КОБ

Clone
незнайомець

Re: КОБ

Повідомлення Clone » 21 травня 2018, 19:33

Vollmer писав: Робот Кінах А.К. теж говорив про те, що структура нашого експорту є, по суті, колоніальною, і досить точно повторює структуру експорту колоніальної Індії, і т.д. Я сьогодні вранці дивився, здається, на "Ньюзвані", але не гарантую. Я глянув невеличкий шматочок, не все, але оце, якраз, і попалося. Це вже розуміють всі притомні люди, і, навіть, - роботи !!!
Уже который год талдычим - карпатский лес вывозят, как гитлер - чернозём - ЭШЕЛОНАМИ!
И шо?
Ну нам предложили объяснение - нам нужны кредиты МВФ, а они требуют кругляк, по цене валежника)))
Ну - мы съели?!
Давайте обсудим, кто, что и когда съел!
А что после?
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 21 травня 2018, 20:10

а янтарь как роют? такое дикое старательство можно встретить только фильмах 90-х про мафию в африке или южной америке.
:shock:

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 21 травня 2018, 20:49

и я о чём.
Система вернулась К 90-м.
Развал совка - море сырья, пилим-режем, деньги получаем, что под пилой - Карпатский лес - пох!!!, "Сатана" - тоже пох!!! копеечка плывёт в карманчик... быдлу. Быдло начинает по заграницам ездить... Пенсы - чаще умирать, волонтёры - оставаться без денег, воины АТО без мед помощи, но Войны у нас нет)))

Щоб вы здохли. От болезней.. Петры, Кивы, Авакяны, Яценюки, Гроссманы, их пиздец сколько, как колорады на картошеку, так и эти трупоеды на падающюю страну навалилимсь, они давно почувствовали, где тут КОБа с Синтезом, Педро наверное стоял и смотрел, как страна умирает, пришли с командой дорвать.
Востаннє редагувалось 21 травня 2018, 20:52 користувачем Clone, всього редагувалось 1 раз.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 21 травня 2018, 20:51

Clone писав:
Vollmer писав: Робот Кінах А.К. теж говорив про те, що структура нашого експорту є, по суті, колоніальною, і досить точно повторює структуру експорту колоніальної Індії, і т.д. Я сьогодні вранці дивився, здається, на "Ньюзвані", але не гарантую. Я глянув невеличкий шматочок, не все, але оце, якраз, і попалося. Це вже розуміють всі притомні люди, і, навіть, - роботи !!!
Уже который год талдычим - карпатский лес вывозят, как гитлер - чернозём - ЭШЕЛОНАМИ!
И шо?
Ну нам предложили объяснение - нам нужны кредиты МВФ, а они требуют кругляк, по цене валежника)))
Ну - мы съели?!
Давайте обсудим, кто, что и когда съел!
А что после?
Нє, це неправильний підхід. Так ми не зійдемо з манівців на сяючій путь <C>. Я з родиною сварюся через отакі, безособові формулювання, "нам нужни крєдіти", "оні трєбуют кругляк", т.д. Хто в цій схемі "ми" ??? Хто - "вони" ??? Нащо, особисто Вам, ті кредити ??? Ви з них сильно здобріли ??? Може, багато заробили на кругляку ???

Це режим Пєцика грабує країну на десятки років наперед, набираючи кредитів, розкрадаючи їх, і набираючи нових на покриття старих, під скажені 7,375% річних у валюті !!! По гарантованих державою кредитах !!! Я би теж хотів дати кредит на таких умовах !!! Але у мене держава не хоче взяти кредит на подібних умовах !!! Мене вона хоче тільки грабувати на цінах, тарифах, умовах життя. І таких бажаючих - ще знайдеться, не одна тисяча, бо це скажений процент, небачений, неможливий. Я дуже хочу хоча би подивитись, кому дано таке право, надати Україні кредит під такі проценти ??? Хто еті люди ??? Здогадки в мене, канєшно є.............

Тепер про кругляк. Проблема ж не в тому, що він круглий, а не квадратний. Проблема, що вирубується ліс в горах, хижацьким способом, без відновлення, без нормування, без податкових платежів, без розвитку супутніх бізнесів та інфраструктури, група людей краде суспільний ресурс у всіх решта громадян. А коли потім вода з гір, не стримувана вже лісовими масивами, зносить мости і дороги, заливає житло, поля, то все суспільство, вже раз пограбоване - ще раз платить, з Бюджету, за той грабунок, посилаючи МНС і відновлюючи постраждалим втрачене.

