наши бандюки - как мухи однодневки. они даже не думают, что ихнему потомству жрать завтра.Vollmer писав: ↑А наші придурки, НМСД, з усієї сили хочуть ентропію випередити і бігти попереду.asmodey писав: ↑ .............................................................................................................................
правила ОБЩЕГО ЖИТИЯ, что б не было войны всех против всех. поэтому у них к власти конкуренция привела самых УМНЫХ, понявших, что жрать в одно горло - удавишься, а у нас - ее отсутствие, кумовство и мафиозная замкнутость, привели к власти самых прожорливых. поэтому наши "диячи" своими действиями энтропию увеличивают, а ихние, в меру желаний и возможностей - уменьшают. так шо да - конкуренция таки борется с общественной энтропией.
Що стосується піратів, то вони мали досить цікавий кодекс, Від заборони влаштовувати бійки на борту, а виключно - на суші, і до ролі боцмана, як противаги капітану. Нашим базарним бандюкам у піратів ще вчитись і вчитись.
Україна повністю занурилася в болото
Re: Україна повністю занурилася в болото
так вони для свого потомства віл накупили в європах.
Вілли -то тлєн. Мене засмучує, що люди докотилися до того, що відчувають найсильнішу спорідненість із ЛГБТ - ополчєнцями, циганськими таборами в міському парку, засушеними фацетами із МВФ, і все це одночасно !!!
Вони хворі !!! Нами правлять навіть не порєдні, інтелігентні шизофреніки, а дебіли, що безталанно прикидаються, і з тупими мордами симулюють професійну окружну багатовекторність.
Вони хворі !!! Нами правлять навіть не порєдні, інтелігентні шизофреніки, а дебіли, що безталанно прикидаються, і з тупими мордами симулюють професійну окружну багатовекторність.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Ви перебуваєте у полоні у цілого комплексу ілюзій, коло яких поки що я не знаю як розірвати. Але подумаю.Vollmer писав: ↑А наші придурки, НМСД, з усієї сили хочуть ентропію випередити і бігти попереду.asmodey писав: ↑ .............................................................................................................................
правила ОБЩЕГО ЖИТИЯ, что б не было войны всех против всех. поэтому у них к власти конкуренция привела самых УМНЫХ, понявших, что жрать в одно горло - удавишься, а у нас - ее отсутствие, кумовство и мафиозная замкнутость, привели к власти самых прожорливых. поэтому наши "диячи" своими действиями энтропию увеличивают, а ихние, в меру желаний и возможностей - уменьшают. так шо да - конкуренция таки борется с общественной энтропией.
Що стосується піратів, то вони мали досить цікавий кодекс, Від заборони влаштовувати бійки на борту, а виключно - на суші, і до ролі боцмана, як противаги капітану. Нашим базарним бандюкам у піратів ще вчитись і вчитись.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
мы все в плену иллюзий. ты одних, мы других. матрица - она везде. 
Так. Але хтось вміє матрицю формувати для себе, а хто не вміє - змушений плисти по матриці, зформованій іншими.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
+===========================================================================+Sintez писав: ↑ Хто це - "общєство"? Суспільство нині - це офіційно 50, реально дай Бог як 40 млн. людей. Вони об'єднані? Ні. При чому ніхто, окрім небагатьох таких чудіків як я, задачу реального об'єднання суспільства не розглядає. Одні несуть бред про "правильну" "еліту", інші - про "контрактний уряд" чи якось так, інші взагалі ні про що більше не думають, як щось спиздити, продати й купити костюм с отливом диряві джинси автомашину с манитофоном сьомий айфон і в Ялту Єгипет.
Ну, тобі ніхтно не заважає "нести в маси" брєд про "об'єднання суспільства". Бо я з такими як шоколадний грося, рукзакян та іншими чинодралами об"єднуватися не буду. Як і з алкашами, нариками та іншими збочнцями. То про яке "об'єднання суспільства" йде мова?
