Знову Трамп

Фрося

Re: Знову Трамп

Повідомлення Фрося » 20 травня 2025, 08:00

@VictorKvert2008
Сенат проголосовал 52–46 за выдвижение кандидатуры Чарльза Кушнера, отца Джареда Кушнера, на пост посла США во Франции и Монако, предложенное Дональдом Трампом. Лиза Мурковски была единственным сенатором-республиканцем, проголосовавшим против. Сенатор-демократ Кори Букер был единственным демократом, проголосовавшим «за».

Чарльз Кушнер был признан виновным в уклонении от уплаты налогов, подкупе свидетелей и незаконных взносах в избирательную кампанию. Трамп помиловал его в последние недели своего первого срока
6:56 дп · 20 трав. 2025
·https://x.com/DesiredPlanet/status/1924739798083801259

Фрося

Повідомлення Фрося » 20 травня 2025, 21:42

Фрося

Повідомлення Фрося » 21 травня 2025, 08:53

Фрося

Повідомлення Фрося » 21 травня 2025, 17:12

@NewTaras_Reborn
Как вам этот миротворец?
Который хотел войну остановить за один день. Которых грозился ввести самые страшные санкции. Который говорил, что это война Байдена и при нем ее небыло бы.
Это обычный старый рыжий трусливый пудель, который отрабатывает свой корм сидя на поводке кремля.
4:50 пп · 21 трав. 2025
·
https://x.com/NewTaras_Reborn/status/19 ... 3908591627
@rilli1963

Поскольку два гаранта росия и америка отказались от своих обязательств, то УКРАИНА имеет полное право на создание своего ядерного оружия.
Фенита ля комедия.

Фрося

Повідомлення Фрося » 21 травня 2025, 18:10

Президенство-2
100 дней
https://x.com/Lizvetoczka/status/1925193200882393098

Фрося

Повідомлення Фрося » 22 травня 2025, 10:19

@Igor_dikinsh
Трамп еще в 1998 мечтал о власти: - "Если бы я балотировался, я шел бы от республиканцев. Они самая тупая группа избирателей в стране и верят всему, что говорят Fox News. Они бы проглотили бы любую мою ложь. Могу поспорить, за меня проголосовало бы большинство народа"
https://x.com/Igor_dikinsh/status/1925446441826177519

Фрося

Повідомлення Фрося » 23 травня 2025, 07:28

Info
@Info53917080
Сенатор Кріс Мерфі: «Сьогодні 40% усіх статків Трампа припадає на ці 2 криптовалюти, які він щойно запустив кілька місяців тому... Усі ці гроші йдуть просто в його кишеню. Він торгує політикою США, щоб отримати гроші».

Найбільш корумпований президент в історії

7:10 дп · 23 трав. 2025
·
https://x.com/Info53917080/status/1925766167374778613

Фрося

Повідомлення Фрося » 24 травня 2025, 15:12

@Rezerv8
Шо то у меня такое подозрение что об этом американцы уже знают, раз знаем мы) И ничего, их видимо устраивает! Никаких скандалов нет по поводу этого

Цитата
НутЭлла.
@KAKTUS7777777
·
Почему Трамп никогда не примет серьезную атаку на Россию? Потому что в самом сердце цифрового сейфа путина может быть единственный файл, способный уничтожить Трампа в глазах его собственной страны.
Да,сть что-то хуже секса, хуже коррупции, хуже предательства.Педофилия.Документы.
2:02 пп · 24 трав. 2025
https://x.com/Rezerv8/status/1926232424536571986
НутЭлла.
@KAKTUS7777777
·
Про путина тоже все все знают, что дома вхрывал, что правит двойник и даже знают все, что путин умер 26 октября 2023 года! И что? а где ДОКУМЕНТЫ и громмкие, открытые подтверждения?

