а когда у нас начался кризис-то? И значит, виновата та самая, «докризисная» система образования! Середины прошлого века. Совдеповская...Sintez писав: ↑ это означает, что на протяжении длительного времени, предшествовавшего кризису, система образования успела покалечить мировоззрение, интеллект, нравственность и психику в целом в нескольких поколениях, которые, вступая во взрослую жизнь, постепенно привели общество на грань катастрофы.
Катастрофа освіти, куди ми котимося?
Re: Катастрофа освіти, куди ми котимося?
сказано: «иных»!
Як мінімум. А з якого ще переляку совок би розвалився, якби главспєци могли адекватно вирішувати проблеми? Ти і є зразком такого покаліченого.главспец писав: ↑а когда у нас начался кризис-то? И значит, виновата та самая, «докризисная» система образования! Середины прошлого века. Совдеповская...Sintez писав: ↑ это означает, что на протяжении длительного времени, предшествовавшего кризису, система образования успела покалечить мировоззрение, интеллект, нравственность и психику в целом в нескольких поколениях, которые, вступая во взрослую жизнь, постепенно привели общество на грань катастрофы.
Адекватних реальності й не конфліктних з совістю.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Найперше - рівний доступ до навчання абсолютно всіх дітей, незалежно від статків батьків.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
не выйдет. Среди всех преподавателей обязательно найдется лучший, и он один не сможет обучить всех. И деньги здесь ни при чем
ХЖВСУ
Дєньги зараз не лише причьом, вони грають ключову роль.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
а раньше, типа, не?
ответь прямо - качество преподавания имеет значение? да нет. И пойдем дальше
ХЖВСУ
Ти запитав - я відповів.
Порушивши своє правило ігнору щодо тебе. Дарма.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
"Держава" - труп. Чекати якісних змін від моральних калік, котрі внаслідок дебілізму системи сидять на висовких табуретках, смішно.
Якщо хтось вважає, що можна виправити ситуацію в освіті, все інше залишивши як було, то змушений розчарувати.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Тому, що комерціалізація до такої міри галузі освіти - ознака паразитичності діючого режиму. Його незацікавленості у розвитку, конкурентності на світовому рівні. Його, в певному сенсі, суїцидальних намірів, до яких особисто я - не маю жодного бажання бути причетним, якщо на те пішло. Освіта - це те, що має бути зроблено правильно і якнайкраще, такий суспільний інтерес. Отже, бачимо, як поведінка олігархічних холуїв явно розходиться з суспільним інтересом.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Якість? Мабуть. Я не можу відповісти, бо не знаю як. Ну от уявімо, препод геніальний просто, але працює (як і положено) по затвердженій дебілами програмі. І шо?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А решта суспільства тіпа не при чьом? Змушений нагадати, що комерціалізацію всього і вся на початку 90-х суспільство прийняло як панацею. НМД це не в останню чергу було зумовлено й дефективністю системи освіти. Отаке от порочне коло.Vollmer писав: ↑Тому, що комерціалізація до такої міри галузі освіти - ознака паразитичності діючого режиму. Його незацікавленості у розвитку, конкурентності на світовому рівні. Його, в певному сенсі, суїцидальних намірів, до яких особисто я - не маю жодного бажання бути причетним, якщо на те пішло. Освіта - це те, що має бути зроблено правильно і якнайкраще, такий суспільний інтерес. Отже, бачимо, як поведінка олігархічних холуїв явно розходиться з суспільним інтересом.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!