ядерный Иран

Відповісти
DSMechanic

Re: ядерный Иран

Повідомлення DSMechanic » 02 травня 2018, 15:12

asmodey писав: иран, как страна, мне очень симпатичен.. и женщины у них очень красивые есть.. но страна и режим - две охуенных разницы. что мы можем увидеть и по своей. :pardon:
Фактично єдині наші "родичі" в тому регіоні. Кімерійці, скіфи, сармати - іраномовні по історії. Перші історично відомі державні структури.

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 02 травня 2018, 15:13

DSMechanic писав:
asmodey писав: иран, как страна, мне очень симпатичен.. и женщины у них очень красивые есть.. но страна и режим - две охуенных разницы. что мы можем увидеть и по своей. :pardon:
Фактично єдині наші "родичі" в тому регіоні. Кімерійці, скіфи, сармати - іраномовні по історії. Перші історично відомі державні структури.
да. но муллы.. этим все сказано. вернуть бы шаха, что б он им головы поскручивал - была б прекраснейшая страна.

Archer

Повідомлення Archer » 02 травня 2018, 15:15

Olegik писав:
Archer писав: в дефиците светлых нефтепродуктов.
:shock:
а причем тут недостаток мощностей нефтепереработки к ядерной энергетики? Про разработку ядерного оружия я даже и не говорю...
ну не недостаток, а почти полное отсутствие.
АЭС, вернее производство э/э высвободит мощности для производства топлива, которое сейчас использующеся для производства э/э. Второй блок позволит что-то даже перебрасывать на север, где дефицит э/э.

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 02 травня 2018, 15:19

costashu писав:
DSMechanic писав: Переведеня стрілок на першій же сторінці на Ізраїль в темі про Іран, інакше як симпатію до Ірану не розцінюю.
цитаты нет. Жду извинения
За що? Я написав - тема виглядає як вигоражування Ірану його симпатиками. Я когось конкретного звинуватив?
Ви хочете в темі про ядерну зброю у аятол писати про Ізраїль - пишіть.
Ви вважаєте що Ізраїль сам винен. Я вважаю що це не по темі. За що вибачатись? За те що я не хочу бачити ядерну зброю у агресивної країни яка веде активну війну і публічно калічить власних громадян?

costashu
князь

Повідомлення costashu » 02 травня 2018, 15:21

DSMechanic писав: За що? Я написав - тема виглядає як вигоражування Ірану його симпатиками.
за то, что вы приписали мне свое впечатление и из-за него обвинили в том, что я против Украины
ХЖВСУ

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 02 травня 2018, 15:36

costashu писав:
DSMechanic писав: За що? Я написав - тема виглядає як вигоражування Ірану його симпатиками.
за то, что вы приписали мне свое впечатление и из-за него обвинили в том, что я против Украины
На сьогодні Іран активний союзник Росії, проводить з нею спільні військові дії, Росія будує їм ядерні реактори і можливо допомогла у створені ядерної зброї. Тому підримка режиму аятол - це і підримка Росії.
Звісно Іран важлива країна в регіоні, шах хороші реформи проводив, недавно у них виступи були. Жінок без хіджабу показували як героїнь. Але на зараз - це теократії.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 02 травня 2018, 15:38

DSMechanic писав:
Sintez писав: Механік, як кожна ВІЛЬНА людина має право на звичайну зброю для самозахисту
Буть в якій країні є перелік дозволеної для самооборони зброї. Щось рідко зутрічаються дозволи на протипіхотні міні і гранати.
Ага, поцікався, які держави не підписалися заборонити протипіхотні міни.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

costashu
князь

Повідомлення costashu » 02 травня 2018, 15:39

DSMechanic писав:
costashu писав: за то, что вы приписали мне свое впечатление и из-за него обвинили в том, что я против Украины
На сьогодні Іран активний союзник Росії, проводить з нею спільні військові дії, Росія будує їм ядерні реактори і можливо допомогла у створені ядерної зброї. Тому підримка режиму аятол - це і підримка Росії.
Звісно Іран важлива країна в регіоні, шах хороші реформи проводив, недавно у них виступи були. Жінок без хіджабу показували як героїнь. Але на зараз - це теократії.
я жду извинения
ХЖВСУ

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 02 травня 2018, 15:40

Vollmer писав: Ага, поцікався, які держави не підписалися заборонити протипіхотні міни.
І у них дозволено купувати ці міні громадянам? З метою самозахисту?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 02 травня 2018, 15:45

DSMechanic писав:
Vollmer писав: Ага, поцікався, які держави не підписалися заборонити протипіхотні міни.
І у них дозволено купувати ці міні громадянам? З метою самозахисту?
Ну, громадянам - того ніколи не буде.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 травня 2018, 15:46

DSMechanic писав:
02 травня 2018, 15:03
Sintez писав: Щодо особливостей ірано-ізраїльських відносин, раджу згадати чому присвячене "веселе свято пурім".
Страти і відрубання пальців і рук - це про теперешній Іран, а не давні часи.
Ви новий рік святкуєте?
Пєця теж грозився руки рубати... ісламіст?!!...

