"Они все умрут"

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Re: "Они все умрут"

Повідомлення Vollmer » 13 червня 2018, 19:33

Свіженьке, за темою. Три години тому Мафіоз на 112 очінь сильно висказався про обов'язки військових, їх функції, і як він буде створювати військову юстицію. Ето капець, дарагіє таваріщі !!! Основний обов'язок, виявляється - вмерти. Функція - вбивати. І т.д.

Я перебуваю у змішаних чувствах. Хто чемпіон ??? Чи Лінчевський? Чи Супруниха? Може, життєрадісні соціальні пузанчики з Кабміна? Чи тепер маємо нового лідера тренду, який ставить питання відверто і просто: тебе найняли в армію - йди вбивати, постарайся вмерти, і тоді Мафіоз вважатиме тебе справжнім, і похвалить. І прослєзітца. Де істина ??? :facepalm2: :shock: :facepalm2: :shock: :facepalm2: :shock:
Участь в голосуванні - є формою колаборації

costashu
князь

Повідомлення costashu » 13 червня 2018, 19:49

победитель кондитер. Торг здесь неуместен
ХЖВСУ

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 14 червня 2018, 17:36

де істина?

1. не хворій
2. все воєнне йде нахуй! бачив я тих ваенних...

головне
3. допоки вам не дійде шо порося ротшильд країну захопив через мосад - я це довго буду розшифровувати... снайпери - це жиди.. (це технологія зробити злими баранів)
я кажу шо ця хуйня перевірена не на одному народі...
---------------------------------------------------------
4. нахуй всіх... хто коло порося... ПОРОШЕНКО!

порошенко - проблема!
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 14 червня 2018, 17:50

Насолоджуйтеся, панове !!!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 14 червня 2018, 18:28

costashu писав: победитель кондитер. Торг здесь неуместен
Отсосітєль.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 14 червня 2018, 18:31

Vollmer писав: Свіженьке, за темою. Три години тому Мафіоз на 112 очінь сильно висказався про обов'язки військових, їх функції, і як він буде створювати військову юстицію. Ето капець, дарагіє таваріщі !!! Основний обов'язок, виявляється - вмерти. Функція - вбивати. І т.д.

Я перебуваю у змішаних чувствах. Хто чемпіон ??? Чи Лінчевський? Чи Супруниха? Може, життєрадісні соціальні пузанчики з Кабміна? Чи тепер маємо нового лідера тренду, який ставить питання відверто і просто: тебе найняли в армію - йди вбивати, постарайся вмерти, і тоді Мафіоз вважатиме тебе справжнім, і похвалить. І прослєзітца. Де істина ??? :facepalm2: :shock: :facepalm2: :shock: :facepalm2: :shock:
Чуваки явно хєрово знають історію. Ну воно й не дивно. Хоча впарюючи гоям криву версію, собі б моли справжню... Мабуть, хвамілії "Ягода" і "Єжофф" їм ні про що не кажуть...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Нечай

Повідомлення Нечай » 14 червня 2018, 18:51

Vollmer писав: Свіженьке, за темою. Три години тому Мафіоз на 112 очінь сильно висказався про обов'язки військових, їх функції, і як він буде створювати військову юстицію. Ето капець, дарагіє таваріщі !!! Основний обов'язок, виявляється - вмерти. Функція - вбивати. І т.д.

А я ж попереджав-не треба було зразу всіх лєніних зносити! Зараз би взяли кувалду, пару раз впендюрили б по бронзовому істукану-воно б і полегшало. А так-повний облом. :lol:

costashu
князь

Повідомлення costashu » 14 червня 2018, 19:49

Нечай писав: взяли кувалду, пару раз впендюрили б по бронзовому істукану-воно б і полегшало
очень полегчало :good:
ХЖВСУ

Shapoval

Повідомлення Shapoval » 15 червня 2018, 13:32

Отец Онкологии сказал что химиотерапию и лучевую терапию придумали учёные-онкологи для зарабатывания денег. То есть учёные-онкологи всех обманули и делают деньги на костях умирающих онко-пациентов. Отец Онкологии приказывает лечиться железо-дефицитными, железо-сдерживающими методами. И Вангу Отец Онкологии процитировал (Ванга была права в далёком 1990 году: придёт день и рак будет закован в железные цепи/наручники/кандалы). И вот на форуме никто ничего не понял. Какие-то тупые комментарии типа А Кто Отец? типа А При Ванге Рак Не Лечили. И я подумал грешным делом: а может и правильно учёные-онкологи плодят фальшивые изыскания? Ну зачем умирающим онко-пациентам жить? Чтоб тупо не понимать информацию про железо-дефицитные, железо-сдерживающие противораковые методы, про Вангу? Человечество - сборище безумных людишек. Человечество не заслуживает панацею от рака. Химиотерапия, лучевая терапия, слёзы, стоны, гроб - всё правильно! Учёные-онкологи! Молодцы! Мочите, грабьте онко-пациентов и их тупорылых родственников при помощи мудрёных, фальшивых, бесконечных онко-изысканий! Учёные-онкологи! Желаю успехов до 2050 года! И чтоб денег побольше (на глупых костях).

