ну, тепер уже модер не буде себе відчувати вільно. У нього будуть "темники".
І модератора вже ніхто вибирати не буде - це нині посада за призначенням.
ну, тепер уже модер не буде себе відчувати вільно. У нього будуть "темники".
Да ну?
Це на словах. Бо фізичний ресурс разом з доменом Растаманчику не належить. Саме тому можливі варіанти. І конфлікт форуму з власником - не перший. А на головній що відбувається...
Ты становишься похожей на Глюка. Ту же дурь несешь. Проости.oven писав: ↑26 березня 2018, 22:05Ну, що сказати? Новий форум вигнав Глюка. Не митьйом, так катань'єм.©
Тут я зробити нічого не можу.
Якщо всі проти одного, то один просто йде.
Ми робимо собі маленьку ізоляцію.
Нехай буде так.
У Суперглюка з'явилась можливість стати модером
овен, ну никто ж его не выгонял - он сам сделал выбор. бурно радуется возвращению туда, к стоне, равшану и галамаге. шо ж нам делать? пойти за ним, упасть этим недоноскам в ноги?
Есть немного, но посмотрите на это с другой стороны - допустим никто бы не стал заморачиваться с гражданством и я бы как там назначил своего модера...вы бы сюда пришли? Форум открыт для всех, а рулит коллектив, так же, как рулил бы один человек. Позже, кстати, можно почистить ветки и не выставлять напоказ это "гражданство"
Час покаже. Прощаю.Віра писав: ↑26 березня 2018, 22:14Ты становишься похожей на Глюка. Ту же дурь несешь. Проости.
Ага, було таке. ТП Свєта прилізла гадюкою на пуфік і так ясненько просила всіх повертатися. Клюнули. І що? Нє прошло і полгода, як рагульйо почало заганяти в стойло. Відомий у певному середовищі прийом (про антісємітізьм ні слова!). О дивина! Чомусь Лєнін із НЕПом згадався.
От і усе, що треба знати про належність форуму.rastamanchik писав:Я домовився про те щоб форум працював далі якщо ви згодні перестати сратися тут
сценарий, который мы уже озвучивали - шрайку нужен приличный форум. нагонят олешек с фапа и цуга. да и почитателей блохеров миншрайка мобилизуют. йобаный стыд.управляемая свобода слова.
Капец тайное ложе))) Не говняйся окончательноPestilence писав: ↑26 березня 2018, 22:15Позже, кстати, можно почистить ветки и не выставлять напоказ это "гражданство"
Я не хочу кого-либо подозревать, особенно в том, чего он еще не делал.Pestilence писав: ↑26 березня 2018, 22:15Есть немного, но посмотрите на это с другой стороны - допустим никто бы не стал заморачиваться с гражданством и я бы как там назначил своего модера...вы бы сюда пришли? Форум открыт для всех, а рулит коллектив, так же, как рулил бы один человек. Позже, кстати, можно почистить ветки и не выставлять напоказ это "гражданство"
не нада иллюзий, "гражданство" вылезет очень быстро.Pestilence писав: ↑26 березня 2018, 22:15Позже, кстати, можно почистить ветки и не выставлять напоказ это "гражданство"