Повідомлення
Vollmer » 30 травня 2018, 20:28
Мені шкарябнуло вухо, як сказали, що вбивство було замовлено "колишньому АТОшнику" (???). Сказано було вкрай зневажливим тоном. Оце мене, одразу, насторожило. Фішка в тому, що коли ти справді щось відсліджував і розкрив, і немало зопрів при тому труді, то, воленс - ноленс, будеш поважати противника. Тому, на оцьому "бувшому АТОшнику", НМСД, контора, в даному разі, спалилася. Вони не мають поваги до противника, настільки, що спеціально це демонструють, лексикою, інтонаціями, схемою поведінки. Не було ніякої праці з розкриття, максимум - інсценування. Не було ніякого трудового поту, суцільна перемога. І вони поют об етом. Жанр цих людей - оперетка. І це для них є настільки жорстка константа, що я гублюся у здогадках - чому саме так ??? Як так сталося, як виходить, що народ живе в трешаку, а вони живуть в оперетці ??? Фіалка Монмартра, бляць. До чого призведе конфлікт жанрів ??? Я не Алла Князєва, але подумаю про це. Доречі, при Єкунєвічу, в часи Майдану - таких паралельних світів, мені здається, не було, конфлікт розгортався в одній площині.
Все - НМСД. Всякі співпадіння - випадкові. Скотина, птиця, риба, кущі - не постраждали.
Участь в голосуванні - є формою колаборації