Про Тимошенко...
Re: Про Тимошенко...
Однією з функцій Онищенка було посередництво між Порошенком і Тимошенко, принаймні з 2014 по 2016 роки. Саме в той час Президенту треба було проводити через Раду чимало законів та затверджувати призначення потрібних кандидатур. Нестачу голосів президентської сили якраз і могла забезпечити парламентська фракція “Батьківщина”, очолювана давньою опоненткою та суперницею Порошенка. В 2005-му році конфлікт між тодішньою прем’єркою Тимошенко та секретарем Ради нацбезпеки і оборони Порошенком поклав край видимій єдності команди Президента Ющенка. Політики й досі не дуже люб’язно відгукуються одне про одного публічно. Але, за словами Онищенка, це не заважало їм тісно співпрацювати після Революції Гідності.
достаточно проанализировать факты синхронного голосования
а ещё это может быть просто «совпадением», не?
да нет, наверное...(с)
я тебе просто напомню, что доказывают вину, а не ее отсутствие, доказывают наличие причинно-следственной связи, а не то, что это совпадение. Попробуй доказать, будет интересно
ХЖВСУ
а что это за снимки неизвестного телефона, с включенным режимом "В самолете", без названия оператора? или так и надо?
Якщо це події періоду перебування Батьківщини в коаліції, то мінімум підтримки її діяльності мусив мати місце. А відтанцьовування нехай доводять. Навряд у цій справі фракція Тимошенко могла бути провідною чи навіть рівною серед інших.
- Перехожий
После подставы с ширкой, после Качановки, после фактически объявления войны этой мерзоте - идти с ней на сделку? Понимая, что вот ЭТО как раз перечеркнет прошлое и поставит крест на будущем? Тимошенко иногда бывает дурой. Но не до такой же степени!
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! 

шо та я там не заметил взятки за распил бюджета.Мавка писав: ↑ если правда то я и не знаю как комментить...
https://www.slidstvo.info/investigation ... yholyubiv/
а так простой лоббизм
педроты начали вдуплять, что самый страшный компромат для политка - это "связь с петром порошенко".
оцэ дожылыся. 

Востаннє редагувалось 11 травня 2018, 12:08 користувачем asmodey, всього редагувалось 1 раз.
Це суєта і фігня, спроби використати вмонтованість у політикум, у механізми функціонування ВР для доведення старої тези про "всівониоднакові". Цього слід було чекати, від початку, і готуватися.
Мене веселить, як акуратно поєднують Тимошенко з підручними Пєцика, уникаючи згадок про самого Пєцика, як замовника, організатора дерибанів, зкурвлення парламенту. Хлопці розуміють, що ступили на слизьке.
Далеко піти цим шляхом пєцики не зможуть. Задача ставиться, скоріш за все - змусити за щось виправдовуватися, тактично відступати.
Мене веселить, як акуратно поєднують Тимошенко з підручними Пєцика, уникаючи згадок про самого Пєцика, як замовника, організатора дерибанів, зкурвлення парламенту. Хлопці розуміють, що ступили на слизьке.
Далеко піти цим шляхом пєцики не зможуть. Задача ставиться, скоріш за все - змусити за щось виправдовуватися, тактично відступати.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- Перехожий
Похоже, что педроты (с) в слезах и соплях. Как и сам барин. Опять.
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! 

и что это им даст. это все суета в поросячьем кубле, не более. попытка посеять сомнения в юльке, среди кого?Vollmer писав: ↑ Це суєта і фігня, спроби використати вмонтованість у політикум, у механізми функціонування ВР для доведення старої тези про "всівониоднакові". Цього слід було чекати, від початку, і готуватися.
юльков? так даремни сподивання. юльки уже давно не ведутся на истерические "разоблачения" от педротов. колеблющихся?
вымазывя ее связью с Президентом? кошерно.

А может это " аля манафорт" ??? в шоколадном исполнении..?
Вопросов много, но ответы где найти ?
Вопросов много, но ответы где найти ?
бляха-муха...
а Оніщенко пише інше...

а Оніщенко пише інше...
https://www.facebook.com/story.php?stor ... 5202635280Aleksandr Onyshenko поширив допис від Дмитра Гнапа.
3 год ·
Интересно все повернулось. Да, Гнап был у меня. 1,5 года назад. Брал интервью по коррупции Порошенко. Телефона моего в руках не держал. Я пообещал ему переписку-но позже. А на выходе- смонтирован вот такой ролик, вырванные слова из контекста. Что же получается? Это был один из немногих журналистов в Украине, кому я еще доверял и верил в его порядочность. Ну что же, видимо, времена изменились, начал зарабатывать на таких дешевых заказах. А жаль.