однотуровий 3,14...
- Telecaster
Re: однотуровий 3,14...
канешно
краще взагалі стати автономним від цієї так званої держави дебілів... ви гляньте хто вами править!
прокурор без освіти...
ви деліли чи шо?
ладно я був пацаном 10 років тому і спостерігав все дерьмо з вірою в якихось .....
ви тепер взагалі врубаєтеся шо вами ПРАВЛЯТЬ ПРОСТО ДЕБІЛИ!?
===========
патамушо!
краще взагалі стати автономним від цієї так званої держави дебілів... ви гляньте хто вами править!
прокурор без освіти...
ви деліли чи шо?
ладно я був пацаном 10 років тому і спостерігав все дерьмо з вірою в якихось .....
ви тепер взагалі врубаєтеся шо вами ПРАВЛЯТЬ ПРОСТО ДЕБІЛИ!?
===========
патамушо!
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
ХЖВСУ
звідти -
На запитання, наскільки важко руйнувати потужні олігархічні кола в Україні, будучи самому олігархом, Порошенко зазначив: "Тут у мене немає ніяких стримувань".
"За 4 роки, що минули, я показав, що жоден олігарх не може сподіватися на привілеї. Навпаки. Мене атакують деякі олігархи, які поширюють про мене фейкові новини через ЗМІ", - заявив він.
На прохання доповнити речення "Я люблю гроші, бо…" президент заявив, що "не любить грошей", а на прохання доповнити речення "Коли я порівнюю мою кар’єру політика та підприємця": "Я б сказав, що роблю все можливе у бізнесі і значно більше – як політик, тому що від цього залежить доля цього великого народу" .
"Якщо необхідно, я віддам за нього навіть своє життя", - додав він. https://www.pravda.com.ua/news/2018/05/5/7179561/
На запитання, наскільки важко руйнувати потужні олігархічні кола в Україні, будучи самому олігархом, Порошенко зазначив: "Тут у мене немає ніяких стримувань".
"За 4 роки, що минули, я показав, що жоден олігарх не може сподіватися на привілеї. Навпаки. Мене атакують деякі олігархи, які поширюють про мене фейкові новини через ЗМІ", - заявив він.
На прохання доповнити речення "Я люблю гроші, бо…" президент заявив, що "не любить грошей", а на прохання доповнити речення "Коли я порівнюю мою кар’єру політика та підприємця": "Я б сказав, що роблю все можливе у бізнесі і значно більше – як політик, тому що від цього залежить доля цього великого народу" .
"Якщо необхідно, я віддам за нього навіть своє життя", - додав він. https://www.pravda.com.ua/news/2018/05/5/7179561/
ХЖВСУ
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

- Telecaster
а вони про вболівальників ліверпульських шось пишуть
я оце не магу з'єднати гречку з цими вболівальниками... і на цензорі пишуть... про тих ліверпульців... шо за хрень?
шо там йопт не так чи з болівальниками чи з гречкою яку треба зїсти за 5 днів до апокаліпсісу...
пс
і про харчі
ні ви ще не знаєте - я бачив сирки плавлені по 3 гривні
стою і думаю шо ж воно таке і з чого?
... просто запитав у продавщіці - це ви кому продаєте? собаки навіть жухатися будуть...
тут якась цуко чорна дира... яка весь мохг висосала у людей ....
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

- Telecaster
- Telecaster
----
шо цікаво...

Тю !!! Та це ж фішка Кім Чен ЬІна !!! Десь недавно був ролик !!! Він зустрічався, і навколо його лімузина бігом бігла охорона! Тіпа, пішохідні мотоциклісти.
Фрося, від кого іншого, а від тебе - я не сподівався побачити таку кричущу необізнаність у сьогоденних реаліях !!!
Участь в голосуванні - є формою колаборації