+=============================================================================+Sintez писав: ↑ При всій твоїй зневазі до "нашої метафізики", смерть цього чоловіка та й взагалі той й@#&ний 3,14, що творицця кругом, зумовлені В ПЕРШУ чергу проблемами філософськими. Вірніше, повним 3,14 в цій галузі науки, котрий назрів ще у совку, якщо не в царській Росії, й віками не дає суспільству нормально жити.
Цікаво, вирішення якої філософської проблеми позбавить нас від 3.14здеця?
А звідки беруцця алкаші, наріки й інші, тебе не цікавить?vkhavr2 писав: ↑+===========================================================================+Sintez писав: ↑ Хто це - "общєство"? Суспільство нині - це офіційно 50, реально дай Бог як 40 млн. людей. Вони об'єднані? Ні. При чому ніхто, окрім небагатьох таких чудіків як я, задачу реального об'єднання суспільства не розглядає. Одні несуть бред про "правильну" "еліту", інші - про "контрактний уряд" чи якось так, інші взагалі ні про що більше не думають, як щось спиздити, продати й купити костюм с отливом диряві джинси автомашину с манитофоном сьомий айфон і в Ялту Єгипет.
Ну, тобі ніхтно не заважає "нести в маси" брєд про "об'єднання суспільства". Бо я з такими як шоколадний грося, рукзакян та іншими чинодралами об"єднуватися не буду. Як і з алкашами, нариками та іншими збочнцями. То про яке "об'єднання суспільства" йде мова?
Мова йде про таке об"єднання суспільства, котре унеможливить реалізацію доктрини "поділяй і владарюй".

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Проблеми неадекватності філософської з дозволу сказати "науки" життю.vkhavr2 писав: ↑+=============================================================================+Sintez писав: ↑ При всій твоїй зневазі до "нашої метафізики", смерть цього чоловіка та й взагалі той й@#&ний 3,14, що творицця кругом, зумовлені В ПЕРШУ чергу проблемами філософськими. Вірніше, повним 3,14 в цій галузі науки, котрий назрів ще у совку, якщо не в царській Росії, й віками не дає суспільству нормально жити.
Цікаво, вирішення якої філософської проблеми позбавить нас від 3.14здеця?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
а изобретение «вечного» двигателя, раз и навсегда решит проблемы людства в энергетике! Заодно и тарифов в комуналке!
+=====================================================================+Sintez писав: ↑А звідки беруцця алкаші, наріки й інші, тебе не цікавить?vkhavr2 писав: ↑ +===========================================================================+
Мова йде про таке об"єднання суспільства, котре унеможливить реалізацію доктрини "поділяй і владарюй".
Угу! Метод відомий; постріляти всіх поганих, а залишити лише хороших. Спробуй, переконай наших дупутатів та бариг що красти - це погано. Цікаво подивитися на процес...
+==================================================================+
Філософією добре займатися коли сидиш з повнм пузом смачної їжі і у тебе нема проблем ні з чим.
Пи.Си. До речі: філософія не є наукою, бо не відповідає критеріям науковості.
Їх я не збираюся ні в чому переконувати, бо в результат не вірю...
А щодо "постріляти поганих" - ні, я не сприймаю цей підхід. Бо до кінця процесу людей не залишицця, з такою філософією як нині. Перекуячать одне одного. Вже почали, до речі, на Сході.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ти плутаєш причину з наслідком. Живіт повний якраз у тих, у кого філософія адекватна життю. Бо для того вона і є, філософія, щоб настроювати людей на вирішення проблем.
ПС. Звичайно, ота куйня - не наука, а наукоподібний бред. Я давно про це кажу.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Так. Ти ж знаєш основу їхньої філосоії - Талмуд, Біблію. Проти них набір казок, у які вірить місцева "ліберальна інтелігенція", не годицця. Тому вони толпу імєють як хочуть.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!