Надзвичайні події в світі.
Re: Надзвичайні події в світі.
Не тільки. Важлива, напримєр, і загальна МУЗИЧНА грамотність, якої сьогодні просто тупо немає й на 5%. Але управлінська - в першу чергу. Політична - це просто частина загальної управлінської.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

видишь ли синтез, мне молодые пропагандисты всей этой херней "на научной основе" пробовали морочить голову еще при брежневе. А теперь коб переставил несколько слов в тех же текстах, и продолжает пытаться ловить лохов. Результат тот же - бурная деятельность ни о чем, зато все заняты
ХЖВСУ
Зафлудили ветку 

Обсуди це з главспєцом. Він тебе підтримає й зрозуміє. Бо він і був тим пропогандоном. А я нє(с)costashu писав: ↑кто б сомневался
видишь ли синтез, мне молодые пропагандисты всей этой херней "на научной основе" пробовали морочить голову еще при брежневе. А теперь коб переставил несколько слов в тех же текстах, и продолжает пытаться ловить лохов. Результат тот же - бурная деятельность ни о чем, зато все заняты

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Нмд це плюс якраз мені.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
да мне не жалко, но считать халтуру достоинством как-то неубедительно
ХЖВСУ
Після того, що натворили професіональні главсрєци? Подумай ще раз.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Принаймні дилетант перед проффесіоналами має одну неоспориму перевагу: він дуже мало знає чого ніззя, бо ніззя ніколи. І йому глибоко покуй насмішки проффесіоналів, бо він с**ть хотів на їхню ієрархію, от у чому штука.
https://ru.wikipedia.org/wiki/Данциг,_ДжорджОднажды в 1939 году он опоздал на занятия и ошибочно подумал, что написанные на доске уравнения — это домашнее задание. Оно было трудным, но всё-таки Джордж сумел его выполнить[12]. Оказалось, что это были две нерешённые проблемы статистики, с которыми маститые учёные не могли справиться в течение многих лет

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
я прекрасно представляю, что натворили бы халтурщики-кобовцы. Спасибо, не надо
ХЖВСУ
да-да, я знаю, книги чепуха, образование чепуха, главное уверенный взгляд и твердый голос

ХЖВСУ
Бльоооо... Нє, на сьогодні з мене досить. Все має бути дозовано.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Модератор має сам вирішувати, що й куди виокремити. А форум має вирішувати на вотумові довіри, чи не пора дати модераторові копняка під сраку. Домовлялися так.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Хто вихваляєцця?
Ні, я не вмію визначати що таке "флуд" або "офтоп". Було на старій площядці колись аж п"ять анонімних модераторів, вони пробували, щоб тіпа все було правильно, під лінієчку... Кінчилося все плачевно. Тому я ні на що таке не претендую, ще раз повторю - модерація предвзята, вибіркова, савільна, на глазок й так далі. Ну так от вийшло. Орієнтуюся лише на власне відчуття міри, на те, що вважаю совістю (може помиляюся, хз).
Вважаєте що зможете краще? Тоді можна організувати вибори, думаю Вам довірять. А поки що як є так і є.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!