Дороги..

Відповісти
Мавка
Ей рано нравились романы...

Дороги..

Повідомлення Мавка » 07 травня 2018, 12:30

у 2017 році на дороги було витрачено 42,5 млрд. бюджетних коштів... (Гройсман)

В інтернеті з'явилися фотографії стану дороги Кременчук-Дніпро, яка незважаючи на кількість виділених коштів, все ще залишається розбитою. Знімки виклав на сторінці у соцмережі народний депутат Віталій Купрій. "Подивився рекламу Гройсмана на 1+1 про рекордний і шалений темп ремонту доріг в Україні. Тепер сиджу і думаю після проїзду по трасі Кременчук-Дніпро - у кого з нас роздвоєння особистості?!" – написав нардеп.

Детальніше читайте на УНІАН: https://economics.unian.ua/transport/10 ... nipro.html
Вкладення
1525676736-2535.jpg
1525676736-2535.jpg (154.55 Кіб) Переглянуто 597 разів

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Re: Дороги..

Повідомлення Vollmer » 07 травня 2018, 19:13

Після цих доріг хребет у труси висипається. Крадіж грошей на дорогах був освоєний ще в совку, і далі - тільки розвивався Я пам'ятаю, в дев'яностих, ці добре відремонтовані, змащені машини дорожників, які стояли по боксах, і з усього було видно, що тих боксів не покидали. І хитрі, вгодовані морди дорожного начальства, і вбиті дороги. Це був такий контраст, на тлі епохи, що я дивився і ніяк не міг надивитися, а спочатку - так взагалі охрінів, від першого враження. Новенька резина на самоскидах і грейдерах, із шматочками целлофану, хромовані штоки гідравліки таємничо блищать крізь шар консервного мастила, все свіжопофарбоване, під пробку заправлене солярою, маслом, антифризом. Морди начальства - кругленькі, рожеві, сяючі, очі завжди сховані і дивляться кудись. Говорять всі тихо і лагідно, нікуди не спішать, все у них є, чимось нагадують буддистських священників.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Відповісти