Трещотка Рыбачук вспоминает...)

Відповісти
Мавка
Ей рано нравились романы...

Трещотка Рыбачук вспоминает...)

Повідомлення Мавка » 16 травня 2018, 18:09

— Я глава Адміністрації Президента, і збираються «любі друзі» — Женя Червоненко, Пєтя Порошенко. Я ж не хотів ставати главою Адміністрації, Зінченко пішов у відставку, я був віце-прем’єром, дуже хотіла Віра Ульянченко. Там ситуація така — виникає криза з відставкою Тимошенко. Я бачив Ющенка як віце-прем’єр двічі, і він тільки говорив про Тимошенко. Його взагалі не цікавила ніяка європейська перспектива. Я був настільки обурений і здивований. Це була якась патологія — плітки, й нічого слухати не хотів. А там такі речі творяться: Зінченко, Третьяков, суцільні інтриги, паралізована адміністрація, в країні — повна «ж». І війна уже адміністрації Ющенка з урядом.

....Я виступив, провели переговори, домовилися, що жодної відставки уряду не буде. Що йдуть у відставку три скандалісти з боку Адміністрації Ющенка — Зінченко вже подав у відставку; Порошенко звільняється з посади в РНБО — він там таке творив (звідки ж у мене футболка — я звільняв Порошенка за корупцію), і третій іде Третьяков. А з боку уряду — Турчинов, Томенко і Терьохін. Я представляю секретаріат президента, хоча дивно: я — віце-прем’єр президента. Хоча було прийнято рішення, що Безсмертний буде главою Адміністрації. Ми закінчили переговори, помирилися з Юлею. Мені треба було віце-прем’єрство наповнити якимсь реальним змістом, бо ніхто не хотів займатися цією європейською інтеграцією

:dash2:

Darkwalker

Re: Трещотка Рыбачук вспоминает...)

Повідомлення Darkwalker » 16 травня 2018, 18:28

ну теперь свыня все обидки и печальки компенсировала
Show must go on !

asmodey
кот, просто кот

Re: Трещотка Рыбачук вспоминает...)

Повідомлення asmodey » 16 травня 2018, 18:51

Мавка писав: — Я глава Адміністрації Президента, і збираються «любі друзі» — Женя Червоненко, Пєтя Порошенко. Я ж не хотів ставати главою Адміністрації, Зінченко пішов у відставку, я був віце-прем’єром, дуже хотіла Віра Ульянченко. Там ситуація така — виникає криза з відставкою Тимошенко. Я бачив Ющенка як віце-прем’єр двічі, і він тільки говорив про Тимошенко. Його взагалі не цікавила ніяка європейська перспектива. Я був настільки обурений і здивований. Це була якась патологія — плітки, й нічого слухати не хотів. А там такі речі творяться: Зінченко, Третьяков, суцільні інтриги, паралізована адміністрація, в країні — повна «ж». І війна уже адміністрації Ющенка з урядом.

....Я виступив, провели переговори, домовилися, що жодної відставки уряду не буде. Що йдуть у відставку три скандалісти з боку Адміністрації Ющенка — Зінченко вже подав у відставку; Порошенко звільняється з посади в РНБО — він там таке творив (звідки ж у мене футболка — я звільняв Порошенка за корупцію), і третій іде Третьяков. А з боку уряду — Турчинов, Томенко і Терьохін. Я представляю секретаріат президента, хоча дивно: я — віце-прем’єр президента. Хоча було прийнято рішення, що Безсмертний буде главою Адміністрації. Ми закінчили переговори, помирилися з Юлею. Мені треба було віце-прем’єрство наповнити якимсь реальним змістом, бо ніхто не хотів займатися цією європейською інтеграцією

:dash2:
интриги на уровне поселковой сберкассы. от там дрыщ был в своей стихии. :lol:

Відповісти