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 15 червня 2018, 14:21

Shapoval писав: И вот на форуме никто ничего не понял.
О мессия!
Это не онкологический форум, здесь просто обсуждается все подряд - от каблуков ЮВТ до ракет :lol:
Хотя тема онкологии совсем не смешная.

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 15 червня 2018, 14:32

Shapoval писав: Отец Онкологии сказал что химиотерапию и лучевую терапию придумали учёные-онкологи для зарабатывания денег.
Після смерті кількох відомих і багатих людей від раку, свої чудо-рецепти можете надрукувати і клеїти собі замість обоїв.
Звичайно, люди будуть хапатись за все, видів раку багато, як і стадій на яких його ловлять, аналогічно і на результати аналізу по
яким діагностують впливає багато факторів.
Але реальні і повторювані результати дають тільки офіційні кліники. І от не повірю що "медична мафія" не дозволила вилікуватись тому ж Джобсу, а Маккейн з себе знущається виключно для підтримки пропаганди.

ПС. Свіжий анекдот.
- Ізя, уявляєш, їздив лікуватись в Ізраїль, три тисячі доларів заплатив.
- Мойша, за такі гроші у нас в Бердичіві, ви могли лікуватись цілий рік, ще й на похорон би лишилось.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 червня 2018, 15:28

Shapoval писав: Отец Онкологии сказал что химиотерапию и лучевую терапию придумали учёные-онкологи для зарабатывания денег. То есть учёные-онкологи всех обманули и делают деньги на костях умирающих онко-пациентов. Отец Онкологии приказывает лечиться железо-дефицитными, железо-сдерживающими методами. И Вангу Отец Онкологии процитировал (Ванга была права в далёком 1990 году: придёт день и рак будет закован в железные цепи/наручники/кандалы). И вот на форуме никто ничего не понял. Какие-то тупые комментарии типа А Кто Отец? типа А При Ванге Рак Не Лечили. И я подумал грешным делом: а может и правильно учёные-онкологи плодят фальшивые изыскания? Ну зачем умирающим онко-пациентам жить? Чтоб тупо не понимать информацию про железо-дефицитные, железо-сдерживающие противораковые методы, про Вангу? Человечество - сборище безумных людишек. Человечество не заслуживает панацею от рака. Химиотерапия, лучевая терапия, слёзы, стоны, гроб - всё правильно! Учёные-онкологи! Молодцы! Мочите, грабьте онко-пациентов и их тупорылых родственников при помощи мудрёных, фальшивых, бесконечных онко-изысканий! Учёные-онкологи! Желаю успехов до 2050 года! И чтоб денег побольше (на глупых костях).
Забавний чудік. Тільки ти так не духарся, а то щось починаєш змахувати на рекламного бота, а у таких дорога одна.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 червня 2018, 15:30

DSMechanic писав:
Shapoval писав: Отец Онкологии сказал что химиотерапию и лучевую терапию придумали учёные-онкологи для зарабатывания денег.
Після смерті кількох відомих і багатих людей від раку, свої чудо-рецепти можете надрукувати і клеїти собі замість обоїв.
Звичайно, люди будуть хапатись за все, видів раку багато, як і стадій на яких його ловлять, аналогічно і на результати аналізу по
яким діагностують впливає багато факторів.
Але реальні і повторювані результати дають тільки офіційні кліники. І от не повірю що "медична мафія" не дозволила вилікуватись тому ж Джобсу, а Маккейн з себе знущається виключно для підтримки пропаганди.

ПС. Свіжий анекдот.
- Ізя, уявляєш, їздив лікуватись в Ізраїль, три тисячі доларів заплатив.
- Мойша, за такі гроші у нас в Бердичіві, ви могли лікуватись цілий рік, ще й на похорон би лишилось.
Єсть думка, що ніякого "раку", як і "гіпертонії", не існує. Це просто симптоми, наслідки зовсім інших процесів. І я принаймні на сьогодні згоден з цим.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 15 червня 2018, 15:33

Sintez писав: Єсть думка, що ніякого "раку", як і "гіпертонії", не існує. Це просто симптоми, наслідки зовсім інших процесів. І я принаймні на сьогодні згоден з цим.
Отже, ігнорувати розвиток пухлини? Це видумали? Апарат УЗІ підкупили?
Рак - це загальна назва, їх багато видів, як і варіантів їх люкування, якщо встигають. Називайте пухлину по іншому - але її наявність залишається фактом і з цим треба щось робити, хто хоче жити.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 червня 2018, 15:57

