Я достатньо уважний. Просто користуюся інструментами точнішими аніж ти або Дацюк, напримєр.asmodey писав: ↑ты невнимателен. учился - это означает, что это квалифицированный специалист. неважно в чем. значит по идее приносит обществу больше, чем неквалифицированный. и если это блядское общество не может побеспокоиться о тех, кто ему приносит больше дивидендов, то про обычных людей и говорить нечего - они проходят по графе статистика, винтики.
это и есть болото.. без дна и берегов.
я даже не говорю о душе и справедливости. остаемся реалистами - я говорю о РАЦИОНАЛЬНОСТИ. если общество не считает рациональным сохранять жизнь своим винтикам, то оно, как система, обречено.![]()
Ну от дивись. Ти пишеш:
Хто це - "общєство"? Суспільство нині - це офіційно 50, реально дай Бог як 40 млн. людей. Вони об'єднані? Ні. При чому ніхто, окрім небагатьох таких чудіків як я, задачу реального об'єднання суспільства не розглядає. Одні несуть бред про "правильну" "еліту", інші - про "контрактний уряд" чи якось так, інші взагалі ні про що більше не думають, як щось спиздити, продати й купити костюм с отливом диряві джинси автомашину с манитофоном сьомий айфон і в Ялту Єгипет.если общество не считает рациональным сохранять жизнь своим винтикам, то оно, как система, обречено.
Тепер візьмемо цього чоловіка. З якого переляку ти вирішив, що такому "общємтву" він був потрібен? Спиздити йому було нічого, бо мистецтво голе і так. Чи потрібен він "еліті"? Теж ні. Був би бєркут, прокурор, суддя чи ще який підор - ну може й подумали б, а тут - хормєйстер... Який з нього гешефт?
При всій твоїй зневазі до "нашої метафізики", смерть цього чоловіка та й взагалі той й@#&ний 3,14, що творицця кругом, зумовлені В ПЕРШУ чергу проблемами філософськими. Вірніше, повним 3,14 в цій галузі науки, котрий назрів ще у совку, якщо не в царській Росії, й віками не дає суспільству нормально жити.