Воно їм не допоможе. І поховає їх саме те, чим я тебе задовбав.
Мене одне непокоїть - забанити його нафік чи залишити як іграшку, грушу для вправ? Художеств уже на тиждень-другий вистачить...
Купатися мені чи не купатись?(с)
Воно їм не допоможе. І поховає їх саме те, чим я тебе задовбав.

ааааааа. то я ж зазначила, що то всього лише припущення, тскть теоретична ймовірність причин і наслідківAelit писав: ↑аааа. ну по перше аеліт зразка 2006-2010 року був найбільший антисемітом укрнету))) за що меен відпаврили в перший вічний бан на фупі 2010 року десь.Тетяна_Д писав: ↑
і навіть трохи більше
діти - євреї, хоча би наполовину
для некосмополітіа це збагнути (твоя рідна дитина фактично іншої раси) можна лише потрапивши в аналогічне становище
цілком можливо, що вивчення євриту - це прагнення скоротити цю уявну відстань від них
навіть попри те, що самі діти зроду того євриту не знають
по друге. в нашій родині на наявність єврейської крові ніяк не акцентується - моя дружина темнорусява, діти ж всі в мене блакитноокі світловолосі. з. моя прабабуся по маминій ліній сік - теж єврейка . але всі ми позиціонуємо себе як українці - моя мама патріотка і український філолог - у неї величезна бібліотека української літератури і власноруч вишиті портрети франка лесі тараса. той факт що колись хтось з наших мав незвичне фіо - ні на що не впливає.
також я вивчив німецьку мову - що не значить інчого іншого крім того що вона мені подобається. ну в мене широке коло інтересів. а ви вже тут такого нафантазували. іноді банан це просто банан)))
блін та ви всі "мужчини" скопом обісрались -і всі скопом вважаєте що здолали в дебатах мене))) звичайно можеш забанити. чим продемонструєш вкотре свій некацапський плюралізм
не мрійте . нікуди я звідси не поїду.Тетяна_Д писав: ↑ааааааа. то я ж зазначила, що то всього лише припущення, тскть теоретична ймовірність причин і наслідківAelit писав: ↑
аааа. ну по перше аеліт зразка 2006-2010 року був найбільший антисемітом укрнету))) за що меен відпаврили в перший вічний бан на фупі 2010 року десь.
по друге. в нашій родині на наявність єврейської крові ніяк не акцентується - моя дружина темнорусява, діти ж всі в мене блакитноокі світловолосі. з. моя прабабуся по маминій ліній сік - теж єврейка . але всі ми позиціонуємо себе як українці - моя мама патріотка і український філолог - у неї величезна бібліотека української літератури і власноруч вишиті портрети франка лесі тараса. той факт що колись хтось з наших мав незвичне фіо - ні на що не впливає.
також я вивчив німецьку мову - що не значить інчого іншого крім того що вона мені подобається. ну в мене широке коло інтересів. а ви вже тут такого нафантазували. іноді банан це просто банан)))
ага, німецька мова подобається![]()
знаю ще одну таку, яка вивчила німецьку через її надзвичайну милозвучність для її вуха![]()
зараз це її повсякденна мова спілкування )))
Какие дебаты?