Наді знає усі тропки
ПЕРЕХІД ВІД АТО ДО ООС
Re: ПЕРЕХІД ВІД АТО ДО ООС

ДУК ПС -незаконное вооруженное формирование..
ООС
БЕЗ IЛЮЗIЙ
Частина 1
Перший день, як закінчилось АТО.
Станислав Краснов
54 мин. ·
Перший день, як закінчилось АТО.
Хоч в чомусь порошенко дотримав слова. Дотримав в своїй манері...
Я спробував розібратись, що ж сталося насправді. І в мене виникло три невтішних висновка.
Висновок перший:
Фраза порошенка "ми можемо поновити АТО в будь який момент" говорить, що конфлікт заморожений і вже стався один з найгірших сценаріїв для України.
АТО - це антитерористична операція. Звісно вона не може бути чотири роки, це нонсенс. АТО йде пару годин.
Але ще більший нонсенс - це закінчувати АТО без перемоги над тими самими "Т" - терористами. Чи вже нема у нас терористів? Може їх і не було? Тоді навіщо було АТО? А якщо це не терористи а російські війска (як це постійно у нас говорять по телебаченню, і ніколи - за кордоном, максимум обмежуючись "сепаратистами за підтримки росії"), то чому не було оголошено війну?
Висновок другий:
Найгірший варіант, про який я говорю - це перетворення Донецької і Луганської області в Придністров'я, Карабах, Абхазію, Південну Осетію і ще десяток схожих "невизнаних держав".
Бо якщо це станеться, (і де-факто вже сталось), то це буде пухлина на тілі України, що висмокче всі сили з держави і перетворить Україну на країну четвертого світу.
Ті хто кажуть, що це неможливо, просто не розуміють демографічного і екномічного потенціалу окупованих територій.
Це мінімум 3,5 мільйна населення. Тобто якби це була країна, то вона була б приблизно посередині всіх країн світу по населенню.
І весь цей потенціал буде направлений, і вже направлений на всебічне послаблення України.
Висновок третій:
Особа командира того, що стало замість АТО - Операції Об'єднаних Сил (ООС) говорить про безсоромне зливання українськго спротиву на користь ворогу.
Людина, що отримує великі грощі з території окупованого Криму, і навіть не соромиться цього. Людина, що має родичів на посадах окупаційного російськго уряду. Ну не може за логікю безпеки Держави така людина фактично очолювати військові дії. Ніде в світі таке неможливе.
І не треба говорити про права людини, про те що за родичів нема відповідальності і так далі. Навіть в самій толерантній країні світу - в США, не може наприклад брат Бен-Ладена очолити військове угрупування в Афганістані. Це просто здоровий глузд.
Втім наш міністр закордонних справ має тестя, що керував окупацією Криму. Результати міжнарожної політики бачимо всі.
Щиро сподіваюсь, що я виявився неправий по кожному з пунктів. ООС краще за АТО, Генштаб впорається краще за чекістів. Ніякого Придністров'я у нас не станеться, ми переможемо чи політично, чи віськово, чи економічно. А командир ООС просто обхитрував своїх родичів, яких він ненавидить, і здбув у них гроші (а не отримав їх від фсб), послабивши їх економічно.
А закриють від волонтерів і журналістів прифронтову зону - щоби, тіпа, ніхто не здогадався !!!
Опєрація "ЬІ" !!!
Опєрація "ЬІ" !!!
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- Telecaster
угу
народ і так не вкурсах шо там реально... а тепер взагалі
воєнний стан my ass
тепер грабуватимуть с размахом во імя!
наші хлопці бла бла бла
героям слава бла бла бла
народ може вже допре які уроди правлять ним нарешті... хоча...
як ніхера не було так і нема... все куплено...
бігаюють купками шось там протестують... діла нема
ефіри у них там на всяких каналах
та я ці ефіри і разоблаченія вже 10 років дивлюся і шо?
проблема сам інститут препиздента - який і є центр координації олігархії і корупції
і нічого зробити не можливо без реального переворота... а не шоу-революцій...
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
то заради чого город городили?
НМД, лише заради того, щоб гетьману не нагадували про АТО Ф"за години".
Всіх, хто підтримував сепаратизм на Донбасі -- позбавити громадянства України.
І унеможливити всяке блокування.
Сікрєдний виборчий округ Пєціка !!!
Лукашенко засуетился..к чему бы это?
- Telecaster
100%Vollmer писав: ↑ Простіше кажучи, повна ізоляція фронту від преси, волонтерів, всяких зайвих для контрабасу людей. Коза ностра. Новини з фронту будуть тільки і виключно, у пєциків, пєцики стануть герольдами Перемоги, поганих новин з фронту - не буде зовсім, як нема вже добровольців. У кого знайдуть - питатимуть, а звідки взяв??? Порушуємо, громадянин???
Вопшем, вже треба шукати альтернативні джерела, бо інших не буде.
гібрідність переходить на інший рівень
справа в тому шо і при зеку прапори українські висіли і гімн співали і шо?
це ті ж самі яйця в іншому ракурсі...
головне для них бабло... а гімн то таке 1 хв поспівав і патріот!
Востаннє редагувалось 03 травня 2018, 02:33 користувачем Telecaster, всього редагувалось 1 раз.
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
Говорили же ВСУ на полигоне?