про антитимошенківські технології.
про антитимошенківські технології.
Вячеслав Ільченко
2 ч ·
Не менше, ніж пости про диктаторство Тимошенко, мене задовбали численні "довгоживущі" знатоки, які "пам'ятають ЕЕСУ" та Лазаренко.
Ну, те що половині із цих "довгожителів" менше років, ніж мені, це уже навіть не дивно. У нас є такі молоді обличчя, що й динозаврів пригадають на голубому оці.
Головний ржач викликають розповіді, як Тимошенко із Лазаренком украла всі гроші. Прям-таки всі? От як в часи ЕЕСУ все украла, так нічого в Україні не залишилось, ні цента не залишилось ні Пінчуку, ні Коломойському, ні св. Рінату Попутчику? А їх основні капітали, смію вас завірити, "склались" уже після 1999 року.
Чому 1999 рік? А тому що Лазаренко покинув Україну в лютому 1999 року. Напишіть цю дату собі на стелі, а потім поряд напишіть цифру - 20 років. Це стільки приблизно років в Україні нема чого красти, згідно розповідям "знатоків по ЕЕСУ", бо Тимошенко з Лазаренко все покрала.
Ще не смішно, нє?
Тоді я назву цифру вкрадених грошей, які інкримінуються Лазаренку. Сидите? 250 мільйонів доларів. Не мільярдів. Мільйонів. ВСЬОГО. З яких хде-то мільйонів 60-70 - це хабарі, отримані від ЕЕСУ за право вести бізнес.
Тоді як за оцінками Global Financial Integrity - це така організація, яка вивчає світовий рух грошей - з України щорічно вивозиться 11 млрд. 676 млн. дол. нелегальних грошей. А за 2004 по 2013 рр., було вивезено 116 мільярдів 762 мільйони доларів. Не вірите, гляньте самі:
https://dt.ua/…/za-10-rokiv-z-ukrayini- ... viveli-may…
І ви хочете сказати, що саме оті нещасні 250 мільйонів Лазаренка з далекого 1999 року - це і є "украдене майбутнє маленьких українців", про яке "товаріщі" патетично розповідають в своїх коментах?
Ще не смішно?
Тоді давайте я секрет Полішинеля відкрию, чому Лазаренком кожну дірку в коментах затикають. Тільки чур, не ржати голосно.
Так от, справа в тому, що вся ця стратегія із звинуваченням Тимошенко в "пограбуванні країни в 90-х роках" - це калька із російської же стратегії про "розруху 90-х", від якої країну врятував Путін. Просто ім'я Khodorkovskiy поміняли на Tymoshenko, а Berezovskiy - на Lazarenko. Ім'я президента залишають плейсхолдером, бо підходить для всіх. Ющенко рятував країну, Янукович рятував країну, Порошенко рятував країну, а тепер ціла черга наступних рятівників вистроїлась.
Для політтехнологів же усе одно, що Росія, що Україна - один фіг дикі папуаси, які готові платити божевільні бабки за очорнення своїх опонентів. Можна і копіпаст втюхати замість оригінальних розробок.
Це ще не все. Очікуйте більше в моїй статті про антитимошенківські технології. Гарантую багато цікавого.
Не меньше, чем посты о diktatorstvo Тимошенко, меня zadovbali многие " dovgoživuŝí " знатоки, которые " напомнить eesu " и лазаренко.
Ну, какая половина этих "dovgožitelív" меньше, чем я, это уже даже не странно. У нас есть эти молодые лица, которые динозавры будут помнить в глаза.
Шеф ržač вызвал такие истории, как Тимошенко с lazarenkom украл все деньги. Это все? Вот так времена eesu украли все, так что ничего в Украине не осталось, ни цента не осталось ни pínčuku, ни kolomojsʹkomu, ни святого. В чем дело? И их основные kapítali будут вас уверить, "sklalisʹ" уже после 1999 года.
Почему 1999-летний? А потому что лазаренко покинул Украину в феврале 1999 года напишите эту дату себе на потолке, а потом дальше напишите цифру-20 лет. Это так много про годы в Украине нечего воровать, по словам rozpovídâm "Znatokív by eesu", потому что Тимошенко с лазаренко все покрала.
Еще не смешно?
Тогда я - название количества денег, которые были заполнены lazarenku. Сидеть? 250 миллионов долларов. Не миллиард. Миллион. Всё, что угодно. Из которых hde-так миллион 60-70-это взятки, полученные от eesu за право вести бизнес.
Тогда как рейтинги глобальной финансовой целостности - это такая организация, которая изучает мировое движение денег - от Украины ежегодно vivozitʹsâ 11 миллиардов. 676 миллионов. Дол. Незаконные деньги. С 2004 по 2013 год было выделено 116 млрд. долл. США в размере 762 млн. долл. США. Не верьте, посмотрите сами:
https://dt.ua/ECONOMICS/za-10-rokiv-z-u ... 3625_.html
А вы хотите сказать, что те же несчастные 250 миллионов lazarenka из дальнего 1999-это и есть " ukradene будущее маленьких украинцев ", о которых " tovaríŝí " Patetično рассказывает в своем комментарии?
Еще не смешно?
Что ж, позвольте мне открыть секрет, зачем ставить все дыры в комментарии. Просто кур, не громко.
Ну, дело в том, что вся эта стратегия стратегии Тимошенко в " задержка стране за 90 лет " - это калька из русской той же стратегии о " беспорядке 90-х ", от которой страна. Спас Путина. Просто название в изменилось на Тимошенко, а berezovskiy на лазаренко. Имя Президента оставляют plejsholderom, потому что подходит для всех. Ющенко спас страну, Виктор Спас страну, Порошенко спас страну, а теперь целый поворот грядущего спасения vistroí̈lasʹ.
Это все еще та Россия, что Украина - один из самых дорогих диких людей, которые готовы платить сумасшедшие деньги за своих оппонентов. Можно и копипаст vtûhati вместо оригинальных событий.
Это еще не все. Подробнее в моей статье о antitimošenkívsʹkí технологии. Гарантирую много интересного.
- Pestilence
- Чефхелфер
Re: про антитимошенківські технології.
Сцуко, сегодня соседразочаровал...гаварить шо будет голосить за Якубовича...тьху...Рабиновича. Бо тот обесчал вторую Швейцарию из нас делать.
Когда-то мы были второй хранцией, теперь будем хторой хвейцарией...ну блять не знаю что ему ответить....сцуко и он жеж вменяемый, найбiльш вменяемый с соседей...а что другие.....

Когда-то мы были второй хранцией, теперь будем хторой хвейцарией...ну блять не знаю что ему ответить....сцуко и он жеж вменяемый, найбiльш вменяемый с соседей...а что другие.....
это от латентного антисемитизма. лохи начинают верить в легенду, что все евреи умные.
и по аналогии с 54% лохобанами уверовали в тезис - озбагатив сам, розбагатие и нас. 
- Pestilence
- Чефхелфер
как показала практика шрайкДД - даже меньше.
- Pestilence
- Чефхелфер

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!