Мои деды не воевали...©

asmodey
кот, просто кот

Re: Мои деды не воевали...©

Повідомлення asmodey » 08 травня 2018, 22:13

Нечай писав:
M_M писав:
Був. Стріляти або в німців попереду, з якимись шансами вижити, або в "заградотряд" позаду, з нульовими шансами.
Та да. на кожного солдата був свій заградотряд. Цікаво, хто ж тоді воював?
у каждого солдата загрядотряд был дома - семья. и не рассказывай о пламенной любви к вождю. мой дед со стороны матери воевал с 41 по 43 год. страший сержант, минометчик в 43 был ранен под александрией и до конца войны лечился. имел за отвагу, красную звезду и славу 3 степени, которые отдал нам малым, как игрушки. и мы их проебали.. так он к сталину относился очень прохладно.

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 08 травня 2018, 22:18

Нечай писав:
Тетяна_Д писав:
по-перше, не за Сталєна, а за Україну в складі Масковії, а по-друге, хіба у них був вибір?
Був. Воювати за Гітлера. Але чомусь не схотіли.
ну от бачиш, ти й досі не дозволив собі звільнитися від змалечку вбитої в голову пропаганди, то що ж було б від них чекати?

Амосенко Олег

Повідомлення Амосенко Олег » 08 травня 2018, 22:22

Нечай писав: Олежка, не включай дурку.
Образи на рівному місці. Перехід на особистості.
(один з методів маніпуляцій)
Нечай писав: Бо ви самі це питання піднімаєте кожного 9 травня.
Я піднімаю?
( закид недостовірної інформації - "та ти в тому році <щось погане>", щоб перключити увагу. Метод маніпуляції)

Нечай

Повідомлення Нечай » 08 травня 2018, 22:23

asmodey писав:
Нечай писав:
Та да. на кожного солдата був свій заградотряд. Цікаво, хто ж тоді воював?
у каждого солдата загрядотряд был дома - семья. и не рассказывай о пламенной любви к вождю. мой дед со стороны матери воевал с 41 по 43 год. страший сержант, минометчик в 43 был ранен под александрией и до конца войны лечился. имел за отвагу, красную звезду и славу 3 степени, которые отдал нам малым, как игрушки. и мы их проебали.. так он к сталину относился очень прохладно.
А я и не рассказываю. Просто Сталин был главнокомандующий, а по рассказам поцреотов получается, что народ победил самую лучшую в мире армию вопреки ему. Тогда возникает вопрос-почему тогда этот геройский народ не может уже четыре года победить шайку донецких бандитов? Тем более, что Сталина у нас нет, мешать некому.

Амосенко Олег

Повідомлення Амосенко Олег » 08 травня 2018, 22:27

Мене ця тема цікавить не більше ніж з погляду історії, так само як історія Ст.Єгипту, Межиріччя, Шумеру, Індії, Греції, Середньовіччя і т.д.

На даний час(!) "діди воювали" це один з методів роспропаганди на шкоду Україні, і відповідно на шкоду мені особисто.
Тому що ті "діди" були колись десь, а Педерація тут і поряд.
І воно не заспокоюється.
Так санкції тиснуть, дупа горить, трохи там вівці щось протестують, але все одно 70% за "деди воєвалі". Тьфу.
І загроза є. Реальна. Не міфічні "діди з 45 року", а реальні довбойоби з Улан-Уде, з Кемерово, з Ростова, з Москви і т.д.

Он один Інтер чого вартий...

Амосенко Олег

Повідомлення Амосенко Олег » 08 травня 2018, 22:30

П.с.:
я за те щоб 9 травня зробити не вихідним днем.

Можливо зробити 8 - як день пам'яті.
А ще краще цей день перенести на якесь релігійне свято.

costashu
князь

Повідомлення costashu » 08 травня 2018, 22:31

Амосенко Олег писав: На даний час(!) "діди воювали" це один з методів роспропаганди на шкоду Україні
с полем куликовым не вышло :pardon:

вперед к победе за Дмитрия! мля
ХЖВСУ

Нечай

Повідомлення Нечай » 08 травня 2018, 22:36

Амосенко Олег писав: Мене ця тема цікавить не більше ніж з погляду історії, так само як історія Ст.Єгипту, Межиріччя, Шумеру, Індії, Греції, Середньовіччя і т.д.

На даний час(!) "діди воювали" це один з методів роспропаганди на шкоду Україні, і відповідно на шкоду мені особисто.
Тому що ті "діди" були колись десь, а Педерація тут і поряд.
І воно не заспокоюється.
Так санкції тиснуть, дупа горить, трохи там вівці щось протестують, але все одно 70% за "деди воєвалі". Тьфу.
І загроза є. Реальна. Не міфічні "діди з 45 року", а реальні довбойоби з Улан-Уде, з Кемерово, з Ростова, з Москви і т.д.

Он один Інтер чого вартий...
Та я вже зрозумів. що твій дєдушка десь в німецьких поліцаях під'їдався. Тому воно тобі на шкоду. А в мене один пропав без вісти літом 41-го, а другий вмер після війни від ран. Тому мені похуй. шо там роблять в Педерації. мені головне, щоб поцреоти тіпа тебе не заважали старим людям в цей день пом'янути загиблих. І не з колорадськими стрічками і власовським триколором, а з червоним прапором Перемоги, які наші нацдовбойоби заборонили. Реальна загроза в тому, що Україну гублять не довбойоби з Ростова чи Кемерово, а з Львова та Бєрдичева.

Амосенко Олег

Повідомлення Амосенко Олег » 08 травня 2018, 22:37

Чого згадуєш історію Рос.імперії, Цусімський бій, коли Японія розірвала як Тузік грілку російський флот. І пішло поїхало. Революція 1905 року.

