Я знову не спрацювався...

Archer

Re: Я знову не спрацювався...

Повідомлення Archer » 29 квітня 2018, 11:53

Слав
28 квітня 2018 23:31:55
IP/Host: ---.la.net.ua
Макарий, 28 квітня 2018 23:30:15

Розгорнути попередні цитати...
Хуй с тобой, имеешь право на такое мнение. Только забанил меня какого хуя неделю назад, сдержанный наш?

ти єбанувся . взагалі місяць нікого не чіпаю останнім був дідусь . а і тебе взагалі ніколи не банив . ти хоч і дибіл але не вата .

====================
поциент путается в показаниях
:lol: :lol: :lol:

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 29 квітня 2018, 11:59

Archer писав: Это стеб.
ну тоді добре
а то я вже одного разу була в шоці, коли побачила з якою погордою один колишній фупівець і дурдомівець сьогодні пише на ФБ : "Ми, порохоботи"

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 29 квітня 2018, 12:25

Нечай писав:
waitfor 3.4 29.04.2018 Ніколи
Слав роздуплився. :lol:
я от только не пойму, нахера они еще ставят пункты, как основание бана? зачем эта мимикрия под порядочных? :lol:

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 29 квітня 2018, 12:27

Тетяна_Д писав:
Archer писав: Это стеб.
ну тоді добре
а то я вже одного разу була в шоці, коли побачила з якою погордою один колишній фупівець і дурдомівець сьогодні пише на ФБ : "Ми, порохоботи"
та томкет из последних еще нормальных там.. а таких все меньше. даже удивляешься, когда там читаешь кого без сквозняка в макитре.

Vera

Повідомлення Vera » 29 квітня 2018, 13:07

так все потерли на фупі і самозабанилася адмінісрація? мір, дрючба і жувачка знову настала. :lol:

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 29 квітня 2018, 13:35

Vera писав: так все потерли на фупі і самозабанилася адмінісрація? мір, дрючба і жувачка знову настала. :lol:
кого с кем? жабы с гадюкой? :drag:

Нечай

Повідомлення Нечай » 29 квітня 2018, 14:17

asmodey писав: я от только не пойму, нахера они еще ставят пункты, как основание бана? зачем эта мимикрия под порядочных?
Так забанили вот по этой:
3.4. В окремих випадках модератор на власний розсуд може одразу винести рішення про безперспективність перебування новоприбулого користувача на Форумі, обминаючи Передбанник.
Теперь Слав отбояривется, шо это типа не он, а модераторы, а он же ни сном, ни духом! :lol: Мда, sic transit gloria mundi...

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 29 квітня 2018, 14:38

Нечай писав:
asmodey писав: я от только не пойму, нахера они еще ставят пункты, как основание бана? зачем эта мимикрия под порядочных?
Так забанили вот по этой:
3.4. В окремих випадках модератор на власний розсуд може одразу винести рішення про безперспективність перебування новоприбулого користувача на Форумі, обминаючи Передбанник.
Теперь Слав отбояривется, шо это типа не он, а модераторы, а он же ни сном, ни духом! :lol: Мда, sic transit gloria mundi...
йопаный стыд.. :facepalm2:

Мавка
Ей рано нравились романы...

Повідомлення Мавка » 29 квітня 2018, 15:14

Атас однозначно! Блин, получила моральный оргазм от сего шедевра. Все по полочкам. Как энтомолог. Под микроскопом рассмотрел все мелкое и скрытое - мохнатые лапки, подкрылышки, хоботок

Vera

Повідомлення Vera » 29 квітня 2018, 15:18

вони там на теперішньому фупі думають, шо форуми тримаються на матюках, образах дописувачів, "срачах", як вони то називають. цей термін "срач" - з'явився на фупі якраз з появою "сістьор", до яких і бикова тулилася. звідки вони взялися? писали, шо з фор-уа, з цього сайту також сявик прийшов.
з того часу почалося скочування форуму у дно.
якраз ці речі і відштовхують нормальних людей, бо яка нормальна людина буде там шось дискутувати, або спілкуватися на якісь теми. отак провалити такий ресурс. це таки треба мати деструктивний талант.

Нечай

Повідомлення Нечай » 29 квітня 2018, 15:21

Vera писав: вони там на теперішньому фупі думають, шо форуми тримаються на матюках, образах дописувачів, "срачах", як вони то називають. цей термін "срач" - з'явився на фупі якраз з появою "сістьор", до яких і бикова тулилася. звідки вони взялися? писали, шо з фор-уа, з цього сайту також сявик прийшов.
з того часу почалося скочування форуму у дно.
якраз ці речі і відштовхують нормальних людей, бо яка нормальна людина буде там шось дискутувати, або спілкуватися на якісь теми. отак провалити такий ресурс. це таки треба мати деструктивний талант.
Це наше національне. Ми і країну таку розвалили, в якій би нормальні люди жили б і раділи.

