 2025
·https://x.com/hulyneuley/status/1879768386852544564
:gs:

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 16 січня 2025, 20:49

Цікаво, а два роки ігнору закону про мобілізацію - це вболівання за свій рейтинг чи нехтування своїм обов'язком?

Фрося

Повідомлення Фрося » 16 січня 2025, 21:45

Mack Mack писав: Цікаво, а два роки ігнору закону про мобілізацію - це вболівання за свій рейтинг чи нехтування своїм обов'язком?
не зрозуміла :pardon: який закон ти чекаєш про мобілізацію?
демобілізацію чи що?

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 17 січня 2025, 20:19

Фрося писав:
Mack Mack писав: Цікаво, а два роки ігнору закону про мобілізацію - це вболівання за свій рейтинг чи нехтування своїм обов'язком?
демобілізацію чи що?
Я про той що прийняли навесні 24-го. А потрібно було навесні 22-го. І згадай розмови про 500к потреби мобілізації. Що казав Залужний і хто і як йому відповів

Фрося

Повідомлення Фрося » 17 січня 2025, 20:33

Mack Mack писав:
Фрося писав:
демобілізацію чи що?
Я про той що прийняли навесні 24-го. А потрібно було навесні 22-го. І згадай розмови про 500к потреби мобілізації. Що казав Залужний і хто і як йому відповів
цей?
https://www.bbc.com/ukrainian/articles/cd1315gz1qvo

я читала.Там іх 6.
Залужний казав 500 тис. я це помню.
Без зброї і бк відправляти на 0?
Чому Залужний створив стільки нових бригад без ничого?
чекали байдена, який кинув нас.

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 20 січня 2025, 10:12

Зброї повно в старих бойових підрозділах. На 22-й рік у мене в баті було 7 стрілецьких рот десь по 80-90 бійців. Зараз залишилось тільки 3 (три) по 50 бійців. Так що не потрібно тут маячню гнати. Це нехтування своїм обов'язком за ради рейтингу

Фрося

Повідомлення Фрося » 20 січня 2025, 12:09

Mack Mack писав: Зброї повно в старих бойових підрозділах. На 22-й рік у мене в баті було 7 стрілецьких рот десь по 80-90 бійців. Зараз залишилось тільки 3 (три) по 50 бійців. Так що не потрібно тут маячню гнати. Це нехтування своїм обов'язком за ради рейтингу
щось ти почав,як порохоботи," пургу" гнати.Зеленський не думає про вибори, а думає закінчити війну.Я всі його інтерв'ю слухала, Зачем зараз нам вибори якщо йде війна і ми ще не знаемо що нас чекає? ти же розумний хлопець а несеш якись вигадки про рейтинг. :facepalm2:

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 20 січня 2025, 13:07

Вибори зараз нідочого. Але як пояснити дворічне небажання займатися мобілізаційними питаннями. Що до Зе - він вже закінчував війну. У своїй голові.

Фрося

Повідомлення Фрося » 20 січня 2025, 14:32

Mack Mack писав: Вибори зараз нідочого. Але як пояснити дворічне небажання займатися мобілізаційними питаннями. Що до Зе - він вже закінчував війну. У своїй голові.
А в твоей голові що? якщо би не Зе, який ставить вісь світ на вухо за зброю, не було би того, що маємо.Що ти застряг на цій мобілізації? так, тцк не робить так як треба, але є рекрутингові агенства.Все залежить від самих людей.
Що толку набрали, бусифіціровалі, спіймали і відправили на вчення в інші країни,а вони не вмотівовані- все кинули і маємо сзч.
Ти хочешь тотальну мобілізацію? вона спасе?немає такого, що хто не хоче можна
заставить. :pardon:

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 20 січня 2025, 16:31

:facepalm2:

M_M

Повідомлення M_M » 21 січня 2025, 12:15

Mack Mack писав: Зброї повно в старих бойових підрозділах. На 22-й рік у мене в баті було 7 стрілецьких рот десь по 80-90 бійців. Зараз залишилось тільки 3 (три) по 50 бійців. Так що не потрібно тут маячню гнати. Це нехтування своїм обов'язком за ради рейтингу
зараз не 22-й
Мобілізація потрібна під наявну зброю, якої не вистачає. Точніше - набої, снаряди, міни.
Потрібні переслідування крадіїв та бракоробів. Потрібен контроль за вибором постачальників. Бо знизу прохають
одне, зверху чомусь надсилають інше, набагато дорожче та у недостатній кількості. Тому знизу купують те, що потрібно, за донати.
Як наслідок недовіри дехто прогнозує захоплення влади військовими. Але це означає втрату залишків допомоги від Заходу та поразку у війні. Військові не настільки тупі. Чергові вибори традиційно будуть не "за когось", але проти усіх, хто не виправдав довіру.