Амосенко Олег

Повідомлення Амосенко Олег » 08 травня 2018, 22:41

Нечай писав: Та я вже зрозумів. що твій дєдушка десь в німецьких поліцаях під'їдався.
:lol:
Совок в голові. "Деди воєвалі".

Байдуже що той дід робив. Про двох дідів знаю, про декого не знаю. Але то просто історя родини, та частина історії країни.

Та ваші "воєвавшиє діди" не встануть з могил і не прийдуть знову комуняцький лад наводити.

А от довбойоби копчені буряти з Улан-Уде, наркомани з Кемерово, вже тут в Україні, поки правда в Лугандоні.
І там ще чимало дебілів готових воювати з Україною за сруський мір, на дебілів багата та земля.

А чому так? Бо повірили пропаганді, "можем повторіть", "фашисти-біндерівці".

І отакі Нечаї і запрошують тих дебілів сюди.
І грають на руку пропаганді.

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 08 травня 2018, 22:47

Нечай писав: в мене один пропав без вісти літом 41-го, а другий вмер після війни від ран.
царствіє їм небесне
а якою була доля твої дідів у п"ятому коліні?
адже наскільки я розумю, ти однаково не знав, ні цих, ні тих?

M_M

Повідомлення M_M » 08 травня 2018, 22:48

costashu, Тетяна_Д, Амосенко Олег, asmodey, мені ото цікаво, що ви хочете довести кацапові? Він же за декілька років травневих побєдобєсних срачів мав би засвоїти елементарні речі. Але знову та знову витягує своє лайно на форуми. Ну не в стані кацап зрозуміти, що обидва фюрери, що грузинсько-рашистський, що німецький, є загарбниками будь-де поза межами своїх країн. Як і пуйло зараз. Нащо ото час витрачати?

oven
щира українка

Повідомлення oven » 08 травня 2018, 22:53

M_M писав: Нащо ото час витрачати?
:good:
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека

Амосенко Олег

Повідомлення Амосенко Олег » 08 травня 2018, 22:54

Ці "дідовоювачі" жили в лайні, і хочуть щоб і далі інші жили в тому лайні.
Цивілізований світ уже давно пішов далі, там мають значення технології.
От https який домомагає нам писати тут "діди" винайшли? А ні, "загинваючий захід".

Потрібно йти далі. Діди багато чого наробили, і багато чого і поганого, і хорошого.
Але у нас своє життя, уже он своя Велика Антитерористична Операція на 4 роки.

А сидіти і дрочити на "ВОВ" - це шлях в нікуди.

Так, в світі пам'ятають історію, вчать історію, іноді знімають фільми, в тому числі і США, і Японія.
Але не дрочать на минуле.

Ось непоганий фільм:

Де показуються не "дідовояки" а трагедія того часу.

Амосенко Олег

Повідомлення Амосенко Олег » 08 травня 2018, 22:55

M_M писав: costashu, Тетяна_Д, Амосенко Олег, asmodey, мені ото цікаво, що ви хочете довести кацапові?
Так, підримую.
Цілковита марна витрата часу в 11 годин вечора.
Завтра вихідний, потрібно подумати як його корисно провести,
раз він уже є.

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 08 травня 2018, 22:58

M_M писав: Він же за декілька років травневих побєдобєсних срачів мав би засвоїти елементарні речі.
або хоча би змиритися з тим, що час назад не повернути

costashu
князь

Повідомлення costashu » 08 травня 2018, 23:00

M_M писав: costashu, Тетяна_Д, Амосенко Олег, asmodey, мені ото цікаво, що ви хочете довести кацапові?
я ничего. Но так как никому никогда невозможно ничего доказать, то беседуем))
ХЖВСУ

Амосенко Олег

Повідомлення Амосенко Олег » 08 травня 2018, 23:06

Фільм довгий,
можна подивтися з часу 2:06:00:

Хоча щоб зрозуміти потрібно дивитися увесь фільм.

Його дійсно збили на бомбардувальнику "Бетті", збили Лайтнінги, дійсно перехопили повідомлення.
Таке.
То історія. З якої ні США ні Японія не роблять культу.

Я свого часу читав спогади групи яка його шукала потім в джунглях.
Читав спогади японських пілотів.
Таке.

То історія. Так, пам'ять. Але не культ, не релігія.

Перехожий

Повідомлення Перехожий » 08 травня 2018, 23:24

Амосенко Олег писав: То історія. Так, пам'ять. Але не культ, не релігія.
(c)Кто управляет прошлым — тот управляет будущим.
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! :blush2:

Нечай

Повідомлення Нечай » 08 травня 2018, 23:45

M_M писав: costashu, Тетяна_Д, Амосенко Олег, asmodey, мені ото цікаво, що ви хочете довести кацапові? Він же за декілька років травневих побєдобєсних срачів мав би засвоїти елементарні речі. Але знову та знову витягує своє лайно на форуми. Ну не в стані кацап зрозуміти, що обидва фюрери, що грузинсько-рашистський, що німецький, є загарбниками будь-де поза межами своїх країн. Як і пуйло зараз. Нащо ото час витрачати?
Якщо тебе хтось назве потомствєнним дурачком, то ти не ображайся. Для чого я тут провів свого рода галасувалку- поясню завтра. Якщо буде бажання. Хотілося взнати, чи за ці 27 років такі як ти, хоч чомусь навчились. Бачу, що ні, як і раніше, тьомниє, як кірзовий сапог. В сухому остатку:Олег, М_М, Косташу, Таня, Овен, асмодей, Перехожий-за Гітлера, я і Арчер-за Сталіна. Нікого не забув?

Відповісти