а зеленых человечков не было
Искусственная блокада Ленинграда: миф развенчан
Re: Искусственная блокада Ленинграда: миф развенчан
хлопцы, я понимаю, что вы не представляете, как поделить Украину, как завести в нее румынские, венгерские, польские войска, несмотря на то, что, может быть, хочется. Но сценарий только один
ХЖВСУ
Костя, то хуйня-с, что МЫ не представляем, главное, что поляки, румыны и венгры ХОРОШО представляют...
Він голова місцевого ОЗУ. А в нинішніх українських реаліях - це президент, губернатор, святий, великомученик, Папа Римський і взагалі ким він тільки захоче себе назвати.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
+==================================================================+
Я далеко не сталініст, але хотів би запитати тих, хто пише таку хєрню: вони хоч раз спілкувалися з тими, хто
пережив блокаду? Брат мого тестя після війни служив на Бальфлоті, оженився там і залишився. Його жінка
пережила блокаду і розповідала що і як було. Тому таку хєрню читати гидко.
Кому хочецця? Мені? Чи Нечаю? Вона ДАВНО вже поділена між кланами, й скільки їй залишилося бути унітарною - залежить лише від бажання кланів і їхнього уміння продати свою вотчину іноземцям. Донецькі й кримські он уже продали, правда кацапи донецьких злєгоньца наіпали, тепер донецька чума, просравши всі полімери у своїй вотчині, розповзаєцця як саранча всією карїною... Цього ти теж не бачиш у себе на хуторі?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Розкажеш?vkhavr2 писав: ↑+==================================================================+
Я далеко не сталініст, але хотів би запитати тих, хто пише таку хєрню: вони хоч раз спілкувалися з тими, хто
пережив блокаду? Брат мого тестя після війни служив на Бальфлоті, оженився там і залишився. Його жінка
пережила блокаду і розповідала що і як було. Тому таку хєрню читати гидко.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Перехожий
Не надо спорить. Просто переубедите сев. корейца, что они - не чемпионы мира по футболу. Или местных..., что не все Юлька украла.
Востаннє редагувалось 04 травня 2018, 23:32 користувачем Перехожий, всього редагувалось 1 раз.
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! 
Я у свою чергу просто переповім бабусині розповіді про часи евакуації, як вони бачилися з їхнього села.
Хто евакуювася із західніших регіонів, сказати важко. Але один епізод був дуже красномовний. Евакуйовані, що ночували у їхній хаті, вранці знялися й поїхали далі. Коли вже й курява вляглася, бабуся виявили, що гості забули портфеля. Зазирнувши туди, виявили, що він... повен грошей.
Отак от. І порозмисливши, можна прийти до висновку, що якби той портфель був єдинимм, то його не забули б.
Інший епізод. Дід був механізатором, слюсарем, коротше по залізяках, у мене мабуть його гени відкликнулися. Так от, влітку 41-го він у полі косив пшеницю. Вдень все начальство тихенько з"їбало з села, ввечері дід повертаєцця з поля - у селі німці...
Тому я маю підстави вважати, що принаймні сім"ї тодішніх ленінградських главспеців були завчасно евакуйовані до ташкентів, а на бидло як завжди просто поклали болт. Як завжди.
Хто евакуювася із західніших регіонів, сказати важко. Але один епізод був дуже красномовний. Евакуйовані, що ночували у їхній хаті, вранці знялися й поїхали далі. Коли вже й курява вляглася, бабуся виявили, що гості забули портфеля. Зазирнувши туди, виявили, що він... повен грошей.
Отак от. І порозмисливши, можна прийти до висновку, що якби той портфель був єдинимм, то його не забули б.
Інший епізод. Дід був механізатором, слюсарем, коротше по залізяках, у мене мабуть його гени відкликнулися. Так от, влітку 41-го він у полі косив пшеницю. Вдень все начальство тихенько з"їбало з села, ввечері дід повертаєцця з поля - у селі німці...
Тому я маю підстави вважати, що принаймні сім"ї тодішніх ленінградських главспеців були завчасно евакуйовані до ташкентів, а на бидло як завжди просто поклали болт. Як завжди.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
понимаешь, нечай, я сильно сомневаюсь в этом. Даже если они пошлют нахер все эти принципы ЕС, у них между собой настолько хватает терр. претензий, что Украина может просто стушеваться на их фоне
ХЖВСУ
ты в упор не хочешь замечать того, что мне с хутора видно прекрасно - крымнаш и лугандон и были, и сейчас невозможны без вмешательства сторонней силы, кацапииSintez писав: ↑Кому хочецця? Мені? Чи Нечаю? Вона ДАВНО вже поділена між кланами, й скільки їй залишилося бути унітарною - залежить лише від бажання кланів і їхнього уміння продати свою вотчину іноземцям. Донецькі й кримські он уже продали, правда кацапи донецьких злєгоньца наіпали, тепер донецька чума, просравши всі полімери у своїй вотчині, розповзаєцця як саранча всією карїною... Цього ти теж не бачиш у себе на хуторі?
ХЖВСУ
Ага. Чому ж тоді, якщоcostashu писав: ↑ты в упор не хочешь замечать того, что мне с хутора видно прекрасно - крымнаш и лугандон и были, и сейчас невозможны без вмешательства сторонней силы, кацапииSintez писав: ↑ Кому хочецця? Мені? Чи Нечаю? Вона ДАВНО вже поділена між кланами, й скільки їй залишилося бути унітарною - залежить лише від бажання кланів і їхнього уміння продати свою вотчину іноземцям. Донецькі й кримські он уже продали, правда кацапи донецьких злєгоньца наіпали, тепер донецька чума, просравши всі полімери у своїй вотчині, розповзаєцця як саранча всією карїною... Цього ти теж не бачиш у себе на хуторі?
,то досі "ФРС" не задавила кацапів?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Звичайно. А я пишу. Що Крим по факту вже не наш. Як і лугандон. Бо ні ресурсів, ні бажання їх звільнити немає.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
а чому фрс повина давить мокшан
якшо вони теж там гроші держать
щемит себе во благо - другое дело
якшо вони теж там гроші держать
щемит себе во благо - другое дело