Ааа.
Це погано.
Вчора їхала в трамваї і бачила схожу картину. Бабулька розмовляла зі своїм знайомим. Той щось тихенько їй заперечував, а вона голосно, зухвало, щоб чув весь трамвай, казала йому: "Да! Еду к приятелям, чтобы посмотреть парад с красной площади! ТАМ настоящая правда!" Ну і весь набір фраз любові до братнього народу і ненависті до українського.
Зробили собі таке зручне передмістя Бєлгорода, їх все влаштовує. Недобитка тримають мером, відповідних персонажів у мусарні і конторі. Харків у 2014 році невірогідно щасливо "відскочів", завдяки нарваним фанам, хлопцям Білецького, активістам Майдану, і Авакову. В Донецьку і Луганську таких комплектів не знайшлося.Віра писав: ↑
Вчора їхала в трамваї і бачила схожу картину. Бабулька розмовляла зі своїм знайомим. Той щось тихенько їй заперечував, а вона голосно, зухвало, щоб чув весь трамвай, казала йому: "Да! Еду к приятелям, чтобы посмотреть парад с красной площади! ТАМ настоящая правда!" Ну і весь набір фраз любові до братнього народу і ненависті до українського.
Я навіть її сфоткала. Це сумно. Весь Харків ватяний ще більше донбасського. Їй дарма було щось заперечувати, я мовчала...
Та і в Харкові автобусів було немало, з Ростова, Бєлгорода, Воронєжа. Місцеві з них угорали, як вони скуповувалися в продмагах, намагаючись розплатитися рублями, шукали дорогу до сусідньої вулиці, і збиралися штурмувати оперний театр. Хто їх запускав? Що собі думали погранці? СБУ? З мусарнею - взагалі зрозуміло. Мені, колись, менагери косметичної контори казали, що за $3000 кордон пройде фура з відрізаними головами, а не то, що з флакончиками парфумів. Власне, як і зараз.