в первую очередь нужно менять графику текста, потом лексику, специально делая другой акцент, и только потом кто-то может обратить внимание на тематизм. Но уже будет поздно

в первую очередь нужно менять графику текста, потом лексику, специально делая другой акцент, и только потом кто-то может обратить внимание на тематизм. Но уже будет поздно
не маю настрою йорнічать. юля володимирівна коли посідала табуретки - не давала підстав сумніватись шо вона чимось відрізняється від решти. кумерцією я займаюсь з початку нульових. коли банкував бют в центрі і на місцях - тобули такі ж корумпо бандити як і решта - . що характерно - хто б не посідав обертабуретку - імена корумпобандитів які стають в лави табуреткотримача незмінні. влада змінюється лиш в центрі - і то лиш по імена а не суть. по провінціям не змінюються навіть імена . але єдине за що поважаю юльків з великим стажем - за відданість. я взагалі ціную відданість . серед українців це вкрай рідкісна риса вдачі(
я серйозно . . от засада. спочатку ти робиш на репутацію потім репутація робить на тебе)) насправді я готовий допустити що юльвладімірна ультраполрядний ультракомпетентний ультраадекватний ультрамудрий і ульрарозумний політик - якраз те що треба.
а якщо прополоти грядку огірків таким чином, щоб викосити з неї все нафік, у т.ч. і огірки?
абсолютно згоднаAelit писав: ↑ безвідносно до прихильників різних укрполітсил ( окрім жопоблоків і іншої прокацапської наволочі) всі маютьбути присутні на форумах. навіть мерзенні потрошки. якщо ми і на форумах не спілкуватимемось - то то шлях в нікуди - до громадянської війни. всім нам українцям треба говорити одне з одним - . крім прокацапських сил. до агресії кацапії то омжна було обговорювати - доцільність спілкування з прокацапськими - зараз же такої доцільності немає.