Фрося

Повідомлення Фрося » 24 травня 2025, 15:18

Фрося

Повідомлення Фрося » 26 травня 2025, 12:24

Denis Danilov
@DenisDanilovL
Дональд Трамп снова заявил, что не понимает действий Путина. Якобы он в шоке от того, что Россия атакует ракетами мирные города. Об этом президент США заявил в интервью СМИ и в своей социальной сети Truth Social.

При этом Трамп делает вид, будто до этого три года не было систематического террора. Будто не было ни Бучи, ни Мариуполя, ни геноцида. Параллельно он как заклинание повторяет тезис, что "при нём войны бы не было". Но, учитывая риторику и поведение агента Краснова, очевидно: при возвращении Трампа в 2021 году война не просто началась бы — Украина не получила бы ни доллара помощи, а против России не было бы введено ни одного санкционного пакета от США.

Также в своём посте Дональд Трамп не забыл упомянуть о хороших отношениях с Путиным в прошлом и покритиковать Владимира Зеленского. Хотя то, что он назвал Путина сумасшедшим, немного радует.

Цитата из интервью:

"Да, я дам вам обновлённую информацию. Я недоволен тем, что делает Путин. Он убивает много людей.

И я не знаю, что, чёрт возьми, случилось с Путиным. Я знаю его давно. Всегда ладил с ним. Но он запускает ракеты в города и убивает людей, и мне это совсем не нравится. Ладно?

Мы разговариваем, а он запускает ракеты в Киев и другие города. Мне это совсем не нравится.
И я удивлён. Я очень удивлён. Посмотрим, что мы будем делать."

Цитата из Truth Social:

"У меня всегда были очень хорошие отношения с Владимиром Путиным, но с ним что-то случилось. Он просто СПЯТИЛ! Он без нужды убивает множество людей, и я говорю не только о солдатах. Ракеты и беспилотники запускают по городам в Украине без всякой причины. Я всегда говорил, что он хочет получить ВСЮ Украину, а не только её часть, и, возможно, это окажется правильным, но если он это сделает, то это приведёт к краху России!
Точно так же и президент Зеленский не приносит пользы своей стране, говоря так, как он говорит. Всё, что выходит из его уст, создаёт проблемы, мне это не нравится, и лучше бы это прекратить.
Это война, которая никогда бы не началась, если бы я был президентом. Это война Зеленского, Путина и Байдена, а не Трампа. Я лишь помогаю тушить большие и уродливые пожары, которые разгорелись из-за грубой некомпетентности и ненависти."

Фрося

Повідомлення Фрося » 26 травня 2025, 13:05

Вже є відповідь від росіян

Кажуть американському діду треба відпочити.

Звичайно, він цей під'йоб не викупить. Російський сарказм надто складний для нього.

Він це сприйме радше за співчуття і щиро подякує.

In Factum
12:51 пп · 26 трав. 2025
·https://x.com/NHunter007/status/1926939123425661221

Фрося

Повідомлення Фрося » 26 травня 2025, 15:34

@VictorKvert2008
Ужин на мероприятии Трампа для инвесторов в его криптовалюту оказался хуже, чем еда в самолете, хотя участие стоило $1,7 млн, - The Telegraph

На прошлой неделе Трамп провёл ужин в своём гольф-клубе для 220 криптоинвесторов, вложившихся в его мем-коин. При цене участия $1,7 млн мероприятие вызвало волну недовольства: еду назвали ужасной, речь - бессвязной, а сам президент быстро ушёл, не ответив на вопросы.

"Вы верите во все эти криптовалюты. Многие люди начинают в это верить... Это действительно что-то особенное. Кто знает, правда? Кто знает - но это может быть особенным", - сообщил Трамп.

Фрося

Повідомлення Фрося » 26 травня 2025, 19:31

Фрося

Повідомлення Фрося » 27 травня 2025, 20:14

Трамп нарешті офіційно визнав те, про що я вже пів року пишу — що він намагається врятувати РФ від поразки та розвалу:

Володимир Путін не розуміє, що якби не я, з росією вже сталося б багато дуже поганих речей, і я маю на увазі ДУЖЕ поганих. Він грає з вогнем.