DSMechanic писав:
Sintez писав: Єсть думка, що ніякого "раку", як і "гіпертонії", не існує. Це просто симптоми, наслідки зовсім інших процесів. І я принаймні на сьогодні згоден з цим.
Отже, ігнорувати розвиток пухлини? Це видумали? Апарат УЗІ підкупили?
Рак - це загальна назва, їх багато видів, як і варіантів їх люкування, якщо встигають. Називайте пухлину по іншому - але її наявність залишається фактом і з цим треба щось робити, хто хоче жити.
А я що, кажу що ігнорувати? Я кажу, що не пухлину слід лікувати, а усувати причии її виникнення. Деякий особистий досвід є, але толку з нього (для інших) мало, ібо питання 99% впираєцця у віру в медицину ("традиційну" чи якусь ще) - що є по факту нічим не відмінним від всяких церковних чи футбольних напримєр фанатизмів.
Ну й кожен отримує по вірі своїй, як завжди.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 15 червня 2018, 16:05

Sintez писав: Забавний чудік. Тільки ти так не духарся, а то щось починаєш змахувати на рекламного бота, а у таких дорога одна.
Кстати да. Этот комментарий с изменениями по всему интернету раскидан. Пиарит какого-то отца онкологии везде где дотянется...вот вообще фейспалм:
СпойлерРозкрити
Суд обязал выплатить американке ... Почему бы Дмитрию Гордону не взять интервью у Отца Онкологии? Ванга ведь не ошиблась. И Курск ушёл под воду, и рак будет побеждён (будет закован в железные цепи/наручники). Ну кому нужна 63-летняя Эва Эчиверрия, пудра, детский тальк? Рак наблюдается даже у новорожденных младенцев. Динозавры умирали от саркомы. Рак убивает акул. Пудра виновата? Cancer is a disease of iron-overloaded cells, the Father of Oncology says. Что непонятно? Рак - болезнь железо-перегруженных клеток. Железо - это Fe, таблица Менделеева не обманывает. Рак - это триллионы долларов. Не верите? Спросите у учёных-онкологов. Железные цепи - это тюремные такие штуковины типа наручники, кандалы. Если Путин такой умный и сильный, почему он до сих пор не перевоспитал российскую научную онкологическую мафию? Америка виновата? Дмитрий Гордон! Можно и нужно озадачить неинформированного Путина. Мосты он строит. Лет через 7 колёсный транспорт умрёт. Дроны по воздуху будут перемещать людей.
:facepalm2:

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 15 червня 2018, 16:09

Sintez писав: Деякий особистий досвід є, але толку з нього (для інших) мало
Впевнені що лікували рак? Як дізнались що то було? Невже в "традиційному" медичному закладі сказали? І ви їм повірили?

І мене цікавить повторюваність результатів. Я, наприклад, допускаю що колись і від оспи деякі молитвами лікувались і вилікувались, але для загалу оспа перестала бути загрозою після винайдення ліків традиційною медициною.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 червня 2018, 17:18

Що значить "повторюваність", якщо кожна людина унікальна?
Так, впевнений, бо є результат біопсії. Хоча й не найгірший варіант, але тим не менше рак шкіри. Сказати що я його "вилікував", я не хочу, просто більше немає. Але це мій досвід, нікому його нав'язувати не збираюся, я ж не "отєц" якийсь.

Просто іноді бісить, коли починають розсуждати, хто на своїй шкірі не пробуаав. Хоча й цього, тобто "біситися", я намагаюся уникати, це теж частина протиракової "програми".

Повторюю, кожен отримує те, у що вірить. Хтось бухає й курить і слухає казки про "діда, що пив курив і сто років прожив". Ну і я можу повірити. Нікого ж не цікавить, скільки б років той дід прожив без цигарки... Або скажімо вірять, що променева хвороба може позбавити від раку, а організм не вб'є... Як і "хімія". Хто у що хоче, у те й вірить. І ніякої "повторюваності" немає, бо життя воно одне.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 червня 2018, 17:33

Щодо оспи й решти інфекцій, то будь-якій тверезо мислячій людині очевидно, що вся ця зараза прямо пов'язана в першу чергу зі станом санітарії й якістю води і їжі, в першу чергу.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 15 червня 2018, 17:48

Sintez писав: Щодо оспи й решти інфекцій, то будь-якій тверезо мислячій людині очевидно, що вся ця зараза прямо пов'язана в першу чергу зі станом санітарії й якістю води і їжі, в першу чергу.
Із зникненням регулярних профілактичних оглядів і заходів, на фоні підвищення середньої температури погоди, погіршення харчування, стресів, масової міграції населення, різкого збільшення числа безхатченків, арендаторів найманого житла, різної якості, тощо. Фактично, ситуація воєнна. А влада - ні кує, ні меле. виписують собі премії, їздять по Мальдівах, відкривають тонелі з двох сторін. Ці люди манкірують своїми можливостями, владою, ресурсами, реноме великої країни, майбутнім цілої нації. Втім, цілком чужої для них, і, навіть, ворожої

Відповісти