мені подобається рух Ваших думок. ні на мить не маю сумніву, що Ви класний хлопчина/юзер
Кадіровці в Києві
Re: Кадіровці в Києві
котів люблю, собак люблю, і вареники люблю, але більш за все себе коханого люблю (с)
о, бачте, отут логічна помилка: я не закликаю бити (а Надюха закликала, щоб вона нам здорова була!), але я за те ,щоб ті закони, які вони приймають на них же й тестувалися, те, за що вони отримують платню у ВР, щоб поверталося до них бумерангом.
От Мустахва - жертва своєї діяльності, і тепер коли йому вправлять щелепу він повинен взятися й довести до фіналу цю історію, законами, посадками чи х.й.з. чим, але щось має бути.
Востаннє редагувалось 01 травня 2018, 16:24 користувачем Чуболхан, всього редагувалось 1 раз.
Усіх? А членів фракції БЮТ, наприклад, теж люпцювати? Це ж просто жах
котів люблю, собак люблю, і вареники люблю, але більш за все себе коханого люблю (с)
Тобто Ви закликаєте громадян до насильства
- Pestilence
- Чефхелфер
Не знаю, может я не в их шкуре. У меня к нему нет отвращения, но и особых симпатий тоже. Почему я не вступал в говно БПП и не поддерживал шоколадного...мне теперь не нужно брезгливо и демонстративно оттираться.
Наем тоже. Он только член фракцииPestilence писав: ↑я не вступал в говно БПП
ХЖВСУ
- Pestilence
- Чефхелфер
Не пробовал разделять говно на фракции
Но непосредственно к Найему у меня нет претензий. Я никогда не интересовался ни его продукцией ни голосованием за кого-то или против. У меня просто общее негативное отношение к власти, а он депутат. Менi тiки Юля подобаЕться
Цікаво, а хто там тоді манда фракції, звиняйте за мій французький?
А Ви не думали про кримінальний кодекс? Готов і 10 років в'язниці
Стільки агресії
Тобто, якби звєрьки зламали щелепу Василю Петренку з Бердичєва, все було б нормально?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Якби вони зламали щелепу Василю Петренку з Бердичєва, то іх треба засудити теж. Нема різниці - той депутат, той - ні!
Слушно