І це один з небагатьох правдивих дописів Трампа.
Якби залишився Байден чи перемогла Харріс, то допомога Україні від США продовжувалася би, і росія була би ближчою до поразки зараз, а не до перемоги.
Трамп боїться поразки та розвалу РФ через те, що там буде хаос, який ймовірно використають КНР та КНДР у своїх інтересах, через що США доведеться втручатися військами, а Трамп слабак і нікчема, він боїться війн та показувати силу — він готовий лише на словах погрожувати.
Прокопишин

Фрося

Повідомлення Фрося » 29 травня 2025, 21:00

@Ostanniy_Cap
Білий дім: Тарифи. Суди не мають тут втручатися

Існує небезпечна тенденція: необрані судді втручаються у президентські рішення.

Америка не може функціонувати, якщо Трамп чи інший президент матиме перешкоди від суддів-активістів у торговельних переговорах.

Трамп відновлює торговий баланс США зі світом, приносячи мільярди доларів і припиняючи обкрадання Америки.

Ці судді загрожують підірвати авторитет США на світовій арені.

Адміністрація подала екстрене клопотання про зупинку цього рішення до розгляду апеляції.

Дубльовано🔊
8:50 пп · 29 трав. 2025
https://x.com/Ostanniy_Cap/status/1928146970733883538

Фрося

Повідомлення Фрося » 30 травня 2025, 13:57

@VictorKvert2008
Оказывается, Катар не подарил дворец-самолёт Трампу в знак уважения и обожания (как Трамп утверждал), а Трамп выпросил (“begged”) у них этот Боинг. И теперь катарские власти требуют от Белого Дома официальную справку,что «просьба президента была удовлетворена».
12:59 пп · 30 трав. 2025
https://x.com/VictorKvert2008/status/19 ... 0060402802
:facepalm2: :lol: попрошайка...

Фрося

Повідомлення Фрося » 05 червня 2025, 07:49

Ostap Yarysh
@OstapYarysh
Через специфіку своєї роботи відстежував реакцію консервативних американських медіа на удари України по російських аеродромах. Для вашого розуміння дискурсу на майданчиках, які слухають і дивляться в колі Трампа. І чи помітили там козирі в руках України.

“Ця операція за день до мирних переговорів підриває план Трампа закінчити все мирним шляхом”, — коментує на телеканалі Newsmax відставний бригадний генерал США Блейн Гольт. “Президент Трамп не схвалив би такого удару напередодні переговорів. І якщо підготовка операції тривала 18 місяців — то це не те, що можна повторювати щодня. Чого українці хотіли досягти? Вони не можуть перемогти Росію військовим шляхом … Просто зараз Путін під великим тиском від своїх людей — вони всі говорять йому діяти по-масштабному. Майте на увазі, Україна відчує ще важчу відповідь. Гадаю, президент Зеленський ухвалив неправильне рішення”.

“Єдиний спосіб досягти миру — це надалі переносити війну на територію Росії”, — каже в ефірі FOX News колишній прес-секретар Білого Дому Арі Флейшер. “Удар по 40 російських бомбардувальниках відіграв ключову роль у тому, щоб сказати російському народу та російському уряду: продовження ваших атак в Україні має свою ціну. … Але я не знаю, чи зможуть українці втримати це на такому рівні. І Росія, ймовірно, захоче продовжувати свої атаки, бо думає, що може перемогти. Тому я думаю, що для президента Трампа дуже ризиковано вважати, що він може бути миротворцем. Америка сильна. Президент Трамп сильний. Але ми не можемо займатись усім в цілому світі. Тож якщо Росія та Україна не укладуть мир, ми не зможемо зробити це за них”.

Ну і, власне, реакція кількох людей з кола Трампа.