Ні, практично не святкую.
Принаймні не більше, аніж кожен Новий День.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Olegik

Повідомлення Olegik » 02 травня 2018, 15:48

Archer писав: ну не недостаток, а почти полное отсутствие.
так, для справки: производственные мощности нефтехимии Ирана составляют около 60 млн.т. Загружено около 45 млн.т.

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 02 травня 2018, 15:56

Sintez писав: Пєця теж грозився руки рубати... ісламіст?!!...
Коли почне рубати - поговоримо.
А про Новий рік - є багато свят, які прийшли з давніх часів і втратили своє значення для теперешній жителів, як мінімум їх не будуть повторювати. Ялинка з снігуркою і гірляндами, досить древній обряд, з людским жервоприношенням дівчаток і розвішуванням нутрощів тварин на дереві. Не думаю що хоч хтось зараз таке буде повторювати. А давні і не дуже часи - то такий морок. Як казали в УНСО - невиних немає. Ну встигли євреї вирізати когось, коли дізнались що їх хочуть знищити. Ну у нас регулярно при повстанях самих євреїв різали за компанію - хто їм доктор, як вели себе те і мали.
Все рівно не бачу змісту дозволяти мати Ірану ядерну зброю.

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 02 травня 2018, 15:59

Vollmer писав: Ну, громадянам - того ніколи не буде.
От. Там питання було про зброю самозахисту, тіпо державам треба мати, як і людям. Але ядерна зброя - це не танки, літаки чи реактивна арлилерія - це все ж таки небезпечна іграшка.

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 02 травня 2018, 16:06

costashu писав: я жду извинения
Ви недооцінили зав'язки яатол з кацапами, а вибачатись повинен я?
Можу тільки визнати що ваша неприязнь до Ізраїлю не веде до стану "проти України".

Мало того, до Ізраїлю взагалі нема чому бути "приязним" за його поведінку з нами і кацапами, і купа їхні проблем які вони збираються вирішувати авіацією -це від їхнього власного ідіотизму. І були б вони розумніші - і ми б мали менше проблем.
Але на діному етапі -цікаво подивитись як вони разом з амерами будуть виставляти Іран з Сірії. І підтримка саме Ірану виглядає дивно.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 02 травня 2018, 16:10

DSMechanic писав:
Vollmer писав: Ну, громадянам - того ніколи не буде.
От. Там питання було про зброю самозахисту, тіпо державам треба мати, як і людям. Але ядерна зброя - це не танки, літаки чи реактивна арлилерія - це все ж таки небезпечна іграшка.
У небезпечному світі не може бути цілком безпечних іграшок. І перси, як сусіди і вороги Іраку, надто добре знають , як то було з Іраком, хто, що, коли, і як.

Тепер уже Ахмаді Неджад їм Аль - Каїду створив, офігєть!!! А про штатських бізнес - партнерів покійного голови Аль - Каїди вже не згадують, концепція помінялася.

costashu
князь

Повідомлення costashu » 02 травня 2018, 16:12

DSMechanic писав: Ви недооцінили зав'язки яатол з кацапами, а вибачатись повинен я?
вы хоть слово от меня про Иран видели на той первой странице?! Это я виноват, что МАГАТЭ не подтверждает обвинений Нетаньяху?! Хватит юлить. Пора извиняться
ХЖВСУ

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 02 травня 2018, 16:22

costashu писав:
DSMechanic писав: Ви недооцінили зав'язки яатол з кацапами, а вибачатись повинен я?
вы хоть слово от меня про Иран видели на той первой странице?! Это я виноват, что МАГАТЭ не подтверждает обвинений Нетаньяху?! Хватит юлить. Пора извиняться
Ви цитуєте іранців і Магате, яке визнало що не володіє інформацією і не готово публічно це обговорювати.
Як вони можуть підтвердити чи ні. Їх кудись пускали? Євреї викладуть інфу - будемо далі говорити.

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 02 травня 2018, 16:24

Vollmer писав: У небезпечному світі не може бути цілком безпечних іграшок. І перси, як сусіди і вороги Іраку, надто добре знають , як то було з Іраком, хто, що, коли, і як.
Чому ми зараз напрошуємось в союзники до штатів? Вони ж такі погані.

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 02 травня 2018, 16:26

Sintez писав:
DSMechanic писав:
02 травня 2018, 15:03

Страти і відрубання пальців і рук - це про теперешній Іран, а не давні часи.
Ви новий рік святкуєте?
Пєця теж грозився руки рубати... ісламіст?!!...

а тепер механік давай про саудів (куди піндоси пруть міліарди збпрю)
або снайперів ізраълю шо стріляють в голови дітей палестинців....
справа не в тому іран іран...

справа в тому шо вони аж пищать хочуть війну (все по плану - див. інтервю генерала кларка)
а це означає втягнення китаю і росії
а це охзначає 3 світова
сіоністи - ось те реальні терористи
сініоністи зараз захопили всю верхівку сша - почитай шо незалежні ЗМІ іїхні віщають
термін сіонізм - просто останнім часом так і пре...
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

Відповісти