Девушка полицейская.. Сумы...
Re: Девушка полицейская.. Сумы...
Звичайно, немає у мене совісті. У тебе є. От ти і скажи - чувак з відео ВИНЕН?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Немає ніякого вибору! Мама - лише ОДНА людина. А дитина щодня ходить вулицею, де СОТНІ алкашів, у школі однокласники починають бухати, хто раніше - той і крутіший, НІКОЛИ я по телевізору не чув ЖОДНОЇ серйозної програми про алкоголь як отруту, зате жоден фільм без пляшки не обходицця... Та й та ж мама-папа, після мудрих слів про злий алкоголь, на СВЯТО ставлять посеред столу красиву пляшку зі "злом"... Який в таких умовах "вибір"? У такій культурі непитущий - "біла ворона", це треба характер мати неабиякий, щоб не плисти як гівно за течією. Багато таких?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ну чомусь мені вистачило одної мами. батько ж мій як і всі офіцери - і палив і міг випити. і оточення у мене було не іттонський коледжSintez писав: ↑Немає ніякого вибору! Мама - лише ОДНА людина. А дитина щодня ходить вулицею, де СОТНІ алкашів, у школі однокласники починають бухати, хто раніше - той і крутіший, НІКОЛИ я по телевізору не чув ЖОДНОЇ серйозної програми про алкоголь як отруту, зате жоден фільм без пляшки не обходицця... Та й та ж мама-папа, після мудрих слів про злий алкоголь, на СВЯТО ставлять посеред столу красиву пляшку зі "злом"... Який в таких умовах "вибір"? У такій культурі непитущий - "біла ворона", це треба характер мати неабиякий, щоб не плисти як гівно за течією. Багато таких?
У чому він винен? У тому, що бухло цілодобово продаєцця на кожному розі, при чому найдешевшу горілку якраз продають "точки", котрі реально належать мусорам? Які до нього претензії з боку суспільства? Суспільство не вважає це гріхом!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ти у "хвості" гаусіани. "Норма" ж - "помірно" бухаючі. Коли вони зкотяцця у повну синьку - в основному питання часу.Aelit писав: ↑ну чомусь мені вистачило одної мами. батько ж мій як і всі офіцери - і палив і міг випити. і оточення у мене було не іттонський коледжSintez писав: ↑ Немає ніякого вибору! Мама - лише ОДНА людина. А дитина щодня ходить вулицею, де СОТНІ алкашів, у школі однокласники починають бухати, хто раніше - той і крутіший, НІКОЛИ я по телевізору не чув ЖОДНОЇ серйозної програми про алкоголь як отруту, зате жоден фільм без пляшки не обходицця... Та й та ж мама-папа, після мудрих слів про злий алкоголь, на СВЯТО ставлять посеред столу красиву пляшку зі "злом"... Який в таких умовах "вибір"? У такій культурі непитущий - "біла ворона", це треба характер мати неабиякий, щоб не плисти як гівно за течією. Багато таких?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
він сам купую горілку і сам п,є. він сам винен що його калейдоскопічне світосприйняття - яким він дозволив владі насрати собі в моск - не може винести уявну реальність тому треб анаркотичне забуття. інші ж та кн ероблять. а ти кажжучи що він не винен позбавляєш його обєктності
і це їх вибір. вони самі це обрали. н епозбавляє люедй вибору - навіть якщо це стрімка деградація