І - да! - зливатися й замість прямих відповідей на прямі питання (як намагаюся робити я) переводити стрілки на погони й аксельбанти
(сиріч дипломи й стєпєня)
- фу.
Кому як не тобі знати, скільки у нас дебілів з розкішними науковими погонами лампасами аксельбантами.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
costashu писав: ↑
какая такая катастрофа?!
ты действительно хочешь поговорить о специалистах науки? Начни с того, какая у тебя профессия по диплому
А, у тебе ж наука і освіта існують на різних планетах... Пардон, забув.
а у тебя школьники занимаются исследованиями? Ты забыл написать, что у тебя в дипломе указано
Sintez писав: ↑
Тобто, ще раз, уточню: може бути катастрофа освіти без катастрофи в науці?
Ну, хочецця в чистому вигляді отримати таку вишеньку на тортєг.
катастрофа это твои умозаключения
І - да! - зливатися й замість прямих відповідей на прямі питання (як намагаюся робити я) переводити стрілки на погони й аксельбанти
- фу.
Кому як не тобі знати, скільки у нас дебілів з розкішними науковими погонами лампасами аксельбантами.
тобто у кобовців працювати за 3 бакса на годину - це рабство?
Їхати не по власній волі з рідних країв, покидаючи рідних і близьких, залишаючи напризволяще їхні проблеми - так, рабство. Сума значення не має. У совку рабами були "сєвєряни", зараз раби - гастарбайтери у Польщі й мацквє.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А, у тебе ж наука і освіта існують на різних планетах... Пардон, забув.
а у тебя школьники занимаются исследованиями? Ты забыл написать, что у тебя в дипломе указано
Тобто, ще раз, уточню: може бути катастрофа освіти без катастрофи в науці?
Ну, хочецця в чистому вигляді отримати таку вишеньку на тортєг.
- фу.
без них еще больше. Итак, что в дипломе?
Що у мене де написано - то моє особисте діло, як і рід моїх занять.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я розумію, що у тебе слуг нема, але підтвержувати свої слова, то твій обов'язок, а не послуга. Невже, чуючи таку сенсаційну заяву, ти не глянув на лічильник? Тож вибачай, але ти або пиздун, або вкажи де це місце у годинному інтерв'ю.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий. Ролло Мэй
Як же "ні при чому". Очєнь даже причьому. Он недавно Тимошенчиху завербували, в одному з останніх інтерв"ю вона не ховаючись заявила, що ссудний відсоток - генератор інфляцыі... Так-то, хе-хе.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий. Ролло Мэй
costashu писав: ↑
без них еще больше. Итак, что в дипломе?
Що у мене де написано - то моє особисте діло, як і рід моїх занять.
ошибаешься, публичное. Потому что ты имеешь наглость делать свои безумные заявления публично