Я знову не спрацювався...
Re: Я знову не спрацювався...
Так свободу думкам чи дєрьму?Telecaster писав: ↑ свободу думкам! - іншого виходу нема
контрольоване суспільство - мертве суспільство (1984)
коли починаються обмеження - це означає шо ти закрився упорото в своїй системі догм...
а звідки ти знаєш шо в те шо ти віриш ІСТИНА чи правда?.... критерій один - РІВЕНЬ ЛЮБВІ ВСЕРЕДЕНІ
ви скажете а як же наприклад ті хто разжигають або нетолерантні
от якшо я на шось кажу - оце дерьмо бо воно робить погане - а хтось збуджується і каже шо я розжигатель
так в кому проблема? в мені шо я кажу: оце дерьмо! чи в тому хто за дерьмо?
умні знайдуть умних
дебіли - дебілів
закон косміческий!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
"........Чувак! Так, как ти пішешь - так ні одін нормальний чєловєк бєсплатно нє думаєт!..........." <C> Джангіров.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
прикильный топик, просмотри https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1002978.0
ХЖВСУ
это типа управляемый майдан. сразу и на фапе и на пуфике. бархатные ливарюции, голота бросает кепки от восторга, разгул демократии, гласность и перестройка. я хуею. 
А це, буває, визначає тільки час.Sintez писав: ↑Так свободу думкам чи дєрьму?Telecaster писав: ↑ свободу думкам! - іншого виходу нема
контрольоване суспільство - мертве суспільство (1984)
коли починаються обмеження - це означає шо ти закрився упорото в своїй системі догм...
а звідки ти знаєш шо в те шо ти віриш ІСТИНА чи правда?.... критерій один - РІВЕНЬ ЛЮБВІ ВСЕРЕДЕНІ
ви скажете а як же наприклад ті хто разжигають або нетолерантні
от якшо я на шось кажу - оце дерьмо бо воно робить погане - а хтось збуджується і каже шо я розжигатель
так в кому проблема? в мені шо я кажу: оце дерьмо! чи в тому хто за дерьмо?
умні знайдуть умних
дебіли - дебілів
закон косміческий!
-
тарадайка
повертайтесь на фуп дружочкі, тепер юльки там будуть в пошані 
Пєціки одержали наказ : "Пропустити танки і відсікти піхоту!"
Як варіант, це наступний етап підготовки до використання ресурсів у виборчій кампанії. Першим був всезагальний срач, з доведенням до фази аннігіляції, тепер на арені з'являться персонажі, символізуючі закон і пор'ядок. Без пояснень, звідки вони, такі красіві, взялися. Але пояснення не надто і потрібні, все зрозуміло.
Або ми бачимо результат зміни фінансових потоків, їх перерозподіл на інші труби.
Або всього потроху.
Або ми бачимо результат зміни фінансових потоків, їх перерозподіл на інші труби.
Або всього потроху.
Це вже повністю іпанутим мазохістом треба бути. На всю голову і ще навіть більше.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!