Мои деды не воевали...©
Re: Мои деды не воевали...©
нечай, сталинист хренов иди на хрен!
задолбал своими филиппиками в адрес кровавого убийцы..!!!
задолбал своими филиппиками в адрес кровавого убийцы..!!!
ну почему же? таки разные. скажем Бандера, Шухевич. для нас они однозначно борцы за независомость. но методы, что они применяли ТОГДА, не совсем вписываются в нынешние нормы. скажем убийство перацкого - по нынешним меркам - теракт, а по тогдашним - вполне допустимый метод борьбы с более сильным противником.
Боротьби проти колонізаторів.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- Перехожий
Убийство, как метод политической боьбы, было всегда ("И ты, Брут!" - раньше не вспомнил, хотя Рамзеса-2 тоже вроде пришили). Я так понимаю, что речь идет о демонстрационном убийстве. Тогда можем вспомнить народовольцев. Но подлинный расцвет наступил в 1917 году. Троцкий - как пример. И вот ЭТА эпоха продолжается и сейчас (Березовский, Литвиненко, Старовойтова, Немцов...). Так что убийство Перацкого вполне в духе НАШЕЙ эпохи .... гм... политической борьбы.
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! 
===================================
Ага. А пацифікація - як педагогічеська акція.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- Перехожий
(с) - Больной перед смертью потел?
- Потел.
- Это хорошо ...
- Потел.
- Это хорошо ...
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! 
Для Тетяни, Овен і К правильніше було б просто ЗАТКНУТИСЬ. І не лізти в ті теми, в чому вони ні ухом, ні рилом. Або вчити матчастину, але ж для українських поцреотів це фантастика. Бо до чого приводить їх "державотворення" ми вже бачимо на прикладі України. Ви ж не гірше мене пам'ятаєте наші дискусії по Рашці ще до агресії і знаєте, що я практично все передбачив років за п'ять до Криму. І що?Хоч хтось з поцреотів покаявся за свій ідіотизм? Хєрвам. Тому не бачу сенсу в дискусії з тими, хто не відповідає за свої вчинки.
Востаннє редагувалось 10 травня 2018, 19:05 користувачем Нечай, всього редагувалось 1 раз.
Нечай відповів цілком передбачувано, стандартними висловами, які від нього чули вже стопіццот разів.
Провидець вухо-рильний знайшовся..
та всі коцапи від років за двадцять до Майдану дружно лаяли : за першої ж нагоди ми у вас Крим заберемо!
То за що Українцям каятися, Нечаю? За те що скинули з крісла пахана наперсточників? І перед ким каятися? Чи не перед тобою часом?
а між тим відповіді на запитання, чим жеж то "Україна дражнила рашку", ти старанно уникнув...Ну, типу "ЗАТКНУВСЯ"...
Провидець вухо-рильний знайшовся..
та всі коцапи від років за двадцять до Майдану дружно лаяли : за першої ж нагоди ми у вас Крим заберемо!
То за що Українцям каятися, Нечаю? За те що скинули з крісла пахана наперсточників? І перед ким каятися? Чи не перед тобою часом?
а між тим відповіді на запитання, чим жеж то "Україна дражнила рашку", ти старанно уникнув...Ну, типу "ЗАТКНУВСЯ"...
- Амосенко Олег
Сидячи в Педерації на роботі видніше куди рухатися Україні, аякже.
- Telecaster
був такий клоун валентин шо бігав з анакондами порніковими і іншими довбойобами....
гардись!
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
Жодна з двох воюючих співрозмірних за силою сторін як правило не є переможцем, бо збитки від війни для воюючого народу завжди більші за здобуті трофеї. Як правило, виграє ТРЕТЯ сторона, котра або мінімально бере участь у війні, або зовсім ні. У Перші світовій такою країною була Британія, у Другій - США.
Те, що зараз - це управління толпами на хронологічному, історичному пріоритеті, простіше кажучи - ІСТОРИЧНА зброя.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
и пацификация, и массовые переселения людей по этническим признакам, превентивное заключение целых групп населения в концлагеря, как и террор были вполне в духе ТОГО времени. и этим грешили ВСЕ. так что таки да - такие времена, такие нравы. и они далеки от ангельских. впрочем как и сейчас.
Востаннє редагувалось 10 травня 2018, 19:09 користувачем asmodey, всього редагувалось 1 раз.
Так.Перехожий писав: ↑ Убийство, как метод политической боьбы, было всегда ("И ты, Брут!" - раньше не вспомнил, хотя Рамзеса-2 тоже вроде пришили). Я так понимаю, что речь идет о демонстрационном убийстве. Тогда можем вспомнить народовольцев. Но подлинный расцвет наступил в 1917 году. Троцкий - как пример. И вот ЭТА эпоха продолжается и сейчас (Березовский, Литвиненко, Старовойтова, Немцов...). Так что убийство Перацкого вполне в духе НАШЕЙ эпохи .... гм... политической борьбы.
Ага. Це якщо вбили не ті, хто кваліфікує, або не їхні друззя.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А конкретика буде? Коли й кому заткнутися, кожен сам вирішує, іноді модерам доводицця затикати, але то крайній випадок і не хотфілося б.Нечай писав: ↑Для Тетяни, Овен і К правильніше було б просто ЗАТКНУТИСЬ. І не лізти в ті теми, в чому вони ні ухом, ні рилом. Або вчити матчастину, але ж для українських поцреотів це фантастика. Бо до чого приводить їх "державотворення" ми вже бачимо на прикладі України. Ви ж не гірше мене пам'ятаєте наші дискусії по Рашці ще до агресії і знаєте, що я практично все передбачив років за п'ять до Криму. І що?Хоч хтось з поцреотів покаявся за свій ідіотизм? Хєрвам. Тому не бачу сенсу в дискусії з тими, хто не відповідає за свої вчинки.
Так що ж нам робити? Я теж дофіга чого передбачав, але не звинувачую нікого - дуже важко людям змінюватися. Куди легше вимагати, щоб це робили інші.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Нечай таким чином у бан просицця. Каже, Інтернет роботі заважає.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ви ж знаєте, що мені воно похуй. Пережив Глєву, пережив Овен, переживу й вас. Тим більше, що цікавих людей після суперпуперпатріотчної модерації тут майже не залишилось, а влаштовувати срачі вже не має ні сил, ні бажання.