прошу прощения, а можно пример «истерики», ну цитатку там, от полоумного электрика-спасителя людства от мафиии, закулисы и свитовои крызы?
Заранее признателен.
Не думаю, что ТАК будет.toisamiy писав: ↑ НМД, "вибори" він не програє.
А якщо програє вибори, то спочатку нічого не станеться, бо їм буде нІкуди подітись. Хіба що здатись пуйлу. Але на це вони не підуть, бо занадто все прозоро. А вони звикли діяти так, щоб їхніх лап не було видно.
Але потім 100% почнеться саботаж, провокації, аж до повного паралічу держ влади. На це вони здатні. І знову, чужими руками -- руками народу будуть намагатись повернути втрачене.
А это не торговля, это как в 90-х - наехал, не съехал.
Литовці віддали за так 180 тонн набоїв. Оце - вірний союзник !!!
Ну это ты знаешь.
Я о чем и говорю тут непрырывно.
Ггося казиться, бо йому не дали ті 186 тонн купити, а потім продати. Даля привозила, важкими НАТОвськими транспортниками. Це не то, що купувати набої 12,7 по $25 за штучку, і ВОГи по 2000 грн. за один.
Лина Костенко?
Думаешь - только деньги?Vollmer писав: ↑ Ггося казиться, бо йому не дали ті 186 тонн купити, а потім продати. Даля привозила, важкими НАТОвськими транспортниками. Це не то, що купувати набої 12,7 по $25 за штучку, і ВОГи по 2000 грн. за один.
Смисл віддавати артовий БК, якщо склади горять в темпі фокстроту ??? Де посажені посадовці за цей букет пройобів ???
Костенко наслаждаться музами в башне даже не пыталась. У нее гражданская позиция в твочестве
Маленький Пуцці - тихий пиздильщик, ширмач, злодій на довірі, навіть тихий мокрушник. Голосний, бучний гоп-стоп не в його стилі. А вже правильна, майже демонстративна, військова операція,...... Він занадто підлий і бздєловатий, як на такий вчинок. Він - як тхір. Тхори не ходять "на прорив". І армія його - така сама. Згадайте шок і глибоке здивування кацвояк, коли вже загнані в "коридор" добровольці огризалися вогнем і проривалися з боєм, влаштувавши "коридорникам" немало проблем. Або бій на позиції "Валєра" під Дебальцево, де наша піхота, гинучі, перебила атакуючі кацтанки, гранатометами. Без "Джавелінів".
Да ну? А от у моїй стрічці новин у ФБ є купа людей, яких я знаю в реалі, що ллють бруд на Тимошенко, і дуже стримано говорять про ПОПа. Тобто, просто відкрито не виказують свою порохоботську позицію. Що, мабуть зроблять безпосередньо перед виборами. Так що, не все так просто нині.