vkhavr2 писав: ↑
Vollmer писав: ↑
Як у древньому, класичному анекдоті, маю змішані почуття. Питання нумеро уно: якими будуть довгострокові наслідки саме такого способу проведення спецоперації ??? Питання нумеро дуе: на почуття багатьох людей спецопераціоністам наплювати, це очевидно. Тоді які були приорітети, критерії оптимізації, цільова функція ???
Думаю, найближчі пару днів принесуть нам ці істини, як дані у ощущєнії. Але я здогадуюся вже зараз. Мені просто ввижається за всим цим кучерява посмішка. Чєловєк - ето стіль. В даному разі, легко впізнаваний стиль.
+===========================================================================+
Моя відповідь така:
1) Кацапам буде "працювати" тут значно важче - зникне впевненість що це не пастка.
2) Вже є перевірена група співробітників СБУ, яка "не тече", тобто не має витоку інфи.
3) Можна планувати більш складні та довготривалі операції.
4) "Почуття багатьох людей" для спецслужб завжди були на останньому місті. В усьому світі. Інакше це вже не спецслужба.
Та ні, це не відповіді, взагалі.
1) Тобто, чотири з половиною роки кацапам вопше ніхто не заважав, і Ви це визнаєте ??? А що змінилося ???
2) Яка "група" ? Ким перевірена ? Особисто Пєциком ? Для власних потреб ? Тоді як суспільство дізналося всі подробиці мальдівського відпочинку, від прізвищ у фальшивих документах, і до сум у рахунках ?
Може, Югік - група ? Той самий, що на бріфінгу розповідав, що Вороненков свідчить проти Путіна, і за якими напрямками ? А потім розповідав, що Максакова знає більше, ніж чоловік, і теж все розповість. Група ? Як НМСД, то перша, з причини затримки розумового розвитку.
3) Ви дозволяєте Грицаку складні і довготривалі операції ? Він знає про це ? Кілька років вибухають артсклади, наприклад, це - довготривала операція ? Скільки ще часу вона триватиме ? Коли з Аміни зняли охорону - не вистачило сил на довшу операцію ? Коли знищували, вбивали агентуру СЗР - то робила перевірена група? То був верх складності оперативного мистецтва? Про вбивство Шеремета, Махаурі, Волкова, Ендрю, Хараберюша - я маю думати, що то вчинили зовсім "інші люди, не з нашого району" <C>?
4) Спецслужба, яка не зважає на думки і почуття людей, не дотримується принципів, аби лише тільки потрафити боссу - то шобла кримінальників, вкрай небезпечних для суспільства. Здається, це ми вже, начебто, проходили? Чи не до всіх ще дійшло? Чи комусь аж надто сподобалось?
Вопшем, облиште ці спроби. Контора вчергове обістралася, всі ознаки, не враховуючи, навіть, великих традицій.