а я навпаки хочу щоб Вуйко гартував свою силу волі, щоб не пасував перед труднощами, не боявся брутальній нахабі сказати що вона брутальна нахаба, а не навпаки тупо плазував перед нею і т.д.
Є така форма .
мусиш! Бо ти сильний!Вуйко 3 Бандерштату писав: ↑ Я не зможу нести таку ношу , а тим більше відповідальність
будеш почОтним пером...Вуйко 3 Бандерштату писав: ↑Є така форма .
Почесний Громадянин , Почотний Проффессор і всьо таке інше .
Інаугурації як Нобелівка
Прям таки Сер !
Чи Пер ?
![]()
мені страшно![]()
Я не зможу нести таку ношу , а тим більше відповідальність
Я не Болівар![]()
Звісно ви сильніші !Тетяна_Д писав: ↑мусиш! Бо ти сильний!Вуйко 3 Бандерштату писав: ↑ Я не зможу нести таку ношу , а тим більше відповідальність
а як же я несу цю ношу? а косташу? хіба ми сильніші за тебе?
Вуйко виявився слабакомВуйко 3 Бандерштату писав: ↑ Звісно ви сильніші !
я думаю, що так воно і є
Хер. В смысле Herr - не перепутайте.
брехняТетяна_Д писав: ↑я думаю, що так воно і є
Вуйку, а от скажи мені будь ласка, як тоді пояснити твоє обурення, яке ти висловлював через моментальне ненадання тобі громадянства, коли тільки форум відкрився?
ну, помилилися, з ким не буває..а зараз хочемо виправити свою помилку...га, Вуйку?
може таки наберешся сміливості і визнаєш те, що я писала вище - а саме про те що ти, чоловік, спасував перед залякуваннями з боку бички?
тобто ти жодним чином не висловлювався тут з цього приводу? а якщо й висловлювався, то виключно зі схваленням ?Вуйко 3 Бандерштату писав: ↑ покажи мені моє Обурення !
не смеешь?!Вуйко 3 Бандерштату писав: ↑ покажи мені моє Обурення !
На мене наговорюють
кто?! Давай сделаем им козью морду!Вуйко 3 Бандерштату писав: ↑ На мене наговорюють