Vera

Повідомлення Vera » 29 квітня 2018, 15:21

написав хтось там той великий пост дуже влучно. людина ревносно слідкувала за подіями там. мабуть, були якісь надії там шось відстоювати свою якусь позицію, і не склалося. ну хай тепер отримує моральне задоволення від цирку. :lol:

Vera

Повідомлення Vera » 29 квітня 2018, 15:24

asmodey писав:
Vera писав: так все потерли на фупі і самозабанилася адмінісрація? мір, дрючба і жувачка знову настала. :lol:
кого с кем? жабы с гадюкой? :drag:
так а чого ні? зійшлися ж вже, тепер будуть купи триматися. аякжеж. як їм інакше тримати стадо собі подібних? розбігаються ж вівці у всі кінці. :lol:

Нечай

Повідомлення Нечай » 29 квітня 2018, 15:30

Vera писав: написав хтось там той великий пост дуже влучно. людина ревносно слідкувала за подіями там. мабуть, були якісь надії там шось відстоювати свою якусь позицію, і не склалося. ну хай тепер отримує моральне задоволення від цирку. :lol:
Стаття геніальна. Все в точку. Через те й забанили, навіть не за саму статтю, а за те, що автор виглядав білою вороною на сірому тлі.

Vera

Повідомлення Vera » 29 квітня 2018, 15:37

Нечай писав:
Vera писав: написав хтось там той великий пост дуже влучно. людина ревносно слідкувала за подіями там. мабуть, були якісь надії там шось відстоювати свою якусь позицію, і не склалося. ну хай тепер отримує моральне задоволення від цирку. :lol:
Стаття геніальна. Все в точку. Через те й забанили, навіть не за саму статтю, а за те, що автор виглядав білою вороною на сірому тлі.
гарно написано, відчувається персональна образа на увесь фуп взагалі, не тільки на свєто-сяву. людина там була активна, як вона сама написала, дев'ять років тому. це десь період "сістьор", які також рівень фупу знизили на багато пунктів своїми стразиками, зверхністю, образами. це був початок оцього днища, на якому фуп зараз лежить.

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 29 квітня 2018, 15:39

Vera писав:
asmodey писав: кого с кем? жабы с гадюкой? :drag:
так а чого ні? зійшлися ж вже, тепер будуть купи триматися. аякжеж. як їм інакше тримати стадо собі подібних? розбігаються ж вівці у всі кінці. :lol:
херня-с. разбитую макитру уже не склеить. просрали ребята божий дар, который достался им на халяву. все как обычно.
от так и наши "экономизды" - получили страну - на выходе ХЗ шо, где человек не может найти денег на операцию.

Vera

Повідомлення Vera » 29 квітня 2018, 15:40

що тут можна константувати - шо в загибель фупу внесли велику лепту і самі юзери.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 29 квітня 2018, 15:40

Ну до загиба фупа пока путь неблизкий. Судя по косвенным данным у них в сутки более 30 тыс посетителей.
Кстати нащет рекламы, если у них за рекламу платится за показы, то это примерно на вскидку 120 баксов в сутки (расчет по минимуму crm около 5 гривен на 1000 показов, на каждого посетителя в среднем у них 7 просмотров страниц умножить на 3 на 3 баннера на каждой странице. 5*30*7*3= 3150 гривен в сутки ... цифры весьма условные, от минус 50 баксов до плюс 150, мне неизвестны реальные цифры по просмотрам и посещаемости. Но если смотреть на счетчик, то выходит ок 250 баксов в сутки.

Если конечно там не много фальшивого трафа для статистики

Нечай

Повідомлення Нечай » 29 квітня 2018, 15:42

На ФАПі свято-Свєта тіпа уходить. :yahoo: Що характерно-НЕМАЄ жодного поста, жодного фупчика, який би про це жалкував. Це ж треба мати такий талант, щоб задовбатив доску ВСІХ! :lol:

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 29 квітня 2018, 15:42

Нечай писав:
а ведь были времена, когда почти весь фуп был таким. а слявики со своим косноязычием боялись и рот открыть.
потому и привели под свой знаменатель. как ШвайкДД под равшанов.
так вот тотальная серость и съедает ментальное пространство. лангольеры, ментальные глисты. :lol:

Відповісти