Девушка полицейская.. Сумы...

Sintez
Єретик

Re: Девушка полицейская.. Сумы...

Повідомлення Sintez » 21 травня 2018, 00:36

Звичайно, немає у мене совісті. У тебе є. От ти і скажи - чувак з відео ВИНЕН?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Aelit

Повідомлення Aelit » 21 травня 2018, 00:39

Sintez писав: Звичайно, немає у мене совісті. У тебе є. От ти і скажи - чувак з відео ВИНЕН?
так винен - хоч питання і не до мене. він міг би бути конструктором ракет , садівником, ветеринаром, натомість він алкозалежний . те ж саме з його катами.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 21 травня 2018, 00:44

Aelit писав:
Sintez писав: Чувак, якого б"ють мусори, є жертвою алкогольного геноциду, котрий влаштували українцям. Поки що живий, але це не надовго. І що? Теж Сталін винен? Чи може все таки лютий 3,14 у головах, котрий довів до такого, що тоді, що зараз?
сінтез. кожному з нас в дитинстві мама пояснила що алкголь тютюн та інші наркотики - зло.
кожен з нгас виріс і зробив власний вибір. у кожного є здатність мислити і робити вибір . і у жертви - і у катів з відео.
Немає ніякого вибору! Мама - лише ОДНА людина. А дитина щодня ходить вулицею, де СОТНІ алкашів, у школі однокласники починають бухати, хто раніше - той і крутіший, НІКОЛИ я по телевізору не чув ЖОДНОЇ серйозної програми про алкоголь як отруту, зате жоден фільм без пляшки не обходицця... Та й та ж мама-папа, після мудрих слів про злий алкоголь, на СВЯТО ставлять посеред столу красиву пляшку зі "злом"... Який в таких умовах "вибір"? У такій культурі непитущий - "біла ворона", це треба характер мати неабиякий, щоб не плисти як гівно за течією. Багато таких?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Aelit

Повідомлення Aelit » 21 травня 2018, 00:47

Sintez писав:
Aelit писав: сінтез. кожному з нас в дитинстві мама пояснила що алкголь тютюн та інші наркотики - зло.
кожен з нгас виріс і зробив власний вибір. у кожного є здатність мислити і робити вибір . і у жертви - і у катів з відео.
Немає ніякого вибору! Мама - лише ОДНА людина. А дитина щодня ходить вулицею, де СОТНІ алкашів, у школі однокласники починають бухати, хто раніше - той і крутіший, НІКОЛИ я по телевізору не чув ЖОДНОЇ серйозної програми про алкоголь як отруту, зате жоден фільм без пляшки не обходицця... Та й та ж мама-папа, після мудрих слів про злий алкоголь, на СВЯТО ставлять посеред столу красиву пляшку зі "злом"... Який в таких умовах "вибір"? У такій культурі непитущий - "біла ворона", це треба характер мати неабиякий, щоб не плисти як гівно за течією. Багато таких?
ну чомусь мені вистачило одної мами. батько ж мій як і всі офіцери - і палив і міг випити. і оточення у мене було не іттонський коледж

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 21 травня 2018, 00:47

Aelit писав:
Sintez писав: Звичайно, немає у мене совісті. У тебе є. От ти і скажи - чувак з відео ВИНЕН?
так винен - хоч питання і не до мене. він міг би бути конструктором ракет , садівником, ветеринаром, натомість він алкозалежний . те ж саме з його катами.
У чому він винен? У тому, що бухло цілодобово продаєцця на кожному розі, при чому найдешевшу горілку якраз продають "точки", котрі реально належать мусорам? Які до нього претензії з боку суспільства? Суспільство не вважає це гріхом!
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 21 травня 2018, 00:50

Aelit писав:
Sintez писав: Немає ніякого вибору! Мама - лише ОДНА людина. А дитина щодня ходить вулицею, де СОТНІ алкашів, у школі однокласники починають бухати, хто раніше - той і крутіший, НІКОЛИ я по телевізору не чув ЖОДНОЇ серйозної програми про алкоголь як отруту, зате жоден фільм без пляшки не обходицця... Та й та ж мама-папа, після мудрих слів про злий алкоголь, на СВЯТО ставлять посеред столу красиву пляшку зі "злом"... Який в таких умовах "вибір"? У такій культурі непитущий - "біла ворона", це треба характер мати неабиякий, щоб не плисти як гівно за течією. Багато таких?
ну чомусь мені вистачило одної мами. батько ж мій як і всі офіцери - і палив і міг випити. і оточення у мене було не іттонський коледж
Ти у "хвості" гаусіани. "Норма" ж - "помірно" бухаючі. Коли вони зкотяцця у повну синьку - в основному питання часу.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Aelit

Повідомлення Aelit » 21 травня 2018, 01:03

Sintez писав:
Aelit писав: так винен - хоч питання і не до мене. він міг би бути конструктором ракет , садівником, ветеринаром, натомість він алкозалежний . те ж саме з його катами.
У чому він винен? У тому, що бухло цілодобово продаєцця на кожному розі, при чому найдешевшу горілку якраз продають "точки", котрі реально належать мусорам? Які до нього претензії з боку суспільства? Суспільство не вважає це гріхом!
він сам купую горілку і сам п,є. він сам винен що його калейдоскопічне світосприйняття - яким він дозволив владі насрати собі в моск - не може винести уявну реальність тому треб анаркотичне забуття. інші ж та кн ероблять. а ти кажжучи що він не винен позбавляєш його обєктності

Aelit

Повідомлення Aelit » 21 травня 2018, 01:04

Sintez писав:
Aelit писав: ну чомусь мені вистачило одної мами. батько ж мій як і всі офіцери - і палив і міг випити. і оточення у мене було не іттонський коледж
Ти у "хвості" гаусіани. "Норма" ж - "помірно" бухаючі. Коли вони зкотяцця у повну синьку - в основному питання часу.
і це їх вибір. вони самі це обрали. н епозбавляє люедй вибору - навіть якщо це стрімка деградація

Фрося

Повідомлення Фрося » 21 травня 2018, 16:45

Відповісти