шо ж такоє... колесо карми чи шо
пропоную тобі пару опцій -

Причина - це його Право на закриття власної теми.Вуйко 3 Бандерштату писав: ↑ Отже Вувуву закрив свою тему . В якій контент наповнений тотально здебільш не ним .
Причина закриття невидима і скрита . Срача там не було , ніхто його там не чіпав .
Але я здається знаю причину .
Це Метросексуалізм .
ТетянаТетяна_Д писав: ↑Причина - це його Право на закриття власної теми.Вуйко 3 Бандерштату писав: ↑ Отже Вувуву закрив свою тему . В якій контент наповнений тотально здебільш не ним .
Причина закриття невидима і скрита . Срача там не було , ніхто його там не чіпав .
Але я здається знаю причину .
Це Метросексуалізм .
Право, жодними умовами не обмежене у Правилах Форуму.
Який "срач", яке "наповнення"? Ти про що?
Форум існує вже десять років, і ще жодного разу такого не було, щоб юзерові висувалася умова отримання дозволу на закриття власної теми, або ще гірше - бан за виконання дії, обумовленої виключно володінням юзерським функціоналом.
Або ти зараз показуєш, де у Правилах йдеться про право закрити гілку у разі якщо Тамилка розпочала в ній срач чи тема не наповнюється, або визнаєш, що облажався як ще ніхто з модерів раніше не лажав.
А хунта это какашка?Вуйко 3 Бандерштату писав: ↑ зараз діє Тимчасовий режим Кривавої Хунти
переплюнув всі гондураси разом з усіма каудильо?Вуйко 3 Бандерштату писав: ↑ На жаль - чи на радість : зараз діє Тимчасовий режим Кривавої Хунти
і ви (звісно, крім галамаги) при цьому верещите про якусь там несправедливу модерацію Сінтеза, Харитона, Овен, Косташу чи Глеви???
Ні не злукавив
з гілки, яка має 216 сторінок ???!!!Вуйко 3 Бандерштату писав: ↑ Тому що чєйтав тільки останні 2 сторінки теми
Так !Тетяна_Д писав: ↑з гілки, яка має 216 сторінок ???!!!Вуйко 3 Бандерштату писав: ↑ Тому що чєйтав тільки останні 2 сторінки теми
і на підставі прочитання останніх двох сторінок ти стверджуєш, що гілка наповнювалася не автором???!!!
чи може просто співаєш з чужого дурного голосу?
а ось і статистикаВуйко 3 Бандерштату писав: ↑ Отже Вувуву закрив свою тему . В якій контент наповнений тотально здебільш не ним .