1. Україна досі жива.Нечай писав: ↑1. І де результат?
2. Я вже вам казав, що ви якось оприділіться-або КОБ, або як усі.
3. Знаєте, я тільки зараз зрозумів, чому працюю в Рашці. Хоча міг би і в Україні.
4. Правда, там медицини скоро не буде. Як і закарпатських лісів і ще багато чого. Але ж вам не до того, ви з "наслєдієм совка" боретесь.
5. Дійсно, пенсіонер в футболці СРСР-це нев'їбєнна загроза для української держави! А те, що саме його працею створено те, що поцреоти пройобують вже майже тридцять років-то так, мєлочь!
6. А працюю тому, що мені Рашка похєр. Якось піймав себе на думці, що зовсім не боюсь її розпаду і не жалкуватиму. Хай навіть це вдарить і по мені-якось проживу. А от Україну шкода. То краще вже тут, щоб не бачити отого всього маразму. А головне, не приймати в цьому участь.
7. Ви ж не гірше мене знаєте, що вся оця боротьба з ветеранами пішла після того, як Німеччина відмовилася платити далі Ізраїлю за Лохокост. От і почали шукати терпилу. Тому всі країни Європи, навіть офіційні союзники Німеччини в тій війни, зразу стали "антифашистами". От і вибрали Україну,хай платить. І шо, шо 8 мільйонів загинули від рук тих же фашистів? Все пішло по закону Овертона, ви в курсє. Вже й пакт Молотова-Рібентропа осудили, так що повернення ЗУ Польщі, а румунам-Буковину-то тільки питання часу. Тепер зосталося тільки з антифашистів поліцаїв зробити і все, позов готовий. Ідіоти, правда, цього не розуміють, але на те вони й ідіоти. Платити українцям нічим, тільки земля зосталась, от її й заберуть. Її б і так забрали, але тепер в українців ще буде відчуття провини перед тими несчасними євреями, яких вони разом з фашистами знищували. Як кажуть, оценітє красоту ігри...
2. Кажіть далі.
3. А не рано?
4. Звідки ж бути, тій медицині, як лікарі їдуть до агресорів на заробітки?
5. Пенсіонери отримують те, що будували в молодості. І я отримаю, і Ви. Всі отримують по ділах своїх і по вірі своїй.
6. Дивне уявлення про жалість... Як утого вовка, що пожалів кобилу - залишив хвіст і гриву...
7. І якщо так буде, винні будемо я і Тетяна?