“Коли ви атакуєте частину національної системи виживання опонента, — в цьому випадку його ядерну тріаду — це означає, що рівень ризику зростає, бо ви не знаєте, що робитиме інша сторона”, — спецпосланець Трампа Кіт Келлог в ефірі FOX News. “Що мене справді занепокоїло — це повідомлення про напад на базу Північного флоту РФ в Сєвєроморську. Якщо це правда, і ви атакуєте дві частини тріади — це дуже смілива атака, і цілком очевидно, що рівень ризику зросте. Я думаю, що саме цього ми намагаємося уникнути. ... Вони можуть підвищити ризик до рівнів, які для мене є неприйнятними”.

“Україна бореться не лише за власне виживання, а й за захист свободи та демократії в усьому світі, — пише один з духовних наставників Трампа пастор Марк Бернс. “Атаки на російські бомбардувальники та попередження від лідерів НАТО демонструють, що ця війна посилюється. Загроза ширшого глобального конфлікту є реальною, і ми не можемо ігнорувати амбіції тих, хто прагне воскресити тінь СРСР. Йдеться не лише про територію. Йдеться про ідеологію зла. Америка повинна продовжувати протистояти цьому злу. Водночас ми молимося про те, щоб ця війна швидко закінчилася. Підтримуйте свободу. Будьте з Україною. І понад усе, ніколи не припиняйте прагнути миру.”

Безумовно, в США було повно інших реакцій та захоплення майстерністю СБУ - як від республіканців, так і від демократів. Багато від колишніх посадовців, дипломатів і військових у відставці. Але, як правило, не від тих людей, які зараз мають прямий доступ до Овального кабінету.
7:36 дп · 5 черв. 2025
https://x.com/OstapYarysh/status/1930483863584756186

Фрося

Повідомлення Фрося » 05 червня 2025, 12:40

У "останній" розмові Трампа з Путіним є один важливий нюанс.
Він проговорився про цю раніше невідому розмову, приймаючи керівників Великої Британії.
Я і раніше писав, що Трамп тріщить з путіним постійно, не анонсуючи і не розголошуючи суть розмов.
По протоколу - це пряме порушення.
Такі розмови підлягають розшифровці, засекреченню і мають бути передані на тривале зберігання.
Трамп на все це плює.
В результаті найближчі його помічники і референти в повній розгубленості - вони не знають, що публічно говорити і заявляти.
Вони на брифінгах часто виглядають повними ідіотами.
Другий важливий аспект - Трамп не відмовляв путіна від "удару помсти по Україні", а попросив допомогти обрізати яйця Ірану, тобто унеможливити створення Тегераном ядерної зброї.
Звісно, Путін пообіцяв і пообіцяв це в день, коли аятола Хаменеї сказав американцям: хто ви такі щоб нам щось забороняти?...
Трамп - це абсолютний кукольд. Для старших людей, котрі злегка відстали від сексуальної моди поясню: кукольд (від англ. cuckold) — це чоловік, якого зраджує дружина або партнерка, зазвичай у спосіб, відомий йому самому, але він з цим мириться, пасивно приймає, або навіть отримує психологічне збудження від цієї ситуації і приниження.
Це сексуально-політичний збочень, який оргазмує від приниження.
А чим же таким небаченим путін може вдарити по українцям-терористам?
Воєнкори росії навіть творчий конкурс в соцмережах розгорнули і ... жодної нової ідеї. Орєшнік по Банковій і промислових оборонних підприємствах - це вершина їхньої креативності.
Проблема тільки в тому де взяти той другий Орєшнік?
Скоріш за все путін буде брати кількістю.
Доведе кількість нічних дронів до тисячі.
Це технічно можливо.
Тому не ігноруйте сигнали тривоги, тримайтеся в ці ночі біля місць укриття, або місць, які можуть замінити укриття.
І те, що помітно було з травневих трагедій - будинок за містом, зроблений із сендвіч панелей чи скайдінгу - це ніяке не укриття - не обманюйте себе.
Армований бетон і товсті цегляні стіни.
Придивляйтеся і бережіть себе і своїх близьких.
Viktor Leshyk
11:43 дп · 5 черв. 2025
·