Що, важко знайти, хто підписав документи на кредити по 7,375% ??? Чи важко знайти, хто організовує вивезення кругляку, хто дозволяє, хто везе залізницею, пропускає через кордон ??? Не марсіяни, точно. Це все робиться під патронатом Пєцика. Якщо вже дитсадочки без Пєцика не відкриваються, пляшка пива без нього не хоче відкриватися, то вже кредит на 3.000.000.000. - точно без нього не одсвятився !!! Не той масштаб !!!

Медія мають спеціальну інструкцію - не допускати розмов про те, що кредити розкрадаються владою, так, на 112 я вже 100500-й раз чую ритуальну фразу про те, що кредити не можна розкрасти, бо ".........вони йдуть на підтримку золотовалютних резервів держави.........." і т.п. благоглупості. Тобто, десятки мільярдів доларів щезли безслідно, але забороняється думати і казати, що їх вкрадено. Предписано медіям говорити, що вициганювання кредитів - то державна доблесть, отримати - то "перемога", майже військова, а далі гроші десь зникають, і про те вже ніхто нічого не говорить, височайше не рекомендовано.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 21 травня 2018, 20:55

Vollmer писав: Нє, це неправильний підхід. Так ми не зійдемо з манівців на сяючій путь <C>. Я з родиною сварюся через отакі, безособові формулювання, "нам нужни крєдіти", "оні трєбуют кругляк", т.д. Хто в цій схемі "ми" ??? Хто - "вони" ??? Нащо, особисто Вам, ті кредити ??? Ви з них сильно здобріли ??? Може, багато заробили на кругляку ???
Волмер...
Так, тихо.
Вы читать умеете - прочитайте ещё раз, то, что я написал.
Как Ленин, по диагонали - не стоит)
Зображення

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 22 травня 2018, 05:33

Clone писав:
Vollmer писав: Нє, це неправильний підхід. Так ми не зійдемо з манівців на сяючій путь <C>. Я з родиною сварюся через отакі, безособові формулювання, "нам нужни крєдіти", "оні трєбуют кругляк", т.д. Хто в цій схемі "ми" ??? Хто - "вони" ??? Нащо, особисто Вам, ті кредити ??? Ви з них сильно здобріли ??? Може, багато заробили на кругляку ???
Волмер...
Так, тихо.
Вы читать умеете - прочитайте ещё раз, то, что я написал.
Как Ленин, по диагонали - не стоит)
Ти нічого путнього, окрім істерики, не написав.
Щоб вы здохли. От болезней.. Петры, Кивы, Авакяны, Яценюки, Гроссманы, их пиздец сколько, как колорады на картошеку, так и эти трупоеды на падающюю страну навалилимсь, они давно почувствовали, где тут КОБа с Синтезом, Педро наверное стоял и смотрел, как страна умирает, пришли с командой дорвать.
Не здохнуть. Так, вони трупоїди. Гриби. Гриби завжди пробують все, чи не здохло? І доки організм їх вбиває, вони безсилі.

Але тобі, окрім безсилих прокльонів, вбивати їх нічим, бо окрім тих забобонів, котрі тобі напхав у голову совок і "голоси" у якості "альтернативи", знати більше нічого не хочеш.

Ти НІЧОГО путнього не написав, вже вибач.

Так що й говорити нема про що. Поки що. Послє поговорим©. Хто доживе.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 22 травня 2018, 06:24

Sintez писав: Але тобі, окрім безсилих прокльонів, вбивати їх нічим, бо окрім тих забобонів, котрі тобі напхав у голову совок і "голоси" у якості "альтернативи", знати більше нічого не хочеш.
Точно!
Нужны новые, секретные знания! Управленческие. Каждому. Ибо мировая закулиса не дремлет и коварно прячет свет истины от трудящихся.

