Дітям погано було і в нашому селі.

тигрик паласатий

Дітям погано було і в нашому селі.

Повідомлення тигрик паласатий » 01 червня 2018, 21:58

На святі, як там воно правильно, останнього дзвінка, чи як? Тільки сьогодні мені розповіли. Школа невелика, 78 дітей. То десятьом було погано.Не падали, але біліли, хиталися, присідали. Що це робиться?

asmodey
кот, просто кот

Re: Дітям погано було і в нашому селі.

Повідомлення asmodey » 01 червня 2018, 22:29

дети ослабленные все. еда с химией, малоподвижный образ жизни.

тигрик паласатий

Повідомлення тигрик паласатий » 01 червня 2018, 22:33

Але ж це вже не просто дзвіночок дзвенить, це вже по голові нас гніпить, а ми не второпаємо. Оце, б..ть, попалися! Кодло однотурове додавлює і нічого не можна зробити.

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 01 червня 2018, 22:38

вечно так продолжаться не может. скоро нарыв лопнет. :pardon:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 01 червня 2018, 23:15

Коли в головах дорослих бардак, страждають в першу чергу діти. Так було й буде.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 01 червня 2018, 23:18

я припустила би брак вітамінів, чорт зна з чого їжа.. але ж село! :dash2:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 01 червня 2018, 23:37

Комп'ютер забирає здоров"я. Курять часто з дуже раннього віку. Їжа... ну загалом теж, діти здуру жеруть-п'ють купу всякого лайна типу чипсів, сухариків кока-коли, папікам пофігу, як і тим, хто цим лайном торгує. Ну й ще багато чого....
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 01 червня 2018, 23:43

Взагалі, я не розумію ідіоцького змісту "лінійок". НАФІГА? Комут воно здалося? Являєцця якесь начальство, читає якусь куйню з бамажки, або без бамажки меле ту ж куйню, його ніхто не слухає, принципово, діти ТЕРПЛЯТЬ,, доки це закінчицця, бо "так нада"... КОМУ плць?!
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

тигрик паласатий

Повідомлення тигрик паласатий » 02 червня 2018, 00:27

Нарешті в цьому році районне начальство не ходило по лінійках.
А їжа, так, лайно. Навіть в селі. Останнім часом я помічаю, та й селяни скаржаться, що неможливо виростити урожай без хімікатів. Хруща розвелося того! Личинка жере все! Малину, молоде дерево, квіти, полуницю. Все підливається "Антихрущем". І яке воно буде? Я пам"ятаю, що дідусь іноді пирскав купоросом сад, а бабуся коров"ячою сечею виливала під"їднів (медведка). Не пам"ятаю тлі, дротяників, совок, оленок. А зараз цю навалу треба труїти.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 червня 2018, 16:20

тигрик паласатий писав: Нарешті в цьому році районне начальство не ходило по лінійках.
А їжа, так, лайно. Навіть в селі. Останнім часом я помічаю, та й селяни скаржаться, що неможливо виростити урожай без хімікатів. Хруща розвелося того! Личинка жере все! Малину, молоде дерево, квіти, полуницю. Все підливається "Антихрущем". І яке воно буде? Я пам"ятаю, що дідусь іноді пирскав купоросом сад, а бабуся коров"ячою сечею виливала під"їднів (медведка). Не пам"ятаю тлі, дротяників, совок, оленок. А зараз цю навалу треба труїти.
Народ працює над біологічними засобами захисту, напримєр оці чуваки: https://enzim.biz/index.php?page=main&lng=ru

Але коли-то воно приживецця...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 02 червня 2018, 17:47

А муравьи какие вредители, я не ожидал. Ладно они тлю там доят и разводят. Но они жрут все - сосут соки - огурцы, капуста, морковь...и даже чернобривцы обсели ближе к корню и сосут с них соки. Читал что это когда сухо, им типа пить нечего, но хрен - вчера какая-то лиана, жена посадила - смотрю листья повесила, а по ней рой муравьев лазит и тли нет. А рядом чашка с водой для кота

Про всяких совок и прочих и разговора нет.
Колорад - картошку 2 раза попрыскал антижуком, но все равно почти все объели...

