Конкретизуй, які саме заяви "безумні".
Що єресь - ну да, там же написано "єретик", для ясності. А де "безумство"?
Конкретизуй, які саме заяви "безумні".
каждое твое заявление о науке, каждое!
психиатры от конспирологии не лечат. К сожалению. Образование и наука отдельно. Но связаныSintez писав: ↑ Ні, ну давай справді розберемося. Освіта й наука окремо? Окей. Так хто тоді визначає, ЯКОЮ бути освіті? Пушкєнд? Чи хто? Хто, врешті, підручники пише? Прибиральниця тьотя Маня?
Я дилетант у цьому, поясни, раз ти розумієш більше. МОН - що воно значить, не нагадаєш? Чи й ці мої питання є безумні, й мені слід звернутися до психіатора за таблєточькою?
это не такой простой вопрос. Что значит отвечает? Для начала, перед кем? Во вторых, чем?
Тобто не відповідає ніхто.
Це "непростий вапрос" лише для повних дилетантів в управлінській галузі, котрих, нажаль, валом і серед всяких вчьоних. Для котрих це речі не те що не очевидні, а є "непростим вапросом". Між тим напримєр у промисловості десятки років діють писані правила безпеки, де напримєр є прямий пункт: "...призначення осіб, котрі відповідають за безпеку..."это не такой простой вопрос. Что значит отвечает? Для начала, перед кем? Во вторых, чем
да. А теперь дай ответ без пустой болтовниSintez писав: ↑Це "непростий вапрос" лише для повних дилетантів в управлінській галузі, котрих, нажаль, валом і серед всяких вчьоних. Для котрих це речі не те що не очевидні, а є "непростим вапросом". Між тим напримєр у промисловості десятки років діють писані правила безпеки, де напримєр є прямий пункт: "...призначення осіб, котрі відповідають за безпеку..."это не такой простой вопрос. Что значит отвечает? Для начала, перед кем? Во вторых, чем
Перед ким вони відповідають? Перед іншими учасниками виробничого процесу, перед контролюючими й правоохороними органами. Чим відповідають? Своїми матеріальними статками, правом працювати на високооплачуваній (ну тіпа) роботі, в особливо тяжких випадках - власною свободою.
У совєцькі часи до цього (я ще застав ті часи, коли воно реально працювало) добавлялася куди потужніша відповідальність - совість. Перед колегами було соромно порушувати. Але на сьогодні "завдяки" біороботам-главспєцам і пришлим ім на заміну "ефективним манагерам" не те що про совість мови немає (вони щиро гадки не мають що воно таке, і я їм вірю, до речі), а навіть совкові правила похєрені й замінені криворуко західними стандартами, котрі може у них там і підходять, а у нас лише підсилюють загальний 3,14.
Ще питання є?
Перед народом України.это не такой простой вопрос. Что значит отвечает? Для начала, перед кем? Во вторых, чем?