Ну согласен.
Как и у меня ситуация.
Если пропаганда убийцы целого Народа - полное невосприятие))
.............
Надо находить слова.
Ну согласен.
Зараз немає вбивства народу? Перепис бояцця робити просто від лінощів? Нагадаю, Сталін давно зогнив у ящику. Чи ти назовеш мафію, котра нині нищить народ, сталаністами?
Ні, так ніззя. "Досхочу" буде, коли українців буде 0.
шо ты умничаешь?!
От тож...
А що ти маєш на увазі під "політикою"?
Непринимаю.
Хуяссе. Бажаєш вести бесіди з придурками? То не їби моск. Розумні "умнічяють", так уже звикли. Не знав? "Лягати" під тебе чи когось іншого я не збираюся, подобаєцця це тобі чи ні. Маю точку зору, й мені срать, подобаєцця вона комусь чи ні. Подушка така як треба, але це не твоя заслуга й не твоя турбота. Отож пропоную продовжити. А ні - то й ні. Я обожду(с).
"Внєзапно"? Так не буває.
Ніякий "цейтнот" не може завадити ДУМАТИ. Інша річ, що простіше плисти на течією толпи й думати "як всі".
мой чёрный юмор ещё даже не проснулся, а уже появилось чувство непонимания...
Я не смотрел прессконференцию, не имею возможности, но что там она сказало?!Vollmer писав: ↑ Не бачу "внєзапно вознікшей". Юлька ламає порядок денний пєциків, ламає концепцію "повзучої кампанії", ламає плани масованого застосування лайнометів, т.д. І робить це заздалегідь, залишаючи і самого Пєцика, і орду найманих шакалів концептуально голими і фатально здезорієнтованими, коли вони ще і війну не починали, і ще не закінчили ділити ролі і потоки. Хтось згадував про "бліцкріг", Пестіленс, - так оце був він, бліцкріг.
Тепер пєцики навіть відбрехатися не можуть до пуття, все ще соплі у жменю збирають, і прославляють підроходу, котроє жоповєртіє їм наказано іменувати "маршем рівності".