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 02 червня 2018, 18:13

Pestilence писав: А муравьи какие вредители, я не ожидал. Ладно они тлю там доят и разводят. Но они жрут все - сосут соки - огурцы, капуста, морковь...и даже чернобривцы обсели ближе к корню и сосут с них соки. Читал что это когда сухо, им типа пить нечего, но хрен - вчера какая-то лиана, жена посадила - смотрю листья повесила, а по ней рой муравьев лазит и тли нет. А рядом чашка с водой для кота

Про всяких совок и прочих и разговора нет.
Колорад - картошку 2 раза попрыскал антижуком, но все равно почти все объели...
Я Ви собі уявляєте напоювання мурахів з кошачої чашки ??? Вони встромлятимуть у воду писки, чи питимуть через край? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Тоді, як прокусити стебло і смоктати сік - 1.000.000. років знайома їм технологія, закладена в інстинкт. Можливо, якщо покласти у чашку, або тарілку, клаптик тканини, яка би звішувалася назовні, аж на землю - мурахи могли би пити звичним способом. Я би ще спробував додати в ту воду трохи цукру, і вони забули би про ліану, 500% !!!
Щойновисаджена рослина є вразлива, її треба активно поливати перші дні. Тоді мурахам доведеться ходити до стебла, втопаючи у болоті, можливо, вони від цієї ідеї відмовляться. Також перші дні можна бризкати рослину якоюсь отрутою, поки вона прийметься. А взагалі, якісь спеціально кровожерні мурахи Вам дісталися, вампіричні.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

costashu
князь

Повідомлення costashu » 02 червня 2018, 18:21

у меня они пожрали семена огурцов, суки. Жену расстроили!
ХЖВСУ

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 02 червня 2018, 18:22

Думаю, за минулих пару десятків років сильно змінилася структура харчування дітей, на селі також. Це досить очевидно. Впали доходи, впало поголів'я худоби, і т.д.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 червня 2018, 18:34

Vollmer писав: Думаю, за минулих пару десятків років сильно змінилася структура харчування дітей, на селі також. Це досить очевидно. Впали доходи, впало поголів'я худоби, і т.д.
Ще на ШДД, давно, я писав, що п-ц, тобто криза, дістане всіх, як би хто не був певен що відсидицця. Бо дуже все міцно зв"язано.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 02 червня 2018, 18:53

Vollmer писав: Думаю, за минулих пару десятків років сильно змінилася структура харчування дітей, на селі також. Це досить очевидно. Впали доходи, впало поголів'я худоби, і т.д.
тут не только структура питания изменилась. и родители, рожающие детей - это дети суровых 80-2000х.
откуда у них здоровье? что будет после супрунихи - хз.

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 02 червня 2018, 19:12

Pestilence писав: Колорад - картошку 2 раза попрыскал антижуком, но все равно почти все объели.
Энжио дал хороший результат.
Я не покупаю химию "с лотка" - не соблюдаются условия хранения имного левандоса, развожу чуть "крепче", написано на 10 литров, а я на 6, и всё работает...
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Archer

Повідомлення Archer » 02 червня 2018, 19:52

В четверг было 29 градусов в кийови. Надо носить кепки, очки воду с собой.

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 02 червня 2018, 20:02

Pestilence писав: Колорад - картошку 2 раза попрыскал антижуком, но все равно почти все объели...
у родителей сосед никогда не брызгал жука. у него три сотки картошки около дома. так он приделал к пылесосу "ракета" совдеповскому лямки от рюкзака и сделал длинный шнур. и раз в несколько дней проходил с этим сосущим агрегатом огород. жук не успевал и столовые приборы разложить как был утилизирован. и никакой химии. и наклоняться не надо - прогулка по огороду утречком, вроде зарядки. :lol:

тигрик паласатий

Повідомлення тигрик паласатий » 03 червня 2018, 00:15

Ого скільки цікавого понаписували!Дивно, що ситуація катастрофічна, а на рівні держави питання екології десь на надцятому місці.

Відповісти