что если...

Відповісти
Vollmer
Шпрехшталмейстер

Re: что если...

Повідомлення Vollmer » 18 червня 2018, 20:03

oven писав:
Vollmer писав: Його ніхто не любить, а саме це, насправді - фатально.
Да ну? А от у моїй стрічці новин у ФБ є купа людей, яких я знаю в реалі, що ллють бруд на Тимошенко, і дуже стримано говорять про ПОПа. Тобто, просто відкрито не виказують свою порохоботську позицію. Що, мабуть зроблять безпосередньо перед виборами. Так що, не все так просто нині.
Занадто великий розрив між бажаним і дійсним - робить поведінку людини нераціональною, дуже часто. То слабкодухі люди, я думаю, і позбавлені всяких залишків благородства. Потреба кудись виливати бруд з душі в них фізіологічна, а Юльку вони для цього обрали, як цілком безпечний об'єкт. Бо саме Юлька на посаді - нікому не зробила шкоди, не пограбувала, не посадила, натомість - терпіла, терпіла, і терпіла. І кожна влада цькувала Юльку, ще й давала зрозуміти бажаючим, що Юльку можна, дозволяється безперешкодно опльовувати. Суспільство, фактично, мотивували і заохочували до обізянячої поведінки. І ентузіастів знайшлося досить, як бачимо. Одразу видно, хто вже проізойшов від обізяни, а хто - ще дожидається черги. Або і неспроможний. Що про цей механізм явища досі не сказав жоден психолог, соціолог, т.д. - то вони собі проставили ціну, такою мовчанкою, ігсперди. З тими, хто це придумав і запровадив - я би поговорив окремо, у підвалі. Ці люди при ділах, і досі дуже небезпечні.

Іншими словами, як тільки Юлька покаже, що небезпечна - ці банабаки заткнуться, стануть "струнко", і будуть козиряти.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 18 червня 2018, 20:59

Vollmer писав: Іншими словами, як тільки Юлька покаже, що небезпечна - ці банабаки заткнуться, стануть "струнко", і будуть козиряти.
Наоборот.
Ни пяди назад.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 червня 2018, 22:58

Vollmer писав: Ну, ці питання ще будуть поставлені Пєцику, трибуналом. Я сподіваюсь.
Або льдорубом проміж беньок...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 18 червня 2018, 23:00

Sintez писав:
Vollmer писав: Ну, ці питання ще будуть поставлені Пєцику, трибуналом. Я сподіваюсь.
Або льдорубом проміж беньок...
некому это делать.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 червня 2018, 23:02

Vollmer писав: Іншими словами, як тільки Юлька покаже, що небезпечна - ці банабаки заткнуться, стануть "струнко", і будуть козиряти.
Юлька так не вміє.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 червня 2018, 23:03

asmodey писав:
Sintez писав: Або льдорубом проміж беньок...
некому это делать.
До 2014 я думав що і за Україну нікому воювати...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

oven
щира українка

Повідомлення oven » 18 червня 2018, 23:11

Vollmer писав: Занадто великий розрив між бажаним і дійсним - робить поведінку людини нераціональною, дуже часто. То слабкодухі люди, я думаю, і позбавлені всяких залишків благородства.
Вкладення
Безымянный.jpg
Безымянный.jpg (207.21 Кіб) Переглянуто 1411 разів
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 18 червня 2018, 23:37

Е, ні, Овен! Оцей, конкретно - найманець. Зверніть увагу - він не хоче дискутувати. Тобто, оці його заяви - пусті всередині, оболонка, надутий презерватив. Він навіть всередині себе, для знайомої людини - не знаходить аргументів, крім барабанного бою. А Ви, коли з ним дискутуєте, по суті, вимагаєте, щоби він Вам зізнався. Це наївно. Цього не буде.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Відповісти