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 24 січня 2025, 19:08

M_M писав: набагато
Та да, вам в тилу видніше вистачання зброї. :facepalm2: Військові не будуть захоплювати владу, що за маячня? Скоро і військових не залишиться.

M_M

Повідомлення M_M » 24 січня 2025, 21:08

Mack Mack писав: в тилу
Це той тил, що постачає на передову по запитам "потрібно на вчора". І не тільки хвалькам з окопів доводиться ховати побратимів. Але саме тиловикам доводиться пілкуватись про жінок та дітей загиблих та важко поранених. Спробуйте кожан день дивитись в очі 30-ти річній жінці, що вщент посивіла за три дні. Спробуйте кожен день спілкуватись з донькою загиблого друга. З людьми, що кожен день молять Господа щоб брат/батько/чоловік/друг повернувся живим.
Так, за хвальків теж моляться, незважаючи на їх пихатість. Працюють на двох роботах, за себе та того парня... Бо комусь треба заробляти гроші на утримання армії, шпиталів, тощо. Виховувати дітей за відсутності батька, навіть коли він живий.
Ремонтувати пошкоджену техніку. Збирати кошти та привозити автівки для армійських потреб... Не було б цієї тилової армії, передку б теж не було, бо не було б кого захищати вам, передовикам.
Але... з мого власного досвіду пихатих ветеранів немає. Зовсім. Є звичайні люди, що з різних причин опинились на передовій,з власними, дуже різними відчуттями страху, відповідальності, любові. Зневаги до тиловиків не зустрічав жодного разу. Це не означає що серед тиловиків нема мажорів, боягузів та підкацапників. Це означає що до перелічених покидьків у справжніх українців ставлення однакове, незалежно від кілометражу до гарячих подій. Які, до речі, не обов'язково трапляються на лініі зіткнення. В тилу теж є фронт. Електрики, газопостачальники, кухарі, водії та інші. Саме тому в мене зараз є вода, іжа, електрика, паливо та можливість працювати для фронту.

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 25 січня 2025, 07:34

Те що Ви перерахували - капля в морі. Жодного мого однокласника чи одногрупника немає на фронті. Всі повиїзджали. На захід чи то країни чи далі. Хоча я розумію їх 55+. Всі знайомі, на словах такі щирі українці, никають своїх чоловіків та дорослих (30+) дітей. Виключення - зять нашої форумчанки. А основна проблема - це нестача людей в окопі. І не треба тут розповідати байки про нестачу зброї. Для новстворюваних бригад - може. А от у бойових підрозділах біда.

M_M

Повідомлення M_M » 25 січня 2025, 12:49

Mack Mack писав: Те що Ви перерахували - капля в морі. Жодного мого однокласника чи одногрупника немає на фронті. Всі повиїзджали. На захід чи то країни чи далі. Хоча я розумію їх 55+. Всі знайомі, на словах такі щирі українці, никають своїх чоловіків та дорослих (30+) дітей. Виключення - зять нашої форумчанки. А основна проблема - це нестача людей в окопі. І не треба тут розповідати байки про нестачу зброї. Для новстворюваних бригад - може. А от у бойових підрозділах біда.
Мої однокласники та одногрупники давно вже пенсіонери. Я з них наймолодший - теж пенсіонер за віком, але не маю часу оформити пенсію. Тому маю статистику з односільчан та колег по роботі, своїх студентів, тощо.
Зброї НЕ ВИСТАЧАЄ. У сенсі треба дуже економити набої. Зайві новачки тільки завдають шкоди, бо під час обстрілу замість лягати та ховатись витягують шию повище, роздивляються звідки летить. В мене нема повної картини, але достеменно знаю, що є два варіанти. Все ще є варіант "на м'ясо", як у кацапів, спадщина з СРСР. І є піврічна підготовка перед фронтом. У тому числі й поза межами України. Оце "на м'ясо" й лякає ухилянтів. Бо там смертність 50%+. У підготовлених статистика 10..20% незворотних втрат за рік. Це дані виключно з мого оточення, всієї картини не маю.

Відповісти