главспец

Повідомлення главспец » 22 травня 2018, 06:35

Vollmer писав: Тепер про кругляк. Проблема ж не в тому, що він круглий, а не квадратний. Проблема, що вирубується ліс в горах, хижацьким способом, без відновлення, без нормування, без податкових платежів, без розвитку супутніх бізнесів та інфраструктури, група людей краде суспільний ресурс у всіх решта громадян. А коли потім вода з гір, не стримувана вже лісовими масивами, зносить мости і дороги, заливає житло, поля, то все суспільство, вже раз пограбоване - ще раз платить, з Бюджету, за той грабунок, посилаючи МНС і відновлюючи постраждалим втрачене.
абсолютно правильно! Только нормальная власть могла бы изящно разрешить эту проблему, демонстративно-показательно разрешив свободный и беспошлинный экспорт кругляка, одновременно ужесточив уголовную ответственность за незаконную вырубку, не? Естественно, будучи способной выполнить функцию власти. Функцию контроля.

M_M

Повідомлення M_M » 23 травня 2018, 08:23

главспец писав: Только нормальная власть
Тогда это была бы не власть, а слуги народа. Какая же это власть, если полномочия ограничены от и до, а за неисполнение или ненадлежащее исполнение обязанностей - нехилое наказание?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 23 травня 2018, 12:34

А я зараз на форумі - "власть" чи "не власть"?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Саня

Повідомлення Саня » 23 травня 2018, 13:41

Sintez писав: А я зараз на форумі - "власть" чи "не власть"?
Ти ж прибиральник, а прибиральник це влада чи ні?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 23 травня 2018, 15:50

Саня писав:
Sintez писав: А я зараз на форумі - "власть" чи "не власть"?
Ти ж прибиральник, а прибиральник це влада чи ні?
Я ж не знаю. Колись ще на квадратному, під час виборів, хтось (може ти?) писав, що я, мовляв, "рвуся до влади". От, виходить, "дорвався" кудись. Цікаво, "влада" воно, чи ні?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Саня

Повідомлення Саня » 23 травня 2018, 22:43

Sintez писав: Цікаво, "влада" воно, чи ні?
Ти ж вважав, що влада це криве слово, яке позбавлене сенсу. Чому ти раптом змінив думку?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 23 травня 2018, 23:03

Саня писав:
Sintez писав: Цікаво, "влада" воно, чи ні?
Ти ж вважав, що влада це криве слово, яке позбавлене сенсу. Чому ти раптом змінив думку?
Нічого я не змінив. Однак вище форумчани пишуть про "нормальну власть",, потім протиставляють її "слугам народу"... От мені цікаво знову стало, вже вкотре. Вони ж розуміють одне одного? Чи ні? Слово ж одне вживають, а от що під ним розуміють? Одне і те ж? Чи різне?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 23 травня 2018, 23:11

Цікава маніпуляція. КОБ навчив?

У тому ж стилі:
Форумчани цікавляться, чи розуміють вони одне одного
:lol:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 23 травня 2018, 23:44

M_M писав: Цікава маніпуляція. КОБ навчив?

У тому ж стилі:
Форумчани цікавляться, чи розуміють вони одне одного
:lol:
У чому маніпуляція? Я ставлю питання максимально ясно й конкретно - це маніпуляція?

Ну да, й КОБ у тому числі навчив, сумніватися у "загальнозрозумілих" словах і "загальноприйнятих" звичаях...

Ви ж так впевнено, смачно розсуждаєте про "власть", що аж мені цікаво стало, як же її відокремлювати від "невласті", або скажімо "слуг народа".

А от скажімо Шрайк на квадратному - він "власть"?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 23 травня 2018, 23:53

Маніпуляція - у змішуванні протилежних тез і узагальненні термінами "народ, общєствєнность, насєлєніє, форумчанє".

Влада має чітке формулювання. Його постійно Сєдатів нагадував. Якщо забули - ще можна підглянути на шДД.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 23 травня 2018, 23:59

Ну я - влада згідно того формулювання? Чи ні?
Бо Седатив не прийшов сюди, нажаль.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 24 травня 2018, 00:06

Звісно, влада. Тимчасова, у межах колективного договору. Як і повинно бути. З миттєвим зворотнім зв'язком на випадок зловживання. Така собі мініатюрна модель республіки.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 травня 2018, 00:17

M_M писав: Звісно, влада. Тимчасова, у межах колективного договору. Як і повинно бути. З миттєвим зворотнім зв'язком на випадок зловживання. Така собі мініатюрна модель республіки.
Да?!
Тогда это была бы не власть, а слуги народа. Какая же это власть, если полномочия ограничены от и до,
:pop:
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти