это прямая, ни за что не притянутая аналогия. Неприятно смотреть в зеркало? Так оно не виновато
присвячується захисникам циган!
Re: присвячується захисникам циган!
ХЖВСУ
и да, я это, либерал и демократ, и даже либерал-демократ, национально-глобалистский
но не жириновский
но не жириновский

Востаннє редагувалось 11 травня 2018, 22:11 користувачем costashu, всього редагувалось 1 раз.
ХЖВСУ
деякий час тому у мене так склалися обставини, що я змушена була декілька днів жити в одному хостелі, там жив і індус теж
там були й інші іноземці, люди як люди, але цей поводився найогидніше - у костюмчику, сорочечці, краватці, але спокійно жер чужі продукти, відкрито користувався чужими засобами особистої гігієни і т.д. Щиро не розумів, коли йому пробували пояснити що так робити негідно.
Син друга нашої родини працює программером в одному з банків Сингапура. Звісно, там є й індійці. Каже, працює, поки дивишся на нього, як тільки відвернешся - зразу ноги на стіл. Та й ніж у спину (образно) у разі чого встромлять, не замислюючись.
Востаннє редагувалось 11 травня 2018, 22:12 користувачем Тетяна_Д, всього редагувалось 1 раз.
costashu !!!

Участь в голосуванні - є формою колаборації
Лекція за темою, про агресивний, екстремістський, лівацький неолібералізм. У гарному виконанні.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
мій батько був кадровим військовим
мама з малим братом вдома
прийшов батько з роботи додому на обід, а в кімнаті мама і жирна колоритна циганка
мама збирає до сумки домашні речі, а циганка щось шукає у шафі
батько не встиг нічого сказати, тільки застиг на порозі, як циганка прожогом дременула з квартири
потім мама казала, що не керувала власними діями, робила те, що казала їй робити циганка
пояснити не могла, як наче марево якесь в голові утворилося
и поэтому все цыгане виновны. Я что-то такое как раз и подозревал. Остался один неотвеченный вопрос - с какими народами лучше пересекаться, чем не пересекаться?Тетяна_Д писав: ↑мій батько був кадровим військовим
мама з малим братом вдома
прийшов батько з роботи додому на обід, а в кімнаті мама і жирна колоритна циганка
мама збирає до сумки домашні речі, а циганка щось шукає у шафі
батько не встиг нічого сказати, тільки застиг на порозі, як циганка прожогом дременула з квартири
потім мама казала, що не керувала власними діями, робила те, що казала їй робити циганка
пояснити не могла, як наче марево якесь в голові утворилося
ХЖВСУ
Не полінувалася
не поленились найти про оседлых? Так я вас проинформирую - оседлость и вокзал одно другому не помеха, если не наоборот
так это же ваш насчет лучше не пересекаться
ХЖВСУ
ні
не полінувалася знайти власні цитати з поточної гілки, які перекреслюють твоє твердження про моє різко негативне ставлення до всіх осіб циганського походження
"плюс" на "мінус" дає "мінус"
щоправда, у даному випадку "мінус" на "мінус" - це теж очевидний "мінус"
Проблема в тому, що цигани здебільшого досі живуть родо-племінним строєм, і "еволюціонувати" не збираюцця, їх і так все влаштовує. Іншим не подобаєцця сусідство з ними? Циганів це мало парить.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Їм плювати, що Ви вважаєте якийсь шматок Землі "своїм".
До речі, тут я з ними згоден. Вважати землю своєю зі сторони людини таке ж нахабство, як блоха б заявила про "свою" собаку.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
При чому проблема куди ширше аніж саме "циганська". Згадайте мордобій у центрі Києва.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!