Фрося

Повідомлення Фрося » 05 червня 2025, 13:10

@gozefinagold
США забирають в України ключову технологію боротьби з безпілотниками, — WSJ
Минулого тижня Пентагон тихо повідомив Конгрес,
що спеціальні детонатори для ракет, які Україна використовує для збивання російських безпілотників, тепер виділяються підрозділам ВПС США на Близькому Сході
Трамп спільник путіна ....і навіть вже не прихований.Для тих,хто ще має ілюзію залишається дочекатися ще двох його злочинних вчинків:зняття санкцій з путіна і відверта воєнна допомога РФ проти України і...Європи...

Фрося

Повідомлення Фрося » 05 червня 2025, 15:03

Liza Bogutskaya
@LBogutskaya
Мій знайомий Трампист пише, що я дуже зухвало відношусь до Трампа зараз, хоча перед виборами в мене були сподівання, що саме він допоможе Україні перемогти.

Ну, по-перше, не тільки я сподівалась.
По-друге, я і зараз вважаю, що історія допомог Байдена була такою ж хворою, як і сам Байден. Більш того, Трамп позиціонував себе, як анті-Байден. Тобто, те, на що не спроможен попередник, чинний обраний президент зможе за 24 години ))). Звісно, це сарказм, але всі сподівались, що Трамп поставить умови обом сторонам (Україна-Росія), а далі прийме справедливе рішення.

Насправді Трамп виявився більш кульгавою куркою, ніж Байден. Він не здатен прийняти рішення, годен вмиватись сечею Путіна раз за разом після того, як називає його з'їхавшим з глузду, або погрожуючи йому нечуваними санкціями.

Вчора, після розмови Трампа з Путіним стало зрозуміло, що він буде проти санкцій для РФ. Завжди. Навіть якщо сенатори і конгресмени проголосують "за". Трамп накладе вето.
Ні. Не тому, що шукає шляхи припинення війни. Просто він обожнює Путіна.

Їх годинні розмови - це як лоскотання старчого лібідо. Саме тому вони можуть говорити компліменти один одному пів години, а залишок часу класти трубку: "ти перший, ні - ти". Ці два суб'єкти в стані старчого емоційного розпаду. Саме тому обидва ненавидять молодого і мускулінного Зеленського. Ненавидять його рішучість, зухвалість, прямоту. Ненавидять його іронію і жарти, тому що іронія - це головна ознака інтелекту. Це ознака жвавість мислення. В кінці кінців - ознака того, що в нього ще все попереду, а в них - позаду. Тому він може робити те, про що вони можуть тільки заздрістю згадувати.

Остаточно я зрозуміла, що Трамп - клінічний нарцис (не роль в передвиборчій кампанії, а саме хвороба) - під час Інавгурації. Вірніше, коли підписував перші Укази. Чорним товстим маркером підпис на пів сторінки.
Йому тісно на сторінці, йому тісно в Штатах, йому тісно в Світі. Саме як і Путіну.
Їм комфортно ділити Світ хоча б в тривалих розмовах про їх велич, досягнення і можливості. Ну, звісно, як це відбувається між двома хворими на деменцію чоловіками, які подумки переживають пубертатний період.

Насправді я все чекаю, коли Європа це зрозуміє і припине шукати емпатичного розумного погляду від Трампа, або Путіна, а почне думати самостійно.
Буде це?
Можливо.
А можливо їх теж обмежують лише розмови про "рішучи" дії.

Що ж.
Україна робить те, що може. І не просто непогано. А так, що весь світ в шоці.

Дякую нашим Збройним Силам.
Дякую панам СБУ і ГУР.
Дякую Президенту України Володимир Зеленський.
Дякую Українському Народові!
11:53 дп · 5 черв. 2025

Відповісти